Και στο προγραμμα του Οτε στις 7 το εχει.Sick Bastard έγραψε:(στο μεταξύ το site της ΠΑΕ το χει στις 19:00, ώρα Ευρώπης βάζουν).

https://www.cosmote.gr/cosmotetv/reside ... 52Fprogram
Και στο προγραμμα του Οτε στις 7 το εχει.Sick Bastard έγραψε:(στο μεταξύ το site της ΠΑΕ το χει στις 19:00, ώρα Ευρώπης βάζουν).
sourmenetes έγραψε:Απο ποτε μας εγινες και ρεαλιστης;;;:D:D:Dche4 έγραψε:ωραία τα ποσταρισματα αλλα ας επιστρέψουμε στον ρεαλισμό
επειδή λοιπόν στη δύναμη ειναι σα να παίζουν δωδεκάχρονα με άντρες παμε για μια λιγο πιο αξιοπρεπή εμφάνιση απο οτι στην τουμπα και οτι βγει
Και ρεαλιστικα να το δεις το ματς ειναι διπλο...
Νομιζεις οτι ετσι τα γραφουμε?che4 έγραψε:ωραία τα ποσταρισματα αλλα ας επιστρέψουμε στον ρεαλισμό
επειδή λοιπόν στη δύναμη ειναι σα να παίζουν δωδεκάχρονα με άντρες παμε για μια λιγο πιο αξιοπρεπή εμφάνιση απο οτι στην τουμπα και οτι βγει
από kataramenos5 » Δευτ Νοέμ 28, 2011 12:51 pm
Στην Ευρώπη παίζει άλλος ΠΑΟΚ μη το ξεχνάτε.
Αν είμαστε σοβαροί δε μασάμε απο κανένα.
Πάμε ξανά όπως στο Χάιμπουρι..
Για να γράφουν πάλι τα αγγλάκια "Salpis the end"
ΥΓ Κι ο Κλάους δε με χαλάει.
Σου λεει κατι η ημερομηνια?από kataramenos5 » Τετ Νοέμ 30, 2011 3:03 pm
Σάλπι-σε και φύγαμε για τους 32.
Σιγουρακι.από kataramenos5 » Πέμ Φεβ 16, 2017 9:37 pm
παραξενα συναισθηματα ,οι αλλοι μεσα κι εγω εδω...Αλλα κατι δε μου καθεται ρε γμτ.
μπισεσβαρ μεσα......κακο προαισθημα....μακαρι να βγω λαθος
και το paokfc.gr 19:00 το δίνειΑποστόληςΑ έγραψε:H UEFA το έχει στις 19:00. Είναι δυνατόν το site να αναφέρει ώρα Ελλάδος;
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... /2000793/2
Οταν θα εχεις διπλα σου 1000-2000-3000 οσοι ειναι τελοςπαντων, ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ θα ξεχασεις αυτα που σκεφτεσαι.che4 έγραψε:κατ εγω παντως ενώ εχω εισητηρια για το ματς θα το πω οτι δε θα πάω
δεν αντέχω ρε φίλε τέτοια πίκρα
δεν κατηγορώ κανέναν για το τι εγινε απλα ξενέρωσα και ρεαλιστικά λέω οτι θελουμε πολλα βήματα ακομα
άσχετα με τον ξεφτίλα το γαυρο εγω δε θελω να πάω τσουλου και να παθαίνω τέτοια
Ναι ρε φιλε....αυτοmpafos4 έγραψε:Επειδη κουβαλαω μεγαλη τρελα γι' αυτη την ομαδα......δεν θελω πολλα......Το μονο που θελω ειναι να εχουμε το ξεκινημα που ειχαμε μεσα στο Λονδινο με την Τοτεναμ!!
Τα υπολοιπα ας τα αφησουν σε μας που θα κανουμε το Γκελζενκιρχεν,ΤΟΥΜΠΑ!!!
Παμε να βγαλουμε γουστα!
mpafos4 έγραψε:Κοιταξε το κοριτσι σου και ασε τα υπολοιπα σε μας!Θα φωναζω και για σενα,ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ,ΦΙΛΕ!
ΣΤ' @ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΤΟ 0-3,ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ!
Ρεαλισμος και ΠΑΟΚτσης δεν συμβαδισαν ποτε!!!