Π.Α.Ο.Κ-Muratbey Usak Sportif 59-52,Σχόλια &Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ-Muratbey Usak Sportif,25/10,19:00,Novasports2,ΕΡ
Ρε παιδιά επειδή δε το βλέπω και παρακολουθώ μόνο την εξέλιξη του σκορ..Κάθε επίθεση των Τούρκων με βολές μπαίνει? Τι σκατά, πόσες έχουν εκτελέσει?
Ωραίο είναι το ματσάκι. Μου θυμίζει τα νιάτα μου. Όταν είμασταν πιτσιρικάδες στις ακαδημίες του Δ. Συκεών έτσι παίζαμε κ εμείς. 

- PAOK_Antarctica
Πωπω αστοχία...
Ενώ παίζουμε καλα στην άμυνα,μπροστά δεν μπαίνει τπτ
ΝΑΙ ΡΕ ΤΣΟΧΛΑ
Ενώ παίζουμε καλα στην άμυνα,μπροστά δεν μπαίνει τπτ
ΝΑΙ ΡΕ ΤΣΟΧΛΑ
Guitarman έγραψε:Ωραίο είναι το ματσάκι. Μου θυμίζει τα νιάτα μου. Όταν είμασταν πιτσιρικάδες στις ακαδημίες του Δ. Συκεών έτσι παίζαμε κ εμείς.
Χαχαχαχα εκλαψα!!!
Με πηρε ενας φιλος μου τηλ και μ λεει...ανετα παιζω CL να ξερεις!! Τοσο κακες επιθεσεις δεν κανω...μεσα στο ζωγραφιστο τους εχω!!!
Ωραίο καλάθι ο Λετονός τους.
Ο Κλαντον ειναι %^%%$^$%^$%
Ο Κλαντον ειναι %^%%$^$%^$%
BigBaby έγραψε:Guitarman έγραψε:Ωραίο είναι το ματσάκι. Μου θυμίζει τα νιάτα μου. Όταν είμασταν πιτσιρικάδες στις ακαδημίες του Δ. Συκεών έτσι παίζαμε κ εμείς.
Χαχαχαχα εκλαψα!!!
Με πηρε ενας φιλος μου τηλ και μ λεει...ανετα παιζω CL να ξερεις!! Τοσο κακες επιθεσεις δεν κανω...μεσα στο ζωγραφιστο τους εχω!!!
Δεν είναι μόνο ότι δεν μπαίνει τίποτα. Αλλά σε κάτι φάσεις βλέπεις τρέχουν 1-2 παίκτες και οι άλλοι κάθονται στις γωνίες και κοιτάνε... Λύκειο σε λέω. (Και οι 2 ομάδες)
Εντάξει το έχω πει 3-4 φορές και δεν είναι και στο στυλ μου αλλά ρε πούστη μου 35 χρόνια μπάσκετ βλέπω, χειρότερο άσσο από τον Μιλιένοβιτς δε θυμάμαι να είχαμε ποτέ. Ποτέ όμως. Αυτός και ο Τέιλορ πρέπει να αντικατασταθούν, αν θέλουμε να δούμε λίγο προκοπή.
Το σημερινό παίζεται. Πάλι ο Απόλλωνας θα καθαρίσει σήμερα.
Το σημερινό παίζεται. Πάλι ο Απόλλωνας θα καθαρίσει σήμερα.
Αυτοι κανουν πολλα λαθη....παρα πολλα.
23 Ποντους σε ενα ημιχρονο ειναι ισως το χειροτερο σκορ που εχω δει ποτε σε εντος εδρας παιχνιδι.
23 Ποντους σε ενα ημιχρονο ειναι ισως το χειροτερο σκορ που εχω δει ποτε σε εντος εδρας παιχνιδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BigBaby την Τρί 25 Οκτ 2016, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
- evripidis4
Πρώτη φορά βλέπω σε ημίχρονο αγώνα επαγγελματικών ομάδων τα ριμπάουντ να είναι όσοι και οι πόντοι!!!
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με λίγη τύχη στο δεύτερο ημίχρονο θα καταλάβει ο σπίκερ ποιος είναι ο Κόνιαρης και ποιος ο Μιλιένοβιτς.
Απόλλωνας και Κόμπε. Αυτοί οι δύο τραβάνε την βάρκα.
Άντε να δούμε...
Άντε να δούμε...