Ο πόλεμος συνεχίζεται κι εκεί πρέπει να βγούμε τελικοί νικητές!!!!
Π.Α.Ο.Κ-Ξάνθη, 02/03, 17:15, ComsoteSports & laola1.tv
Re: Π.Α.Ο.Κ-Ξάνθη, 02/03, 17:15, ComsoteSports & laola1.tv
Θέλω να δω μια Π.Α.Ο.Κ.άρα να πνίγει το χωριό-υποκατάστημα απ το 1ο λεπτό, θυμίζοντας μου τις προ γριακλή εμφανίσεις της, ασχέτως μάλιστα με το ποιοι θα κληθούν να πολεμήσουν για να κερδίσουν αυτήν την μάχη!!!! 

- alex ntepo
-------------------------------------ΚΛΑΟΥΣ---------------------------------
-----ΠΕΛΚΑΣ---------------------ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ--------------------ΚΑΜΠΟΣ
-------------------------ΚΑΤΣΕ ---------------ΣΑΧΟΦ------------------------
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ----ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ----------ΒΑΡΕΛΑ--------------ΚΙΤΣΙΟΥ
------------------------------------ΜΠΡΚΙΤΣ-----------------------------------
-----ΠΕΛΚΑΣ---------------------ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ--------------------ΚΑΜΠΟΣ
-------------------------ΚΑΤΣΕ ---------------ΣΑΧΟΦ------------------------
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ----ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ----------ΒΑΡΕΛΑ--------------ΚΙΤΣΙΟΥ
------------------------------------ΜΠΡΚΙΤΣ-----------------------------------
Πολύ ριψοκίνδυνο το σχήμα της άμυνας με 4 στους 5 αναπληρωματικούς με τόσο λίγες συμμετοχές φέτος!!!! 
Θα προτιμούσα προσωπικά...
Μπρκιτς,
Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Λέοβατς,
Σάκχοφ, Χαρίσης, Warda,
Κουλούρης, Πέλκας...
Αλλαγέ: Μπίσε αντί Warda, Κάτσε αντί Σάκχοφ και Κλάους αντί Κουλούρη.
Για εξοικονόμηση δυνάμεων εν όψει πουστόγ@υρου και μια σβηστή νίκη-υποχρέωση για τον κόσμο...
Θα προτιμούσα προσωπικά...
Μπρκιτς,
Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Λέοβατς,
Σάκχοφ, Χαρίσης, Warda,
Κουλούρης, Πέλκας...
Αλλαγέ: Μπίσε αντί Warda, Κάτσε αντί Σάκχοφ και Κλάους αντί Κουλούρη.
Για εξοικονόμηση δυνάμεων εν όψει πουστόγ@υρου και μια σβηστή νίκη-υποχρέωση για τον κόσμο...
- alex ntepo
Κάτσε, Σάχοφ σου'χω, δε θα περνάει κουνούπι, ούτε χαμηλά ούτε ψηλά!
Ναι μωρέ, χαβαλέ κάνουμε, ουσιαστικά με το σχήμα που κατέβασα εδώ δείχνω το σχήμα που θα κατεβάσω με το γαύρο.
Ναι μωρέ, χαβαλέ κάνουμε, ουσιαστικά με το σχήμα που κατέβασα εδώ δείχνω το σχήμα που θα κατεβάσω με το γαύρο.
- painkiller4
Νίκη και πρόκριση κόντρα στο παράρτημα με οποιοδήποτε σχήμα και αν κατεβάσει ο Βλάνταν και να τελειωνει απο νωρίς γιατί έχουν να ξεπατωσουν και κάτι ερυθρόλευκα κ@λαρακια τη Κυριακή

Πιλοτε, το παλατακι αν ηταν στο Παυλου Μελα πχ, μπορει να μην γεμιζε αλλα σιγουρα θα ειχε πολυ μεγαλυτερη προσελευση. Η Σταυρουπολη, η Νεαπολη, η Πολιχνη, ο Ευοσμος, το Κορδελιο και η Επταλοφος ειναι σιγουρα καλυτερο target group απο το Πανοραμα, την Περαια και την Καλαμαρια. Η τοποθεσια του γηπεδου κατ' εμε ειναι αστοχη κι εχει ζημιωσει την ομαδα. Η περιοχη ειναι βολικη για την θεια απο την Καλαμαρια να κανει τα ψωνια της αλλα το ΠΑΟΚτσακι απο τη Σταυρουπολη θελει να κανει Οδυσσεια με τα λεωφορεια για να παει παλατακι.pilotos έγραψε:Ναι ως γνωστόν στην Ελλάδα, όλοι εργάζονται και επίσης, οι δημόσιοι υπάλληλοι εργάζονται απόγευμα.
Δεν υπάρχει δικαιολογία...
Αλλά ως γνωστόν την Τούμπα την γεμίζει μόνο η "επαρχία" . Η Θεσσαλονίκη πάει cosmos, αλλά το παλατάκι είναι μακριά κλπ κλπ
SM-G935F
Εξ ου όμως και το "χιλιόόόόμετρααα κάάάναμε πάάάλιιιιι....................................."!!!!

