Π@υτανας Γιοι-Π.Α.Ο.Κ 2-1,ΜVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π@υτανας Γιοι-Π.Α.Ο.Κ 2-1,ΜVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Σοβαρη κριτικη σε ματς με 2 κοκκινες που δε δοθηκαν και γκολ οφσαιτ του αντιπαλου δεν μπορει να γινει.Η ομαδα σταθηκε καλα αλλα υπεστη εναν ακομη βιασμο .Απορω τι κανουν σε παρασκηνιακο επιπεδο στην παε....Ως ποτε θα ανεχομαστε ολα αυτα τα εκτρωματα που βαζουν για διαιτητες; Σημερα δεν χαθηκαν βαθμοι χαθηκε ενα ακομη κομματι της αξιοπρεπειας μας.
Έχουμε το γαβρο σύστημα εναντίον έχουμε και απίστευτη γκαντεμιά καλή η ομάδα μπράβο βλανταν και για τις δηλώσεις...... ΤΟ ΓΑΒΡΟΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΡΙΖΩΝΕΤΑΙ ΔΎΣΚΟΛΑ
Κυνηγιστε το λαμογιο τον αρετοπουλο να μην ξανασφυριξει
Κυνηγιστε το λαμογιο τον αρετοπουλο να μην ξανασφυριξει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 23 Οκτ 2016, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
chris4paok
Καλή η ομάδα για 70 λεπτά, μετά κουράστηκε. Κορυφαίος ο Τσίμιροτ. Κοράκι και τζαλμά (κυρίως) μας στέρησαν μια εύκολη νίκη. Παίζει να έχουμ το χειρότερο εξτρέμ της SL.
Σε ένα μήνα τα λέμε ξανά.Odi.
Σε ένα μήνα τα λέμε ξανά.Odi.
Σας παρακαλω οσοι λετε πραγματα μεσα στην ενταση ξαναδειτε το ματς, κατεβαστε σφυγμους και ξαναξραψτε.
Πηγαμε στο Καραισκακη και για 80 λεπτα τους καναμε πλακα τακτικα!
Ο Καμπος εχει κανει ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ρε γαμωτο. Βαλτο ρε αγορι μου!
Μπραβο στην ομαδα τιποτα αλλο.
Ποιος εβαλε το 2ο γκολ του σκατογαυρου;; Ο Μιλιβογεβιτς ε;; Και τι εκανε ρε αυτος μεσα στο παιχνιδι;; Στα αποδυτηρια δεν επρεπε να ειναι απο το πρωτο ημιχρονο;
Ποιος εβαλε το 2ο γκολ του σκατογαυρου;; Ο Μιλιβογεβιτς ε;; Και τι εκανε ρε αυτος μεσα στο παιχνιδι;; Στα αποδυτηρια δεν επρεπε να ειναι απο το πρωτο ημιχρονο;
Κανονικότατο χειρουργείο γι άλλη μια φορά!
Γιατί εμείς όταν χάνουμε ευκαιρίες λέμε οτι φταίμε εμείς κι οι άλλοι περιμένουν τους αρετοπουλους αυτού του κόσμου, για να τους σώσουν???
Γιατί ο γάβρος να βάλει γκολ από οφσάιντ κι εμείς να κατηγορούμε τον αμυντικό μας???
Πόσα ήταν τελικά τα φάουλ που σφύριξε ο ερπετοπουλος τελικά???
5-15 ήταν σε κάποια φάση
Πόσες διακοπές παιχνιδιού ορίζει ο κανονισμός από καπνογόνα????
ΥΓ. Ιβάν βγάλτε καμμια ανακοίνωση ρε..έτσι για την τιμή των όπλων....Ή θ γράψει ο Κυρ-Κυρ "κάτι" στο φβ?
Ντροπή!
Και η ομάδα χειρουργείο!
