ΠΑΟΚ - βάζελος 9/4 19:00 PAOKmania Web Radio & NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 9/4 19:00 PAOKmania Web Radio & NS1

Δημοσίευση από goran 64 »

Θα το φωνάάζωω και θα το λέέωωωω
γ@μώ τον πράσινο λααγόό ολέέ ολέέοοοο!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Νίκη και μόνο νίκη.
Εγώ ψηφίζω ασάλιωτο μαμήσι για θέμα ψυχολογίας για τα δύο επόμενα ματς.

Εάν το πάρουν συντηρητικά οι δικοί μας και γίνει κανά χουνέρι ή κανα σβηστό 1-0 , 2-1 θα έχουμε τροπάρια του στυλ "ανεβήκαμε μισοί και αδιάφοροι και σας κοντράραμε στα ίσα" κλπ.

Ενώ με ένα 3-4μπαλο, μένει στη μνήμη η πούτσ@.

Και το πας εσύ στο "αδιάφορος και μισός σε ξέσκισα".

Αποκτάς αυτοπεποίθηση για Τετάρτη (δεν νομίζω να εφησυχαστούν οι δικοί μας γιατί θα έχουν επιστροφές οι άλλοι) και για τον επαναληπτικό, έχοντας πειστεί και εσύ ο ίδιος οτι η ύπουλη πράσινη α λα Ιζνογκούντ λέρα θέλει μόνο γάντζο...ασάλιωτα.
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Γνώμη μου οτι ο ΠΑΟΚ εχει πολλα περισσοτερα να χασει σε ενδεχομενη μη νικη απο Παναθηναικο. Οι Αθηναιοι προλαβαν και αποσυμπιεσαν το θεμα κατεβαζοντας δευτερη ομαδα και δειχνοντας ετσι οτι ερχονται χωρις να τους πολυνοιαζει: Και να χασουν , θα εχουν ψυχολογικα μικρο κοστος.Μονο εφοσον συντριβουν θα εχουν θεματα. Παμε στην πλευρα μας τωρα : Αν δεν νικησουμε θα εχουμε θεμα ψυχολογιας ( θα εχουν αφενος το πανω χερι για την Τεταρτη ψυχολογικα, αφετερου θα υπαρξουν σαφως γκρινια και μουρμουρα στα περιξ και ισως και εντος της ομαδας μας) και σιγουρα αν θελουμε να τους πληξουμε καιρια με μεγαλο σκορ διαφορα , θα πρεπει να καταβαλουμε πολυ μεγαλη προσπαθεια , ξοδευοντας δυναμεις και ενεργεια που θα μας κοστισουν την Τεταρετη. Ας μην παραβλεψουμε την πιθανοτητα να κερδισουμε και να παμε με υπεροψια την Τεταρτη εκτος κουρασης και εκει να παθουμε κανενα μπλακ αουτ. Ολα μετρανε σε αυτο το σερι αναμετρησεων νε τους πρασινους...

Στάλθηκε από το SM-P605 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τα σενάρια και οι σκηνοθεσίες στον Π.Α.Ο.Κ. έχουν τελειώσει πλέον!!!!
Μπαίνουμε μέσα πάντα σκυλιασμένοι και πάντα μόνο για την μεγαλύτερη δυνατή νίκη!!!!
Έχουμε πολύ πιο καλό και πλήρες ρόστερ απ όλους τους αλλόθρησκους κι έχει αποδειχθεί ήδη αυτό!!!!
Έχουμε προπονητή με @ρχίδια κι όχι @ρχίδια προπονητή γι αυτό μόνο εμείς δεν τον αλλάξαμε ως τώρα!!!!
Έχουμε λαό που βράζει, γουστάροντας να ξεφτιλίζει πλέον τους πάντες και κυρίως τα πουτ@νάκια του ΠΟΚ!!!!