Οι οπαδοί με το κοντέρ δεν μετριούνται θαρρώ...Ούτε και με το "ταλαιπωρόμετρο" όμως...
Μόνο με την αγάπη και την στήριξη τους στην ομάδα μας, όπου κι αν παίζει κι όσο χρειαστεί για να φτάσουν!!!!

Υ.Γ. Sorry για το off topic...
Οι οπαδοί με το κοντέρ δεν μετριούνται θαρρώ...Ούτε και με το "ταλαιπωρόμετρο" όμως...
Μόνο με την αγάπη και την στήριξη τους στην ομάδα μας, όπου κι αν παίζει κι όσο χρειαστεί για να φτάσουν!!!!
Υ.Γ. Sorry για το off topic...
Συμφωνώ σε όλαK_geo έγραψε:εγω θα μιλησω για εμας τους...εκτός θεσνίκης. γιατί για τους εντός, και ειδικά όσοι δεν έχουν μαγαζιά κτλ θεωρώ ότι το 5ευρω εισιτήριο στη ΤΟΥΜΠΑ ειναι πραγματικά τιποτα.pilotos έγραψε:Η ξεφτίλα του "λαού ΠΑΟΚ".
Ουρά για το ματς με gay, και θα είναι άδειο την Πέμπτη...
Όταν διώξουμε αυτή τη νοοτροπία, τότε θα ελπίζω.
Μου μπαίνουν σκέψεις για αποχή την Κυριακή...... Και παρουσία την Πέμπτη
αλλά πχ εγω για να ερθω απο Βέροια θα πρέπει να κλείσω μαγαζί στις 3 (αντί για...6 που κανονικά κλεινει). Δεν μπορώ να σκεφτώ και για Κοζάνη κτλ. Έιναι δύσκολο και ίσως η παε θα έπρεπε να εξαντλεί τις πιθανότητες τέτοια ματς να γίνονται ΒΡΑΔΥ.
ακόμα και 9 να ήταν το ματς, δε με νοιαζει το να φτάσω πίσω στις 2. το θέμα είναι να έχω χρόνο να...έρθω.και φυσικά αυτό το λέω για τους περισσότερους...εκτός έδρας.
Πάντως σε ένα τέτοιο ματς, με αυτή τη τιμή στο μπιλετάκι είναι αμαρτία να μην πάει όποιος μπορεί.
Δε χρειάζεται να ξελαρυγγιαστεί, ας παρει ενα καφέ και ας φωνάξει 5-10 φορές ΠΑΟΚ. Η παρουσία και μονο του κόσμου την Πέμπτη στην κερκίδα θα είναι μια σημαντική και όμορφη εικόνα.
- aspromaura ioannina
Παραρτημα ξεπαραρτημα ο ατρομητος θα πουλησει πολυ ακριβα το τομαρι του με τον γαυρο αυριο. Επιπροσθετα για τον γαυρο(και τον μπεντο?) ειναι ματς ζωης και θανατου και αναμενεται να παραταχθει πληρης. Ο απογονος του στολου παιζει ολη τη χρονια σε μια εβδομαδα, με το ματς στην Τουμπα να περναει σε δευτερη μοιρα μιας το πρωταθλημα εχει κριθει, οχι ομως το κυπελλο και η Ευρωπη.
Ελπιζω να μην παρεξηγησει κανεις σας το γεγονος πως ξεκινησα το σχολιο μου γραφοντας για τον γαυρο.Καλος ο ρομαντισμος, καλο το ΠΑΟΚ εισαι ακομη καλυτερο το "δεν μας νοιαζει τι και πως εγω θελω να τους μαμησουμε κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες" αλλα οι νικες επιτυγχανονται με βαση πραγματικα δεδομενα.
Εαν ο Ιβιτς καταφερει να βρει τη χρυση τομη, προκειμενου α) να μη κινδυνευσει η ομαδα απεναντι στην Ξανθη και β) να εμφανιστει η ομαδα φρεσκια την Κυριακη τοτε θα αυξηθουν κατα πολυ οι πιθανοτητες νικης μας για να μη πω οτι θα εχουμε μια τεραστια ευκαιρια να τους ξεφτιλισουμε.
Υ.γ. τη γνωμη μου λεω, δεν σχολιαζω καμια αντιθετη γνωμη που ενδεχομενως γραφτηκε παραπανω.
Ελπιζω να μην παρεξηγησει κανεις σας το γεγονος πως ξεκινησα το σχολιο μου γραφοντας για τον γαυρο.Καλος ο ρομαντισμος, καλο το ΠΑΟΚ εισαι ακομη καλυτερο το "δεν μας νοιαζει τι και πως εγω θελω να τους μαμησουμε κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες" αλλα οι νικες επιτυγχανονται με βαση πραγματικα δεδομενα.
