γαύρος - Π.Α.Ο.Κ. 84-59 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: γαύρος - Π.Α.Ο.Κ. 02/04 17:00 (PAOKmania Web Radio)

Δημοσίευση από palok »

δεν έχουμε βγάλει μισή άμυνα, 42 πόντους και θέλει 6+ για το ημίχρονο...

ρε συ peiners ο milutinov σε μαρκάρει στη σέντρα.

απίστευτα χαλαροί σε άμυνα και layups.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος palok την Κυρ 02 Απρ 2017, 16:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πωπω τόσο χάλια;
Ο ιβαν παίζει;
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μας ρίξανε λίγο ξύλο στην αρχή στα σκρίν και τα κάναμε πάνω μας. μόνο high5 δεν κάνουμε με τους παίκτες του γαύρου. μην ξεχάσουμε να πούμε συγχαρητήρια για το χτεσινό πρώτο γκολ του φορτούνη που είναι στην κερκίδα
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Με τι εκβιαζει τον Σουλη ο Γλυνιαδακης και του δινει ενα δεκαλεπτο ενω δεν ειναι ουτε για Α τοπικο?..αν ειναι καθαρα αποφαση προπονητικη δεν παμε καθολου καλα..
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

και τον ξεκινάει στο 4ο!!!! :shock: :o :oops: :lol:

εκπληκτικός point guard o mac. πάμε για πρωτάθλημα! τα λέγαμε...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Κρατηθήκαμε για να τους πάρουμε στα ημιτελικα.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Αυτη η ομαδα ρε φιλε....μια του υψους και μια του βαθους....μαρκαραμε μονο με τα ματια στο 1ο ημιχρονο.
Δεν παιξαμε καθολου...ξεφυγαν με 16+ κι εκει λες και πεταξαμε λευκη πετσετα.
Ο Σουλης σημερα ηταν στον παγκο?? Γιατι το κοουτσαρισμα του ηταν πολυ κακο.
Τον Κλαντον δεν τον εβαλε πολυ σημερα και εβαλε τον Γλυνιαδακη....δεν γινονται αυτα.
dtown

Re: γαύρος - Π.Α.Ο.Κ. 84-59 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από dtown »

Απο τη μια λες,εδω χασαμε στην Πατρα, τον ευρωλιγκατο ολυμπιακο θα χτυπησουμε?Εκτος εδρας δεν εχουμε καμια σημαντικη διαφορα σε σχεση με τον Κολοσσο ας πουμε.Θαυματα σαν τα περισυνα που χτυπησαμε στα ισα και τα δυο ματς στην Αθηνα δεν γινονται καθε μερα...Απο την αλλη βλεποντας τον αγωνα δεν μπορεις παρα να σκεφτεις οτι το ματς το ειδαν απο πριν σαν χαμενο,και απλα διεκπεραιωσαν την υποχρεωση.Κανενα παθος,κανενα νευρο,-10 απο το πενταλεπτο και αντε γεια..σε μια φαση ο Παπανικολαου που την εχει δει ο μαμω και δερνω φετος κατι λεει με πολυ εντονο υφος στον Αυστραλο και δεν αντιδραει κανεις,ουτε απο τους συμπαικτες ουτε απο τον παγκο..με χαλασε αυτη η φαση..

υγ..Οχι αλλο Γλυνιαδακη
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Είπαμε μπας και κοντράρουμε καθόλου και η ομάδα τα παράτησε από το 3ο λεπτό.Όπου φτωχός κ η μοίρα του.

Συνεχίζουμε.

Γλυνιαδάκη φύγε μόνος σου.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

BigBaby έγραψε:Ο Σουλης σημερα ηταν στον παγκο?? Γιατι το κοουτσαρισμα του ηταν πολυ κακο.
Τον Κλαντον δεν τον εβαλε πολυ σημερα και εβαλε τον Γλυνιαδακη....δεν γινονται αυτα.
νομίζω το τεράστιο λάθος αυτή τη στιγμή, όχι σήμερα μόνον, είναι η χρησιμοποίηση του thad κυρίως στον άσσο. ή τλς πάντων σίγουρα το μισό του χρόνο τον περνάει στον άσσο. αν κάνω λάθος στους χρόνους εδώ είμαι να πώ mea culpa. έχω βαρεθεί τόσο πολύ που σταμάτησα πλέον να τα κοιτάω τα στατς της φετινής χρονιάς. μιλάμε για έναν παίκτη ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ, τύπου ντάρυλ μπράιαντ, έναν παίκτη που πάει περισσότερο στο ένας με έναν, έναν παίκτη που δεν βγάζει την προσπάθειά του πάντα από το σύστημα. Και αυτά (περίπου αυτά) τα λόγια τα είπε ο Μάτζικ, όχι εγώ. Εγώ ποιός είμαι να προτείνω παικταράδες τύπου Ντάρυλ, για τον οποίο εδώ μέσα σκίζαν και τα ρούχα τους οτι θα βγεί και πρώτος σκόρερ-πουλαίν κλπ.