Οπότε (με ρυθμό και εναλλαγή στην κερκίδα όπως αυτή του "είσαι μια ουσία, ουσία μαγική..." κ.τ.λ.)...:

Όπου κι αν σε βρω θα σε γ@μάω και θα πονάς,
στο μεγαλείο του Π.Α.Ο.Κ. μου κι εσύ θα προσκυνάς,
γ@μώ και την χαβούζα και τα β@ζελοχ@νούμια,

γ@μώ και τον πουστόγ@υρο, γ@μιέτ' ο Πειραιάς!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 07 Απρ 2017, 13:35, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

64?????
Άβαταρ μέλους
goran 64

53... :D :opaokara:

Αλλά :pano: αφού...

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δεν έχει συντηρητικά ή αδιάφορα με αυτούς τους σιχαμενους
Τσαπού 5-0 χωρίς έλεος
Νοοτροπία πρωταθλητή κ μαμιά
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

ΠΑΟΚ Γ@ΜΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΥΤ@ΝΑ !!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπορει ο γαυρος να πηρε τα πρωτια αλλα δε ξεχνω το Λιτσ@,τον Βορι@,τον Κ@κο,τον Σπ@ναθα κι ολα τα αλλα φυντανια που κατα καιρους επιστρατευθηκαν απ το πρασινο κουνελι για να βγει στον αφρο.Αυτους που μου κλεψαν τα ονειρα μου.ΔΕ ΞΕΧΝΑΩ ΡΕ.

Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟ Π@@ΣΤΗ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΓΟ.

Εικόνα
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Εγω θα το δω λιγο διαφορετικα το θεμα αυτη την φορα. Τα δευτερα τους δεν θα ειναι πρωτα την Τεταρτη, οποτε θα το πανε και στο σκληρο παιχνιδι ως ενα βαθμο για να προκαλεσουν μικροτραυματισμους στα πρωτα μας. Καθαρο μυαλο να εχουν οι παιχτες μας στο θεμα αυτο αλλα χωρις φοβο σε καμια περιπτωση.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δεν είναι παιχνίδι για τακτικές αναλύσεις. Μπαίνεις μέσα και τους πατάς στην Τούμπα. Είναι ένα ντέρμπι, και αν ο βάζελος αφήνει έξω δυνατά χατιά, καλό για μας. Αυτοπεποίθηση και γεμάτη τούμπα - τίποτα άλλο. Θέλω πολύ το 3/3 νίκες στα ντέρμπι με ΠοΚ.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ενας παραπάνω πόντος στα πλέι οφ μπορεί να κρίνει ΤσουΛού. Ακόμα και απλά η δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο, νομίζω βοηθάει σε ισοβαθμία. Αρα το ματς δεν είναι αδιάφορο και λογικά ο λαγός πάει για 2 αποτελέσματα, αφού και με Χ ίσως βγεί με πλεονέκτημα στα πλέι οφ.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:Μπορει ο γαυρος να πηρε τα πρωτια αλλα δε ξεχνω το Λιτσ@,τον Βορι@,τον Κ@κο,τον Σπ@ναθα κι ολα τα αλλα φυντανια που κατα καιρους επιστρατευθηκαν απ το πρασινο κουνελι για να βγει στον αφρο.Αυτους που μου κλεψαν τα ονειρα μου.ΔΕ ΞΕΧΝΑΩ ΡΕ.

Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟ Π@@ΣΤΗ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΓΟ.

Εικόνα
Βαλε και τον καραμάνη στη λιστα
οχι οτι δεν εχει κι αλλους,αλλά ηταν ο διαιτητης στην καλογραιζα
οταν ο Βουλινος πηρε την ομαδα κι εφυγε
Α, και τον καθηγητη διαιτησιας τον βασιλακη βαλε μεσα
Ρε πστη μου τελειωμο δεν εχουν τα σιχαματα,
σταματαω εδω γιατι μπορει να γραφω ονοματα μεχρι .......το Πασχα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Ρόμπιν Λουντ έγινε αναγκαστική αλλαγή στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον Πανιώνιο, έχει υποστεί διάστρεμμα και χάνει τα δύο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Γ@μήσι με γαρμπίλι στην πιο ύπουλη και αχώνευτη ομάδα. Δεν συζητάμε για τη νίκη αλλά μόνο για το τελικό σκορ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”