Εαν ο Ιβιτς καταφερει να βρει τη χρυση τομη, προκειμενου α) να μη κινδυνευσει η ομαδα απεναντι στην Ξανθη και β) να εμφανιστει η ομαδα φρεσκια την Κυριακη τοτε θα αυξηθουν κατα πολυ οι πιθανοτητες νικης μας για να μη πω οτι θα εχουμε μια τεραστια ευκαιρια να τους ξεφτιλισουμε.
Υ.γ. τη γνωμη μου λεω, δεν σχολιαζω καμια αντιθετη γνωμη που ενδεχομενως γραφτηκε παραπανω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aspromaura ioannina την Τετ 01 Μαρ 2017, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sick Bastard
Καλά έκανες και το ξεκίνησες με το γαύρο, απ την Κυριακή και μετά ακούω συνεχώς ότι
''νουμερο 1 στόχος είναι το κύπελλο'' και μ έχουν γυρίσει τα μυαλά.
''νουμερο 1 στόχος είναι το κύπελλο'' και μ έχουν γυρίσει τα μυαλά.
Να πω μονο πως την κυριακη υπαρχει και το ξανθη-πλατανιας. Να τα δωσει ολα η ξανθη για να ανατρεψει αποτελεσμα και να παρει προκριση; Προκριση που φερνει δυο ακομα μεσοβδομαδα παιχνιδια, με εναν απο κουλα, γαυρο, βαζελο. Ή να τα δώσει όλα την κυριακη για να μπει στα πλει-οφ; Πιο λογικο το δευτερο μου φανταζει, παρα το πρωτο. Το οτι θα προσπαθησει παντως να κανει ζημια σε εμας, το μονο σιγουρο ειναι, ειτε με καρτες, ειτε με τραυματισμο
ΥΓ ωραιο πεναλτι και αποβολη πηρε η κουλα στο 10, μην τα κουραζουμε και πολυ τα παιδια, ολα τελεια στο μαγικο κοσμο του ΠΟΚ
ΥΓ ωραιο πεναλτι και αποβολη πηρε η κουλα στο 10, μην τα κουραζουμε και πολυ τα παιδια, ολα τελεια στο μαγικο κοσμο του ΠΟΚ
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Γλύκος , Σιαμπάνης , Μάτος , Κίτσιου , Λέοβατς , Μαλεζάς , Βαρέλα , Κρέσπο , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Κάτσε , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Μυστακίδης , Κάμπος , Ματθαίου, Πρίγιοβιτς , Κουλούρης .
Εκτός έμειναν οι Κάνιας και Ενρίκε λόγω τραυματισμού και οι Ουάρντα και Κλάους και Χαρίσης.
Προβλέπω 4-2-3-1: Γλύκος-Μάτος-Βαρέλα-Κρέσπο-Λέοβατς-Τσίμιροτ-Σάκχοφ-Τζάλμα-Πέλκα-Μπίσεσβαρ-Πρίγιοβιτς.
Εκτός έμειναν οι Κάνιας και Ενρίκε λόγω τραυματισμού και οι Ουάρντα και Κλάους και Χαρίσης.
Προβλέπω 4-2-3-1: Γλύκος-Μάτος-Βαρέλα-Κρέσπο-Λέοβατς-Τσίμιροτ-Σάκχοφ-Τζάλμα-Πέλκα-Μπίσεσβαρ-Πρίγιοβιτς.
- ΑποστόληςΑ
Δυστυχώς δεν θα δω Brkic, ούτε Δεληγιαννίδη, ούτε Πούγγουρα ή Χατζη που θα ήθελα. Φοβάται ο Ivic - υπέρμετρα κατ' εμέ - μην γίνει καμιά στραβή.
Εξακολουθώ να πιστεύω πάντως ότι πρέπει να ξεκουράσει κάποιους βασικούς αύριο, όπως πχ τον Matos, τον Cimirot και τον Shakhov σε περίπτωση που δεν θα παίξει την Κυριακή ο Canas. Αν ο Ισπανός αγωνιστεί τότε θέλω αύριο να ξεκινήσει ο Ουκρανός. Μου κάνει εντύπωση πάντως που είναι εκτός ο Χαρίσης.
Εγώ από τους παίκτες της αποστολής θα κατέβαζα:
Γλύκο
Κίτσιου - Varela - Μαλεζά - Leovac
Cimirot (46΄ Kace) - Shakhov
Μυστα - Bis - Πέλκας
Κουλούρης
Εξακολουθώ να πιστεύω πάντως ότι πρέπει να ξεκουράσει κάποιους βασικούς αύριο, όπως πχ τον Matos, τον Cimirot και τον Shakhov σε περίπτωση που δεν θα παίξει την Κυριακή ο Canas. Αν ο Ισπανός αγωνιστεί τότε θέλω αύριο να ξεκινήσει ο Ουκρανός. Μου κάνει εντύπωση πάντως που είναι εκτός ο Χαρίσης.
Εγώ από τους παίκτες της αποστολής θα κατέβαζα:
Γλύκο
Κίτσιου - Varela - Μαλεζά - Leovac
Cimirot (46΄ Kace) - Shakhov
Μυστα - Bis - Πέλκας
Κουλούρης