αυτόν λοιπόν τον παίκτη τον βάζουμε στον ΑΣΣΟ :o :shock: :oops: :? πολύ πιθανά για να χωρέσουμε τον αυστραλό στο 2 και τον Λετονό στο 3. μιλάμε για back court που ομάδες σαν τον Ολυμπιακό το κάνουνε μια χαψιά. Και δε μιλάω για τον Σπανούλη τον Μάντζαρη, τον Χάκετ και τον Γκρήν. Και με αθηναίου-ουότερς να παίζανε προκοπή δεν κάνουμε. πές μου τα γκαρντ να σου πώ ποιός είσαι λέει όλος ο κόσμος αλλά εμείς στα @@ μας. μιλιένοβιτς-ντάρυλ κύριοι!!! εντάξει ο μιλιενοβιτς είχε πρόβλημα λέει ιατρικό και δεν μπορούσε να σουτάρει. Και τότε εμείς γιατί τον υπογράψαμε?

PS: να χαμε να λέγαμε είναι η συζήτηση, μην την πάρει κανείς τις μετρητοίς για το σημερινό μάτς.
PS2: πού πας με 2 τρίποντα μέσα στο σέφ? και 25 καλά ήτανε...
PS3: κάποιος/οι είχανε πεί οτι ο κλάντον είναι για ευρωλίγκα. ελπίζω σήμερα να κατάλαβαν τι παίζει.
PS4: καλό σουτ ο Aska τελικά? γιατί διάβαζα scouting report από πρώην συμπαίκτη του και έλεγε οτι δεν το χει. κοίτα να δείς...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ξεκινάει η εφ'όλης της ασπρόμαυρης ύλης εκπομπή μας!

Οδηγίες εδώ! Πλέον απλοποιήθηκε η διαδικασία να μας ακούσετε! :D

http://www.paokmania.gr/items/121717-pa ... radio-live
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Palok ποση ωρα ειδες στο παρκε τον Κλαντον?? Γιατι εγω τον ειδα πολυ λιγο σημερα.
Ο Θαντ δεν ηταν ασσος ουτε θα γινει σε μας.....οντως κι εγω πιστευω παιζει εκει
γιατι θελει να χωρεσει τον Αυστραλο και τον Πεινερς.
Ο γαυρος μας διαβασε πολυ ευκολα και δεν μας εδωσε ουτε ενα ελευθερο σουτ απο την
περιφερεια.
Ισως ο Κλαντον δεν ειναι ακομα καλα γι αυτο να παιρνει πολυ λιγοτερο χρονο συμμετοχης.
Το προσον του Κλαντον ειναι τα ριμπαουντ...στην Ευρωλιγκα τι παραπανω εχουν οι ψηλοι??
Δηλαδη αν ο Μπιρτς σημερα ηταν στον ΠΑΟΚ τι παραπανω θα εκανε??
Σε 15 λεπτα πηρε 6 ριμπαουντ και ειχε 1/2 σουτ....ειχε θα μου πεις 4 λαθη.
Ο Ασκα πηρε πολλες τραβηγμενες προσπαθειες....οπως το ειπες καλο σουτ απο μεση αποσταση.

Ο Καραμανωλης σημερα εβαλε το πρωτο του καλαθι στην μεγαλη κατηγορια...
Μικρε μακαρι να ειναι το 1ο απο πολλα καλαθια στην καριερα σου στην Α1
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αν καταφερουμε να διατηρησουμε το φετινο ροστερ, με αφαιρεση γλυνιαδακη-προσθηκη σεντερ και μια προσθηκη ενος πλεϊ-μείκερ με την πραγματική εννοια όμως του όρου,πιστευετε ότι μπορούμε να κανουμε μια πραγματικά ανταγωνιστική ομάδα; :roll:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ ίσως έδιωχνα και McFadden... Και αν ο Μαργαρίτης δεν ήταν ο Μαργαρίτης, ίσως τον έδιωχνα και αυτόν, όπως ισχύει και για τον Τσόχλα.. Μαζί φυσικά με Γλυνιαδάκη και Miljenovic.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Μάκη όταν ΕΓΩ λέω ευρωλίγκα, μιλάω για την ποιότητα των παικτών που βλέπω τα τελευταία 30 χρόνια. Λίγες είναι οι ομάδες που είναι επιπέδου ευρωλίγκας (γαύρος-βάζελος κατά βάση και ακολουθούν cska και από πίσω real- εξήγηση μπορώ να τη δώσω σε άλλο τόπικ τί εννοώ γιατί it might go too far), ακόμα λιγότεροι οι παίκτες επιπέδου ευρωλίγκας. στους γαυροβάζελους λοιπόν ψηλοί μπορούν μόνο οι birch-singleton-gist-lasme κλπ. παίκτης Clanton σε 5αδα ψηλών στους σημερινούς γαυροβάζελους δεν υφίσταται.

PS: άκυρη η συζήτηση για το καλοκαίρι αφού ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ και εμείς θα τρέξουμε να ανανεώσουμε τον ΤΣΟΧΛΑ. οπότε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”