Γιατί εμείς όταν χάνουμε ευκαιρίες λέμε οτι φταίμε εμείς κι οι άλλοι περιμένουν τους αρετοπουλους αυτού του κόσμου, για να τους σώσουν???
Γιατί ο γάβρος να βάλει γκολ από οφσάιντ κι εμείς να κατηγορούμε τον αμυντικό μας???
Πόσα ήταν τελικά τα φάουλ που σφύριξε ο ερπετοπουλος τελικά???
5-15 ήταν σε κάποια φάση
Πόσες διακοπές παιχνιδιού ορίζει ο κανονισμός από καπνογόνα????
ΥΓ. Ιβάν βγάλτε καμμια ανακοίνωση ρε..έτσι για την τιμή των όπλων....Ή θ γράψει ο Κυρ-Κυρ "κάτι" στο φβ?
Ντροπή!
Και η ομάδα χειρουργείο!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++K_geo έγραψε:o NOMOS λεει οτι στη 2η διακοπη ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ το ματς.
αυτο ειναι και το σχολιο μου για τον αγωνα.
ιντιο,παιξε μπαλα
Τί ψάχνεις Δημήτρη...DimitrisS έγραψε:Σας παρακαλω οσοι λετε πραγματα μεσα στην ενταση ξαναδειτε το ματς, κατεβαστε σφυγμους και ξαναξραψτε.
2 θα μπορούσαν να ήταν οι ήρωες και έγιναν μοιραίοι...
Βαρελα και Κάμπος
SM-G935F
Από τη στιγμή που παραμένουμε αδύναμοι στα κέντρα αποφάσεων, ας το ξεφτιλίσουν επικοινωνιακά το θέμα. Ας μην κατέβουν στο κάτω κάτω.che4 έγραψε:Mīngus έγραψε:Η ομάδα οδηγήθηκε σαν πρόβατο στη σφαγή. Είτε κάποιοι κοιμούνται βαθιά είτε γεννήθηκαν χθες.
Είναι πολύ αργά τώρα να κλαίμε για το αναμενόμενο.
Και του χρόνου να μαστε καλά, τα ίδια θα γράφουμε.
Για την αστοχία στο γκολ, τουλάχιστον μέχρι το Γενάρη θα λέμε τα ίδια.
Όταν θα κερδίζουμε θα ακούμε για δημιουργία φάσεων και θα ξεχνιόμαστε προσωρινά. Μέχρι που θα έρχεται η στιγμή να πετιούνται βαθμοί και μετά ξανά στην ίδια ανακύκλωση.
Με πορδές αυγά και φέτος εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών.
Και τι να κανουν δηλαδη
Μπορεις εσυ να αλλάξεις τον ορισμό γαυρετοπουλου
- sourmenetes
- Moderator
Το οτι δε σου βγηκε μια μεταγραφη δε σημαινει οτι θα τρελαθουμε ή θα σταυρωσουμε αυτους που τον εφεραν.Indio έγραψε:Εγω προσωπικα παυω να ασχολουμαι αλλο με αυτο π λεγεται ποδοσφαιρικος Παοκ.
Ο Παοκ γ εμενα ειναι ολη μου η ζωη απο μικρο παιδι.μπορει ν μην ειμαι τοσο γνωστο η ενεργο μελος εδω περα αλλα ποναω για την ομαδα οσο ολοι μας εδω.
Αλλα ειμαι 100% αντιθετος με αυτο π ειπε ενας μοντ πριν.
Αυτα που εκεινος δε δεχεται γ μενα ειναι η σκληρη αληθεια.Αυτη ειναι οποιος τη δεκτει παει μπροστα.Δε τη δεχεται ο λαος τ Παοκ κ ξανα κ ξανα τα ιδια.
Αν εσειςστεκεστε στη σφαγη και τη μη διακοπη κτλπ. η ομαδα τιτλο δε θα παρει ποτε.
Αν σας ικανοποιει η δημιουργια ευκαιριων στο καραισκη τοτε συγνωμη αλλα ειμαστε μικροι.
