Π.Α.Ο.Κ-Παναιτωλικός 4-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Μπρκιτς
1
1%
Κίτσιου
4
3%
Βαρέλα
1
1%
Μαλεζάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δεληγιαννίδης
60
52%
Κάνιας
1
1%
Σάκχοφ
26
22%
Μπίσεσβαρ
2
2%
Μυστακίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Περέυρα
17
15%
Κουλούρης
2
2%
Χαρίσης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πρίγιοβιτς
2
2%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 116

Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Π.Α.Ο.Κ-Παναιτωλικός 4-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από bane1980 »

Χορταστικό ποδόσφαιρο.

3 σημαντικότατα σημεία κατ'εμέ:

1) Σε κάθε γκολ η ομάδα πανηγυρίζει σύσσωμη. ΟΛΟΙ οι παίκτες το νιώθουν και μαζεύονται σαν μία γροθιά.
2) Στο 4-0 και 6-0 σύνολο και στο 80φεύγα και πίεζαν σαν να είχε ξεκινήσει το ματς. Μπράβο Βλάνταν.
3) Ο Δελη. Από τις λίγες φορές που βλέπεις ένα μικρό και κάνει μπαμ οτι το έχει. Τρίπλα, σουτ, τσαμπουκά, τακτικά καλός για την ηλικία του. Δουλειά δουλειά δουλειά και θα έχουμε αρ.μπακ-χαφ για 15 χρόνια. Σε δυο ματς τον είδα και κατάλαβα γιατί τον προτιμάει έναντι του Γιαννούλη ο Ιβίτσαρος.

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΟΚΑΡΑ Γ@ΜΩ!!
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Δεν θέλω να κάνω κριτικη για τους παίκτες του ΠΑΟΚ ,αλλα όταν ειναι να εκδηλωσουμε αρνητικα σχόλια για τους παίκτες μας το έχουμε σε υπερθετικο βαθμό . Ο Κουλουρής σήμερα επαιξε μια χαρά ,εχει προσόντα ,δεν ειναι ατεχνος οπως γράφεται ,η πασα στον Δεληγιανιδη δεν είναι κατι ευκολο στο πρωτο γκολ ,εχει τεράστια δυναμη και εκτελεστικη δυνότητα και ειναι ακόμα 20. Μην βγάζουμε χολη για τα δικά μας παιδια. Αυτα, περιμενω να γίνει η κινηση στα εξτρέμ και για μενα χρειαζεται μια κινηση ενος παικτη που να μπορει να παίξει στοπερ και 6αρι και οκταρι σαν τον Cheikh Ndoye. Εγω επάθα πλάκα που τον είδα με την Σενεγάλη σε θέση στόπερ που δεν ειναι η θέση του.

Είμαι 40 χρονων και ο ΠΑΟΚ του Ιβιτς έχει τα φόντα να παίξει το καλυτερο ποδοσφαιρο που εγω έχω δει.
Άβαταρ μέλους
ChrisKL

Δημοσίευση από ChrisKL »

Καλησπέρα αλάνια είναι πρώτη φορά που γράφω. Ομάδα καλή που κάνει το αυτονόητο κερδίζει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και δείχνει εδω και λιγο καιρό οτι επιτέλους κάτι αλλάζει. Ίβιτς ωραίος στη διαχείρηση και του παιχνιδιου και των παικτών. Δεληγιαννίδης φαίνεται να έχει μέλλον αρπάζει τις ευκαιρίες όταν του δίνονται. Σάκχοφ πολύ καλός.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Μπραβο στην ομαδα για την ευκολη προκριση.Ηθελα να γραψω αυτο που ειπε ο Sick Bastard,βλεπεις τους παικτες να τους αρεσει που παιζουν,ο τροπος που πανηγυριζουν ολοι μαζι,κατι καλο γινετε,μακαρι να κρατησει για να δουμε ακομη καλυτερα πραγματα.Με ενα τιτλο,εστω το κυπελλο,θα τρελαθουν ολοι.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

panpangr77 έγραψε:Δεν θέλω να κάνω κριτικη για τους παίκτες του ΠΑΟΚ ,αλλα όταν ειναι να εκδηλωσουμε αρνητικα σχόλια για τους παίκτες μας το έχουμε σε υπερθετικο βαθμό . Ο Κουλουρής σήμερα επαιξε μια χαρά ,εχει προσόντα ,δεν ειναι ατεχνος οπως γράφεται ,η πασα στον Δεληγιανιδη δεν είναι κατι ευκολο στο πρωτο γκολ ,εχει τεράστια δυναμη και εκτελεστικη δυνότητα και ειναι ακόμα 20. Μην βγάζουμε χολη για τα δικά μας παιδια. Αυτα, περιμενω να γίνει η κινηση στα εξτρέμ και για μενα χρειαζεται μια κινηση ενος παικτη που να μπορει να παίξει στοπερ και 6αρι και οκταρι σαν τον Cheikh Ndoye. Εγω επάθα πλάκα που τον είδα με την Σενεγάλη σε θέση στόπερ που δεν ειναι η θέση του.

