PLAY-OFF 2017
Re: PLAY-OFF 2017
Διορθώστε με αν κάνω λάθος...
ΟΤΑΝ νικήσουμε στα πλέι-οφ, και πάμε στα προκριματικά του CL, η κούλα δεν θα δηλωθεί ως "κυπελλούχος"?
Στην περίπτωση αυτή, θα έχει κάποιο όφελος, ή όχι?
Αν έχει, τότε θα "παρακαλάει" να μην κάνουμε καμία στραβή!
ΟΤΑΝ νικήσουμε στα πλέι-οφ, και πάμε στα προκριματικά του CL, η κούλα δεν θα δηλωθεί ως "κυπελλούχος"?
Στην περίπτωση αυτή, θα έχει κάποιο όφελος, ή όχι?
Αν έχει, τότε θα "παρακαλάει" να μην κάνουμε καμία στραβή!
Ειτε 2ος βγεις ειτε 3ος στα πλει οφ ειναι το ιδιο και το αυτο,τους ιδιους προκριματικους παιζεις
Εννοειται στοχος η πρωτη θεση στα πλει οφ,να βουλωσουμε τα στοματα που ανοιξαν μετα το κυπελλο.Να δουμε ποιος θα φταιει για την ανυπαρξια τους
Εννοειται στοχος η πρωτη θεση στα πλει οφ,να βουλωσουμε τα στοματα που ανοιξαν μετα το κυπελλο.Να δουμε ποιος θα φταιει για την ανυπαρξια τους
Με βαση τα περσινα έτσι πρέπει να είναι. Κυπελουχος, 2ος και 3ος των p.o. νομίζω ότι ξεκινανε από τον 3ο προκριματικό του Europa.
Ουσιαστικά μόνο δυο θέσεις διαφοροποιουνται. Ο 1ος που παει Τσου Λου και ο τελευταίος 2ο προκριματικό Europa.
Ουσιαστικά μόνο δυο θέσεις διαφοροποιουνται. Ο 1ος που παει Τσου Λου και ο τελευταίος 2ο προκριματικό Europa.
Όλοι παίζουν 2 προκριματικούς εκτος από τον τελευταιο των play-off που θα παίξει 3
john4serres έγραψε:Τους έχουμε, γιατί διαθέτουμε ρόστερ και όχι 11 παίκτες για δυο αγώνες την εβδομάδα.
11? χουβαρντας εισαι... σιγα μην εχουν 11
Βλέπω έναν Αετό με δυο κεφάλια
- john4serres
- Been thanked: 2 times
ενταξει μερικα ειναι κουτσα αλογα, αλλα παλι τα μετραμε 11 

SHOW 'ISRAEL' THE RED CARD
Kυριακη στις 20:30, καταμεστη η Τουμπα για να στειλουμε μηνυμα προς ολους.
Και αν σου κατσει?

3ος γυρος
Young Boys
Nice
Slavia Prague
Basaksehir
Vitorul
Playoff
Sevilla
Ajax
Napoli/Roma
Zenit
Dinamo Kiev
Indio έγραψε:Προσωπικα για μενα,δεν με ενδιαφερουν ουτε 1% τα πλει οφ γιατι δε πιστευω οτι μπορει να περασει καποια ομαδα στο τσου λου...
Και αν σου κατσει?

3ος γυρος
Young Boys
Nice
Slavia Prague
Basaksehir
Vitorul
Playoff
Sevilla
Ajax
Napoli/Roma
Zenit
Dinamo Kiev
- Sick Bastard
Ε φίλος, στα ρχίδια μας για την ''κάποια ομάδα'' , εδώ μόνο ΠΑΟΚ.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
simba έγραψε:Kυριακη στις 20:30, καταμεστη η Τουμπα για να στειλουμε μηνυμα προς ολους.Indio έγραψε:Προσωπικα για μενα,δεν με ενδιαφερουν ουτε 1% τα πλει οφ γιατι δε πιστευω οτι μπορει να περασει καποια ομαδα στο τσου λου...
Και αν σου κατσει?
3ος γυρος
Young Boys
Nice
Slavia Prague
Basaksehir
Vitorul
Playoff
Sevilla
Ajax
Napoli/Roma
Zenit
Dinamo Kiev
Στα πλει οφ θα εχεις κανει καποιο λαθος,ξεχασες την αγγλικη ομαδα που θα ειναι ειτε λιβερπουλ ειτε σιτι ειτε γιουναιτεντ
- obanebane
- Been thanked: 1 time
Αληθεια αν η γιουναιτεντ παρει το γιουροπα,με δεδομενο οτι δεν θα ειναι στην πρωτη τριαδα του πρωταθληματος,θα βγουν απευθειας τεσσερις ομαδες στους ομιλους;
obanebane έγραψε:Αληθεια αν η γιουναιτεντ παρει το γιουροπα,με δεδομενο οτι δεν θα ειναι στην πρωτη τριαδα του πρωταθληματος,θα βγουν απευθειας τεσσερις ομαδες στους ομιλους;
Ναι,το ιδιο ειχε γινει με τη σεβιλλη 2 φορες
Βασικά, ας ξεκινήσουμε με καθαρή νίκη και τα ξεφτιλίσματα των πρασινοκοκκινοκίτρινων έπονται 

Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Εγώ προσωπικά δεν θέλω C/L πιστεύω ότι θα μας αποπροσανατολίσει ,
το καλοκαίρι δεν θέλω μεγάλα δύσκολα παιχνίδια , μόνο δουλειά
και πετυχημένες κινήσεις χωρίς την πίεση του χρόνου .
E/L ήρεμα και ωραία στους ομίλους με χτίσιμο φυσικής κατάστασης για όλο το χρόνο ,
χωρίς τραυματισμούς ΓΚΡΙΝΙΑ και χαμένη ενέργεια .
το καλοκαίρι δεν θέλω μεγάλα δύσκολα παιχνίδια , μόνο δουλειά
και πετυχημένες κινήσεις χωρίς την πίεση του χρόνου .
E/L ήρεμα και ωραία στους ομίλους με χτίσιμο φυσικής κατάστασης για όλο το χρόνο ,
χωρίς τραυματισμούς ΓΚΡΙΝΙΑ και χαμένη ενέργεια .
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Εγώ πάλι νομίζω ότι η ομάδα είναι αρκετά ώριμη πλέον ώστε να επιδιώκει (με προοπτικές) του ομίλους του Ch.L. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, εφόσον γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.