Εμενα με σαββιδη με ικανοποιει το 2πλο στο καραισκακη γιατι παω ν παρω το πρωταθλημα.
Εαν εσεις βλεπετε ατυχια του τζαλμα εγω βλεπω οτι το καλοκαιρι δεν πηραμε αυτον που θας μας φερει το πρωταθλημα.
Ο αντι μακ δεν ηρθε ποτε και ο κλαους ειναι καλο παιδι.Με παικτες λαχεια και μπατζετ σα του βαζελου πρωταθλημα δεν.Το προβκημα ειναι το καλοκαιρι θα το λεει μεχρι να βγαλει μαλλια η γλωσσα μου.
Θα μεταφερθώ στο αύριο για να μιλήσω πιο ήρεμα.
Καλά έκαναν και βγήκαν , ευτυχώς δεν αποφασίζουμε εμείς.
Το πρωτάθλημα σήμερα φάνηκε ότι δεν έχει τελειώσει, ας είναι 7 οι βαθμοί.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
Το μόνο που περιμένω είναι να αλλάξει η κεδ, αλλιώς το πρωτάθλημε τελείωσε.
Και να κερδίζαμε με την κεδ σε αυτούς δε γίνεται τίποτα.
Παίξαμε καλά και ας λένε κάποιοι για ηττοπάθεια. Τι ηττοπάθεια όταν σε γαμάει η σφυρίχτρα. Ευκαιρίες χάνονται πολλές , αυτό είναι πρόβλημα αλλά ένδειξη ηττοπάθειαςδε είναι γιατί δεν το είδαμε σήμερα πρώτη φορά.
Ένα μπράβο στον Γλύκο.
Επαναλαμβάνω η αλλαγή Μπίσε μάς πήγε πίσω . Να παραδεχτούμε και Ίβιτς που το πήγε πολύ καλά.
Έχει πολύ δρόμο, έχει πολύ δρόμο. Αν παιχτεί στα ίσα, αν αλλάξει η επο δηλαδή έχει δρόμο αλλιώς μην περιμένετε. Αυτό είναι το κριτήριο δυστυχώς, το ξαναείδαμε σήμερα. Και να πω ξανά ότι καλά κάνει ο Σαββίδης και δεν τα χώνει χοντρά. Αν το κάνει όμως αν και όταν καθαρίσει το τοπίο , δε θα υπάρχει άλοθι...
Πάμε παρακάτω, πικρό ποτήρι που το φοβόμασταν
Τα σιχάματα έδειξαν πάλι την ποιότητά τους. Όλοι έχουν μάτια και βλέπουν. Λάθος όχι όλοι.
Ίβιτς δηλώσεις πολύ φορτισμένος και σωστός, ατον αέρα τα είπε όλα και τα μουνιά από το στούντια σχολίαζαν τα περιστέρια στο καπάκι. Ουστ κοπρόσκυλα...

Καλά έκαναν και βγήκαν , ευτυχώς δεν αποφασίζουμε εμείς.
Το πρωτάθλημα σήμερα φάνηκε ότι δεν έχει τελειώσει, ας είναι 7 οι βαθμοί.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
Το μόνο που περιμένω είναι να αλλάξει η κεδ, αλλιώς το πρωτάθλημε τελείωσε.
Και να κερδίζαμε με την κεδ σε αυτούς δε γίνεται τίποτα.
Παίξαμε καλά και ας λένε κάποιοι για ηττοπάθεια. Τι ηττοπάθεια όταν σε γαμάει η σφυρίχτρα. Ευκαιρίες χάνονται πολλές , αυτό είναι πρόβλημα αλλά ένδειξη ηττοπάθειαςδε είναι γιατί δεν το είδαμε σήμερα πρώτη φορά.
Ένα μπράβο στον Γλύκο.
Επαναλαμβάνω η αλλαγή Μπίσε μάς πήγε πίσω . Να παραδεχτούμε και Ίβιτς που το πήγε πολύ καλά.
