Η διαιτησία ήταν απ τις καλύτερες διαιτησίες που είχα στην Αθήνα.sourmenetes έγραψε:Παλι καλα...episimos73 έγραψε:Εγώ ο τρελός είδα ύπουλη, σφαγιαστική διαιτησία, φάουλ, πλάγια 100-0, η νόβα συντονισμένη στο ίδιο μοτίβο. Εγώ ο τρελός, ο γραφικός, που κλωτσούσα μπάλα μέχρι τα 37 αυτά είδα.
Τελικά δίνεται το πέναλτι αυτό ή άλλαξαν πάλι οι κανονισμοί;
Σήμερα αποφάσισα πως αν μπορεί να γίνει ένα θαύμα, να πάρει ο Σαββίδης την ΕΠΟ και να τους γαμάει πατόκορφα μέχρι να πουν ήμαρτον, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα πλέον.
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ιβιτς ειπε κατι προχτες.πολυ βγηκαν γρηγορα να πουν οτι ειναι τρελος.
Οι βαζελοι σε ολο το ματς παιζουν με χερια στο σημειο του ανεκτου,αλλα σε καποια σημεια ξεφευγει απο το ανεκτο.
Στην καρτα του ουαρντα ο 5ος δε δινει τπτ,αλλα ο σιδηροπουλος που ειναι μακρια τρεχει να δωσει φαουλ και καρτα.
Στο 45' ο μπεργκ κλωτσαει την μπαλα ενω εχει σφυριξει.στο 50ο ο μπεργκ τη χωνει στον ματος πριν τοτ τη χωσει ο ματος.ο 5ος παλι τπτ.
Στη φαση του χεριου ο 5ος το βλεπει φατσα καρτα.τπτ.και ακουσιο να ειναι η μπαλα παει να μπει σε τροχια για γκολ και ο αμυντικος το κοβει.κατι πρεπει να δωσεις.αποκτα πλεονεκτημα με το χερι.
Γενικως απο καποιο σημειο και μετα τα σκατωσε ο σιδηροπουλος και για τις 2 πλευρες.απλα θεωρω οτι υπαρχουν καπποιες φασεις που κατι δειχνουν.
Ο μπεργκ σε ολο το ματς βαζει χερια,σπρωχνει και δε του γινεται ουτε μια παρατηρηση.ημαρτον δηλαδη.
μακάρι κάθε φορά που κατεβαίνω να έχω τέτοιες διατησιες