Είμαι 40 χρονων και ο ΠΑΟΚ του Ιβιτς έχει τα φόντα να παίξει το καλυτερο ποδοσφαιρο που εγω έχω δει.
Σωστός
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

MVP τα "λιμα" του ΠΑΟΚ. Ετσι για να βλεπουμε και τι εννοει ο Ιβιτς οταν λεει οτι εχει πολλους ισαξιους ποδοσφαιριστες στην ομαδα.Ανετο rotation για το επομενο ματς

Το πως καταφεραν το καλοκαιρι να καλυψουν ολες τις θεσεις και σε βαθος μαλιστα,εκτος απο αυτην του φορ με ξεπερνα :D

Τελος παντων,ειναι σημαντικο σε τετοια ματς να μπορεις να βαζεις τις ρεζερβες και να καθαριζουν.Να δουμε τωρα στο επομενο παιχνιδι που θα ναι σαφως πιο δυσκολο απο το σημερινο
P.A.O.K AGAINST ALL

Δημοσίευση από P.A.O.K AGAINST ALL »

Ωραια μπαλα με εκτεταμένο ροτεισον..η ομαδα πλεον πιστευω εχει πολυ καλη νοοτροπία..πρόκριση.. Παμε παρακατω.. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μπράβο για τη νίκη σήμερα. Υπάρχει κάποιο λινκ παιδιά να δω τον αγώνα γιατί τον έχασα?
Άβαταρ μέλους
Al Bandy

Δημοσίευση από Al Bandy »

vs40 έγραψε:Μπράβο για τη νίκη σήμερα. Υπάρχει κάποιο λινκ παιδιά να δω τον αγώνα γιατί τον έχασα?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GuJ-4SnLrQo[/youtube]
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

thx
Pater

Δημοσίευση από Pater »

ψήφισα Κίτσιου mvp γιατί στα τελευταία παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε στάθηκε πολύ αξιοπρεπώς και χθες ήταν πολύ καλός. Κι εγώ είχα απογοητευτεί από την στασιμότητά του, δεν θα γίνει ποτέ Μάτος αλλά για μπακ απ του είναι μια χαρά προς το παρρόν.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Αν κάνουμε μια ανάλυση ως προς το ποιος ήταν ο καλύτερος σε σχέση με το τι περιμέναμε από τον κάθε παίκτη, τότε ναι ο καλύτερος ήταν με διαφορά ο δεληγιαννίδης. Ωστόσο δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, είχε λίγα ανεβάσματα (πολύ λιγότερα από οτι ο leovac πχ) και ήταν και καναδυο φάσεις που ενω ξεμαρκαρίστηκε πολύ ωραία μετά έκανε πολύ κακές πάσες με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσουμε τις πολύ καλές προϋποθέσεις για επίθεση, αλλά να κινδυνέψουμε να φάμε και αντεπίθεση. Από την άλλη εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι να πω οτι ο τάδε ήταν ο καλύτερος, νομίζω οτι ήταν μια ομαδική εμφάνιση συνόλου που όλαν πήγαν ρολόι και κανένας δεν ξεχώρισε. Αν και από την άλλη υπάρχει για μενα κάποιος που υστέρησε και αυτός ήταν ο brkic.

Τέλος για mvp που είναι ο πολυτιμότερος και όχι ο καλύτερος παίκτης, ήταν ξεκάθαρα ο pereyra με συμμετοχή σε τρια από τα τέσσερα γκολ (ντρίμπλα που ανοίγει την άμυνα στο πρώτο γκολ, πολύ καλή εκτέλεση του κόρνερ στο τρίτο ασχετα αν το γκολ μπήκε με ρημπάουντ και κερδισμένο πέναλτι στο τέταρτο).
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Το πρώτο από πολλά over 3.5 που θα δούμε φέτος τώρα που η ομάδα άρχισε να ξεμπουκώνει και να προσαρμόζεται σιγά σιγά και ο Πρίγιο...
Πάμε χαλαρά!!!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Φαγαμε γκολ? Ποτε?
Κλειδωμένο