Έχει πολύ δρόμο, έχει πολύ δρόμο. Αν παιχτεί στα ίσα, αν αλλάξει η επο δηλαδή έχει δρόμο αλλιώς μην περιμένετε. Αυτό είναι το κριτήριο δυστυχώς, το ξαναείδαμε σήμερα. Και να πω ξανά ότι καλά κάνει ο Σαββίδης και δεν τα χώνει χοντρά. Αν το κάνει όμως αν και όταν καθαρίσει το τοπίο , δε θα υπάρχει άλοθι...
Πάμε παρακάτω, πικρό ποτήρι που το φοβόμασταν
Τα σιχάματα έδειξαν πάλι την ποιότητά τους. Όλοι έχουν μάτια και βλέπουν. Λάθος όχι όλοι.
Ίβιτς δηλώσεις πολύ φορτισμένος και σωστός, ατον αέρα τα είπε όλα και τα μουνιά από το στούντια σχολίαζαν τα περιστέρια στο καπάκι. Ουστ κοπρόσκυλα...
- sourmenetes
- Moderator
Τα μουνοπανα της νοβα(γαμιολες μς κοκκινες φανελες,γιουσουφακια του μπαμπα σας) σε ολες τις διακοπες δεν ειπαν τιποτα.μονο οταν εφυγε ο ΠΑΟΚ αρχισαν να λενε για τιμωριες και τι λεει ο νομος...
Γαμιολες...θελω να βρισω.πολυ αισχρα..
Γαμιολες...θελω να βρισω.πολυ αισχρα..
Τρομερές δηλώσεις Γλυκου τώρα
Βρείτε τες γραμμένες.
Έρχεται γκολ από παίκτη που έπρεπε να έχει αποβληθεί
Γκολ που φάγαμε οφσάιντ
Μιλάμε για καθαρό παιχνίδι;;;
SM-G935F
Βρείτε τες γραμμένες.
Έρχεται γκολ από παίκτη που έπρεπε να έχει αποβληθεί
Γκολ που φάγαμε οφσάιντ
Μιλάμε για καθαρό παιχνίδι;;;
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 23 Οκτ 2016, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για τον γαυρετόπουλο όλοι σίγουροι ήμαστε για το τί θα βλέπουμε. Εκεί που λες όμως "δεν πάει παρακάτω" έρχεται το σημερινό να θέσει νέα στάνταρ.
Το ότι οι γάβροι γιορτάζουν τη νίκη αυτή δε μου κάνει εντύπωση.
Μια που ορίστηκε αυτό το νιμού και έκανε όσα έκανε, δύο πράγματα θεωρώ αυτονόητα:
Ότι δεν θα τον αφήσουμε να ξαναπιάσει σφυρίχτρα παρά μόνο για την βάλει στον πάτο του.
Ότι θα γίνει ένσταση.
Πάω να ηρεμήσω όσο γίνεται γιατί είμαι να σκάσω.
Το ότι οι γάβροι γιορτάζουν τη νίκη αυτή δε μου κάνει εντύπωση.
Μια που ορίστηκε αυτό το νιμού και έκανε όσα έκανε, δύο πράγματα θεωρώ αυτονόητα:
Ότι δεν θα τον αφήσουμε να ξαναπιάσει σφυρίχτρα παρά μόνο για την βάλει στον πάτο του.
Ότι θα γίνει ένσταση.
Πάω να ηρεμήσω όσο γίνεται γιατί είμαι να σκάσω.
τι πουλι ειναι αυτος ρε?chris4paok έγραψε:Καλή η ομάδα για 70 λεπτά, μετά κουράστηκε. Κορυφαίος ο Τσίμιροτ. Κοράκι και τζαλμά (κυρίως) μας στέρησαν μια εύκολη νίκη. Παίζει να έχουμ το χειρότερο εξτρέμ της SL.