Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο 05/03-19.30, NS1&NS1HD-Paokmania Web Radio
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο, 05/03 19.30 novasports1-Paokmania web radi
Άγιε, αν αυτό είναι το μοναδικό παιχνίδι που έχεις πάει με γκέι, ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ!!agios έγραψε:

Τα παιχνιδια ΠΑΟΚ-gay στην Τουμπα ειναι τα μονα παιχνιδια της σεζον που δεν παρακολουθω, για 1 μυριο λογους, που στην πλειοψηφεια τους πηγαζουν απο το βοθρολιμανο και στην συνεχεια στα χερια δικων μας ανεγκεφαλων γινονται οπλα αυτοκτονιας.Δεν αντεχω τετοια πιεση,ειμαι και σε κρισιμη ηλικια...
Η ομαδα δεν ειναι καλα ...
Όσοι πάτε στηρίξτε αν ειναι να κράζετε παντε σε καμια καφετέρια καλυτερα
Όσο για 11 αδα
Πισω λογικα παίζεται θεςη στα Μπακ αν θα μπει ο μαλε
Στο κεντρο ο κανιας ερωτηματικο
Σίγουρος ο τσιμεροτ απο κει κ περα οπωσδήποτε μπις η τρίχας οχι πελκας στο δεκα
Εντικε κ κάμπος με μυστα ιςως στη θεςη κάμπος ;;
Μπροστα ο πριγιο κ απο πισω το χάος
Η ομαδα κανει κοιλια μεν αλλα ο γαβρος κατι σπουδαίο δεν ειναι σε καμια περιπτωση
Όσοι πάτε στηρίξτε αν ειναι να κράζετε παντε σε καμια καφετέρια καλυτερα
Όσο για 11 αδα
Πισω λογικα παίζεται θεςη στα Μπακ αν θα μπει ο μαλε
Στο κεντρο ο κανιας ερωτηματικο
Σίγουρος ο τσιμεροτ απο κει κ περα οπωσδήποτε μπις η τρίχας οχι πελκας στο δεκα
Εντικε κ κάμπος με μυστα ιςως στη θεςη κάμπος ;;
Μπροστα ο πριγιο κ απο πισω το χάος
Η ομαδα κανει κοιλια μεν αλλα ο γαβρος κατι σπουδαίο δεν ειναι σε καμια περιπτωση
- Petros1988
Να σας πω εγω γιατι η ομαδα δεν ειναι καλα Πρωτον εχει κουραστει!Δεν υπαρχει Rotation Σωστο Δειτε Ποσα ματς εχουν βγαλει απτην αρχη Τζαλμα Τσιμιροτ Μπισεσβαρ Ματος Κρεσπο Βαρελα Λεοβατς Κανιας εχουνε καει Που ειναι ο Κατσε Χαρισης Κ.τλ;Αρα δεν εχεις ισαξιους παικτες απο τον παγκο
.Οαση ο Ουαρντα Πριγιοβιτς Ενρικε που εχουν σαφως πολυ λιγοτερα ματς.2ον Και σημαντικοτερο ενας Προπονητης που εχει παρει Πρωταθλημα με τον ΠΑΟΚ ελεγε την βουη της Τουμπας δεν μπορουνε να την αντεξουνε πολλοι!Υπαρχει μεγαλη πιεση!Δεν εχεις παικτες με Προσωπικοτητα καλο το ροστερ αψογος ο Μιχελ στις επιλογες του(πλην Βαρελα Μπρικιτς που θελω να τους δω σε βαθος)αλλα κακα τα ψεματα δεν εχεις ουτε Γκαρσια στο κεντρο ουτ
ε Κοντρερας στην Αμυνα ουτε ουτε!Η ομαδα ειναι καλη και εχει ενα παρα πολυ καλο προπονητη τον Βλαντο.Θελει και κατι ακομη για να απογειωθει!
.Οαση ο Ουαρντα Πριγιοβιτς Ενρικε που εχουν σαφως πολυ λιγοτερα ματς.2ον Και σημαντικοτερο ενας Προπονητης που εχει παρει Πρωταθλημα με τον ΠΑΟΚ ελεγε την βουη της Τουμπας δεν μπορουνε να την αντεξουνε πολλοι!Υπαρχει μεγαλη πιεση!Δεν εχεις παικτες με Προσωπικοτητα καλο το ροστερ αψογος ο Μιχελ στις επιλογες του(πλην Βαρελα Μπρικιτς που θελω να τους δω σε βαθος)αλλα κακα τα ψεματα δεν εχεις ουτε Γκαρσια στο κεντρο ουτ

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αντε ρε πατήστε τα σιχαματα.! Πάθος ασταμάτητο σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδα! Δυνατά σε όλες τις φάσεις και συνεχές τραγούδι. Νίκη στο γήπεδο και βραχνιασμενες φωνές για εμάς. Διπλός ο αγώνας την κυριακη. Πάμε να τους λιωσουμε τίποτα λιγότερο!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Γαμω τον Πειραιά Γαμω τον Πειραιά Γαμω τον Πειραιαααααααααα λαλαλαλαλαλα ΠΑΟΚΑΡΑ λαλαλαλαλαλα ομαδαρααα λαλαλαλαλαλα ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩ
Το μόνο που θυμάμαι από παιδί μικρο....
Και επειδή 40 χρόνια τους έχω γραμμένους στα @@ μου, ούτε καν θα πάω γήπεδο να τους βρίσω. Γιατί;
Γιατί του χρόνου το μεταξύ μας ματς, θα έχει μικρότερη σημασία από το ΠΑΟΚ - πλατανιας
SM-G935F
Και επειδή 40 χρόνια τους έχω γραμμένους στα @@ μου, ούτε καν θα πάω γήπεδο να τους βρίσω. Γιατί;
Γιατί του χρόνου το μεταξύ μας ματς, θα έχει μικρότερη σημασία από το ΠΑΟΚ - πλατανιας
SM-G935F
- Petros1988
Ξεσκιστε τους την Κυριακη δεν υπαρχουν δικαιολογιες με 30.000 κοσμο διπλα σας πρεπει να μην τους αφησετε να παρουνε ανασα πρεπει στο 93 που θα τελιωσει το ματς οι φανελες να ναι υδρωμενες και ματωμενες και εσεις ξαπλα στο χορταρι απο την κουραση!Ακουτε παικτες του ΠΑΟΚ σκιστε τους εμεις θα μαστε εκει!Λιωστε τους!
Αυτό το ματς θέλει ψυχή και πάθος!!! Όλα τ' άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε... Έχουμε πολύ καιρό να δούμε την ομάδα να μασάει σίδερα, ελπίζω να γίνει αυτή την Κυριακή... Γ@μήστε τους!!!