Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ, 03/01, 19:30, NS1
Re: Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ, 03/01, 19:30, NS1
Εγω παντως θα την κανω την μινι εκδρομουλα.Καλό καιρο θα εχει,σπιτι εχω κοντα,θα φαμε και κανα σουβλακι,μουρμουρα θα υπαρχει
,καλα θα περασουμε...

- Sick Bastard
Μη γίνεστε drama queens, σιγά μην πρέπει να παίζει ο Γκάρι για να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Βλέπω
Γλυκο
Ματος Βαρελα Κρέσπο Λεοβατς Τσιμιροτ Κάνας Σακχοφ
Τζαλμα Κουλουρης Μπισεσβαρ
Όπως γράφει και ο άρρωστος μπάσταρδος δεν χρειάζεται η ομάδα κανένα Γκαρυ για να κερδίσει το Κομπότη
Γλυκο
Ματος Βαρελα Κρέσπο Λεοβατς Τσιμιροτ Κάνας Σακχοφ
Τζαλμα Κουλουρης Μπισεσβαρ
Όπως γράφει και ο άρρωστος μπάσταρδος δεν χρειάζεται η ομάδα κανένα Γκαρυ για να κερδίσει το Κομπότη
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Με ΠΑΣ δε παίζουμε μετά; Αν ήμουν πρόεδρος στα Γιάννενα θα έκανα πρόταση σε Γλύκο Μάτος Μπίσεσβαρ Κάνιας....2-3 εκατομ/καθένα για καμια βδομάδα...
Τόσο ξεφτίλα αυτό με τον Ροντρίγκεζ
Κι αν ήμουν Σάλκε....
Τόσο ξεφτίλα αυτό με τον Ροντρίγκεζ
Κι αν ήμουν Σάλκε....
Κι αν δεν τον κερδίσουμε τι θα συμβει?Θα χασουμε το χαμενο πρωταθλημα?Ξερω ξερω τσαμπιονσλιγκ παλι.
- ΑποστόληςΑ
Να υπενθυμίσω ότι στην Κέρκυρα ο Campos μας ξελάσπωσε από τους ακραίους, παρά ο Garry. Βέβαια κέρδισε πέναλτυ...
Το παίζει άρρωστος επειδή θέλει να πάρει μεταγραφή σε μας
Το κακό δεν είναι ότι δεν παίζει ο Γκάρι,το κακό είναι ότι ξεκινάει μάλλον ο Lucky Strike(r)..
"Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ με τον Ράτκο Ντόστανιτς να μετράει πέντε απουσίες.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ζεζίνιο και Τόνι Σίλβα που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους για το Κόπα Άφρικα ενώ απόντες θα είναι και οι τραυματίες Ομπιόρα,
Μπελγκαζουανί και Σουμπίνιο.
Αναλυτικά η αποστολή:
Ναμάσκο, Μοσχονάς, Μεντί, Κουλιμπαλί, Ουόν, Καραμπουέ, Καψάσκης, Μαχαίρας, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Καλτσάς, Καραχάλιος, Μάντζιος, Βασιλείου, Σένκα, Τριποτσέρης, Τόπι, Γιακουμάκης, Μάνγκας, Παππάς."
Η απουσίες Τόνι Σίλβα και Ζεζίνιο είναι σημαντικές για τον Λεβαδειακό και χάνει στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι όχι όμως τόσο όσο θα περίμενε κανείς αφού σε σχέση με τις τελευταίες τεσσάρες με νιώνιο και κούλα επιστρέφουν από τραυματισμό και θα τους αντικαταστήσουν οι Καρεμπέου και Κουλιμπαλί. Οι άλλοι τρείς (Ομπιόρα, Μπελγκαζουανί, Σουμπίνιο) είναι μόνιμοι απόντες από την αρχή της χρονιάς.
Ο Σίλβα είναι λαχείο που του βγήκε προερχόμενος από τις ακαδημίες της Μπενφίκα και της Λίβερπουλ, δεν στέριωσε και ήρθε το καλοκαίρι στην λεβαδειά και έχει 4 τέρματα. Επιθετικά περισσότερο από τον Μάντζιο θα πρόσεχα τον 24χρονο Γιακουμάκη που έχει σκοράρει 6 τέρματα φέτος. Αυτά με κάνουν να απορώ αν πήρε η κούλα τον σωστό Γιακουμάκη
.
Η αμυντική γραμμή του στο τελευταίο μάτς είχε δύο 35άρηδες και δύο 31άρηδες. Γενικά η άμυνα δεν τα πάει καλά αφού έφαγε στα τρία τελευταία παιχνίδια με γκει, κούλα και νιόνιο από 4 τέρματα σε κάθε παιχνίδι. Είναι καλύτερος μεσοεπιθετικά από ότι μεσοαμυντικά.
Εχω την διαίσθηση ότι αύριο στην θέση του Γκάρυ θα ξεκινήσει ο Δεληγιαννίδης.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ζεζίνιο και Τόνι Σίλβα που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους για το Κόπα Άφρικα ενώ απόντες θα είναι και οι τραυματίες Ομπιόρα,
Μπελγκαζουανί και Σουμπίνιο.
Αναλυτικά η αποστολή:
Ναμάσκο, Μοσχονάς, Μεντί, Κουλιμπαλί, Ουόν, Καραμπουέ, Καψάσκης, Μαχαίρας, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Καλτσάς, Καραχάλιος, Μάντζιος, Βασιλείου, Σένκα, Τριποτσέρης, Τόπι, Γιακουμάκης, Μάνγκας, Παππάς."
Η απουσίες Τόνι Σίλβα και Ζεζίνιο είναι σημαντικές για τον Λεβαδειακό και χάνει στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι όχι όμως τόσο όσο θα περίμενε κανείς αφού σε σχέση με τις τελευταίες τεσσάρες με νιώνιο και κούλα επιστρέφουν από τραυματισμό και θα τους αντικαταστήσουν οι Καρεμπέου και Κουλιμπαλί. Οι άλλοι τρείς (Ομπιόρα, Μπελγκαζουανί, Σουμπίνιο) είναι μόνιμοι απόντες από την αρχή της χρονιάς.
Ο Σίλβα είναι λαχείο που του βγήκε προερχόμενος από τις ακαδημίες της Μπενφίκα και της Λίβερπουλ, δεν στέριωσε και ήρθε το καλοκαίρι στην λεβαδειά και έχει 4 τέρματα. Επιθετικά περισσότερο από τον Μάντζιο θα πρόσεχα τον 24χρονο Γιακουμάκη που έχει σκοράρει 6 τέρματα φέτος. Αυτά με κάνουν να απορώ αν πήρε η κούλα τον σωστό Γιακουμάκη

Η αμυντική γραμμή του στο τελευταίο μάτς είχε δύο 35άρηδες και δύο 31άρηδες. Γενικά η άμυνα δεν τα πάει καλά αφού έφαγε στα τρία τελευταία παιχνίδια με γκει, κούλα και νιόνιο από 4 τέρματα σε κάθε παιχνίδι. Είναι καλύτερος μεσοεπιθετικά από ότι μεσοαμυντικά.
Εχω την διαίσθηση ότι αύριο στην θέση του Γκάρυ θα ξεκινήσει ο Δεληγιαννίδης.
Αυριο αν δεν κέρδισοθμε θα γιενι χαμός εδω μεσα ...
Οποτε νικη με τζαλμα κ κλαους
Οποτε νικη με τζαλμα κ κλαους