Vladan Ivic II
- john4serres
Re: Vladan Ivic II
Οριστικό το διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς, σε αναζήτηση νέου προπονητή πλέον ο «Δικέφαλος του Βορρά», τρέχουν οι εξελίξεις...
sdna.gr
sdna.gr
Τέλος ο βλάνταν. Τον ευχαριστώ και καλή συνέχεια στη καριέρα του. Απο κει και πέρα συνεχίζουμε δυνατά!!

Εγώ ρωτώ:
Πως είναι εφικτό να βγάζει ο Μίχος αποκλειστικά ότι φεύγει ο Βλάνταν; Από τον ΠΑΟΚ παντως γραμμή ΔΕΝ ΠΗΡΕ. Άρα κάποιος από Αθήνα του το έδωσε.
Επίσης, έχω από μέρες τοποθετηθεί κατά της παραμονής Βλάνταν ο οποίος δεν με έπεισε φέτος ούτε με το κοουτσάρισμα του ούτε με κάποιες πτυχές του χαρακτήρα του ως προπονητή του ΠΑΟΚ
Έλεος φέρτε ένα προπονητή να τελειώνουμε ξεπεράσαμε τα όρια του αστείου.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Πως είναι εφικτό να βγάζει ο Μίχος αποκλειστικά ότι φεύγει ο Βλάνταν; Από τον ΠΑΟΚ παντως γραμμή ΔΕΝ ΠΗΡΕ. Άρα κάποιος από Αθήνα του το έδωσε.
Επίσης, έχω από μέρες τοποθετηθεί κατά της παραμονής Βλάνταν ο οποίος δεν με έπεισε φέτος ούτε με το κοουτσάρισμα του ούτε με κάποιες πτυχές του χαρακτήρα του ως προπονητή του ΠΑΟΚ
- buffalobill4
Το μεγαλύτερο μπατζετ της κατηγοριας απο που προκυπτει; ο γαύρος πληρωνει 2 μυρια σε καρντοσο και 1 σε μαριν. Μη λεμε οτι θελουμε απλα για να λεμε.joshua έγραψε:Παντως σχετικα με αυτο που εγραψε και ο συντροφος,οταν για πρωτη φορα στην ιστορια σου διαχειριζεσαι το μεγαλυτερο μπατζετ της κατηγοριας και μαλιστα με τεραστια διαφορα απο την τριτη θεση και κατω, δεν θα αντιμετωπιζεις την κατακτηση ενος τιτλου και μαλιστα σε εναν συγκυριακο θεσμο, οπως το κυπελο, με τον ιδιο τροπο οπως στο παρελθον.
@rain
μπορει να ειναι ο μανατζερ του ιβιτς, μπορει ο αδερφος του δεν μπορει κανεις να ξερει...
μπορει να ειναι ο μανατζερ του ιβιτς, μπορει ο αδερφος του δεν μπορει κανεις να ξερει...

Μπορει και να ρισκαρε ο αρδ. Αν και δεν το λες και πολυ ρισκο. Σιγουρο ηταν οτι θα φυγει.
- hasio_john
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΔΩ και πέρα να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ τα γιατί και πως και κακώς έφυγε και τέτοια.
ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για ΌΛΑ τον Βλάνταρο και τον περιμένουμε μελλοντικά να επιστρέψει με περισσότερη εμπειρία!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Βλάνταν.
Πάμε παρακάτω με ΨΗΛΑ το κεφάλι και στηρίζουμε την οποιαδήποτε απόφαση της διοίκησης.
Υλικό έχουμε , που θα ενισχυθεί, φέρνουμε και έναν προπονηταρά και τους μαμάμε όλους!
ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ!
ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για ΌΛΑ τον Βλάνταρο και τον περιμένουμε μελλοντικά να επιστρέψει με περισσότερη εμπειρία!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Βλάνταν.
Πάμε παρακάτω με ΨΗΛΑ το κεφάλι και στηρίζουμε την οποιαδήποτε απόφαση της διοίκησης.
Υλικό έχουμε , που θα ενισχυθεί, φέρνουμε και έναν προπονηταρά και τους μαμάμε όλους!
ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ!
+paok87 έγραψε:Ρεμπρόφ το καλύτερο θεωρητικά όνομα στη σχετικά μικρή λίστα αξιόλογων ελευθερων προπονητών. Ο Μίχελ έχει πολύ δύσκολο έργο.
Οσο για τον Ιβιτς, στο καλό, εμενα δε θα μου λειψει. Και με τετοιες εμμονες και εγωισμό να μην περιμενει να κανει καριέρα.
- paokovios1974
Εγραψε απο το περιβαλον του Βλανταν.rainmaker έγραψε:Εγώ ρωτώ:
Πως είναι εφικτό να βγάζει ο Μίχος αποκλειστικά ότι φεύγει ο Βλάνταν; Από τον ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός τως γραμμή ΔΕΝ ΠΗΡΕ. Άρα κάποιος από Αθήνα του το έδωσε.
Εκτιμω τον Ιλια εννοουσε
Ποσο μαλλον οταν αγωνιστικα ΑΠΕΤΥΧΕ μεσα στο γηπεδο στο κυπελο, οχι απλα δεν ειναι επυχια επιδη θα ΕΠΡΕΠΕ να το παρεις. Απο τυχη δεν αποκλειστικε απο τον βαζελο και τιποτα ιδιαίτερο δεν καναμε και στον τελικο και με γκολ οφσαιντ κερδισες. Ναι ενταξι στα τετοια μας αυτο και ας κλενε οι αλλοι αλλα οσον αφορα τον προπονητη καθαρα, που ειναι η επιτυχια?joshua έγραψε:Παντως σχετικα με αυτο που εγραψε και ο συντροφος,οταν για πρωτη φορα στην ιστορια σου διαχειριζεσαι το μεγαλυτερο μπατζετ της κατηγοριας και μαλιστα με τεραστια διαφορα απο την τριτη θεση και κατω, δεν θα αντιμετωπιζεις την κατακτηση ενος τιτλου και μαλιστα σε εναν συγκυριακο θεσμο, οπως το κυπελο, με τον ιδιο τροπο οπως στο παρελθον.
Δεν ειμαι "αντι-βλανταν" (και γενικος αρνουμε να ειμαι οτιδηποτε αλλο απο ΠΑΟΚ) αλλα ρε παιδια αυτο το ΣΩΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να κανουμε το κυπελο επιτυχια του Ιβιτς και να λεμε οτι "εφερε τον τιτλο" κατανταει ενοχλητικο.
- BlackBlockAttack
Προσημο θετικο!
Απο τη στιγμη που δε γνωριζουμε τους λογους του διαζυγιου δε μπορουμε να βγαλουμε και συμπερασματα...
π.χ εαν απαιτησε οπως ακουγετε να απομακρυνθουν Κυριακος και Γκαγκατσης ειναι απαραδεκτος γιατι δεν ειναι η δουλεια του και δε μπορει να αποφασιζει αυτος!
Εαν απαιτησε μεγαλυτερο μπατζετ και μεταγραφες καλα κανει και φευγει...
Ουδεις αναντικαταστατος και αυτο που θα πρεπει να μας ενδιαφερει ειναι ποιος θα ειναι ο επομενος!
Απο τη στιγμη που δε γνωριζουμε τους λογους του διαζυγιου δε μπορουμε να βγαλουμε και συμπερασματα...
π.χ εαν απαιτησε οπως ακουγετε να απομακρυνθουν Κυριακος και Γκαγκατσης ειναι απαραδεκτος γιατι δεν ειναι η δουλεια του και δε μπορει να αποφασιζει αυτος!
Εαν απαιτησε μεγαλυτερο μπατζετ και μεταγραφες καλα κανει και φευγει...
Ουδεις αναντικαταστατος και αυτο που θα πρεπει να μας ενδιαφερει ειναι ποιος θα ειναι ο επομενος!