Πφφφφφφφφ...Μην κάνετε την τρίχα τριχιά ρε παιδιά...
Ρε φίλε @Sekeris4, σε παρακαλώ πάρα πολύ ρε αδερφέ μου...
Σε κάποια posts μου έχεις γράψει εσύ ότι όλοι αγαπάμε τον Π.Α.Ο.Κ. κι ότι δεν χρειάζεται να έχουμε Π.Α.Ο.Κ.όμετρα και τέτοια!!!! Δεν είναι έτσι ακριβώς βρε αδερφέ μου, όχι, δεν αγαπάμε όλοι το ίδιο τον Π.Α.Ο.Κ. κι ας μην υπάρχουν Π.Α.Ο.Κ.όμετρα, ούτε όμως και "πελατόμετρα" για άλλους και το ξέρεις κι εσύ ο ίδιος, αλλιώς δεν θα χαλιόσουνα κιόλας έτσι παρεμβαίνοντας υπέρ των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. κι όχι θαρρώ τυχόν υπέρ ΚΑΙ των "πελατών" του φυσικά!!!!
Ειδικά δε αφού ο @buffalobill4 έχει διευκρινίσει σε ποιους αναφέρεται γιατί τρελαίνεσαι έτσι δηλαδή και ψάχνεσαι να του την πεις ή έστω να προειδοποιήσεις ότι "άλλη φορά θα απαντήσεις"?
Λέει καθαρά λοιπόν το παλικάρι ότι εννοεί σαν "χειρότερους οπαδούς" τους συγκεκριμένους που όλοι κράζουμε, αυτούς με τα κοκκινο-γαλαζο-πρασινο-φουξ-ροζ μπλουζάκια που έρχονται στο γήπεδο 4-5 φορές τον χρόνο, αγκαζέ με το γκομενάκι μάλιστα πολλές φορές, για να βγάλουν καμιά σέλφι να την δείχνουν παραέξω για να αποδεικνύουν την Π.Α.Ο.Κ.τσιδοσύνη τους στα κολλητάρια τους!!!! Αυτούς που δεν σαλεύουνε τα χείλη τους να ξεστομίσουν ένα ολόκληρο σύνθημα για τον Π.Α.Ο.Κ. και που απ το 1ο λεπτό (μην πω μόλις δουν την σύνθεση της ομάδας και δεν ταιριάζει με αυτήν που έχουν στον νου τους,
απ το πρώτο λεπτό επαναλαμβάνω, άρα θέμα καλόπιστης κριτικής δεν τίθεται καν) αρχίζουν την μίρλα, την μιζέρια, το δήθεν "αφ και ουφ αρρώστησα, τα μυαλά μας, τα μάτια μας" και την κατάρα για όποιον παίχτη ή προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. δεν γουστάρουν προσωπικά με τις παντελώς άμπαλες επιθυμίες τους!!!!
Αυτούς δηλαδή εσύ τους βάζεις στην ίδια μοίρα με κείνους που αφήνουν το λαρύγγι τους, είτε στις εκδρομές, είτε όμως ακόμα και στα καρεκλάκια της Τούμπας (άιντε γιατί κι εκείνα τα τσιμέντα έχουν γίνει πλέον τόσο κλισέ που "δακρύζουν" πια

) σε κάθε μα κάθε αγώνα της ομάδας μας, απ το 1' μέχρι το 91' μάλιστα, ουρλιάζοντας αδιάκοπα όμως μονάχα τραγούδια και συνθήματα υπέρ της ομάδας μας?
Το ίδιο αγαπάνε και οι μεν και οι δε τον Π.Α.Ο.Κ. δηλαδή?
Προσωπικά δεν νομίζω πως είναι έτσι, αλλά ακόμα κι αν κατάφερνε να αποδειχτεί με κάποιον αξιοπερίεργο τρόπο ότι έτσι είναι όντως, βγαίνοντας κάποιο αξιόπιστο επιστημονικό συμπέρασμα ότι είναι εξ ίσου Π.Α.Ο.Κ. με τους υπόλοιπους, αλλά απλά μάλλον είναι και πιο "άρρωστοι" πιθανά, ε τότε θα τους έλεγα προσωπικά, πρώτα να πάνε σε κάναν γιατρό να γιατροπορευτούνε και μετά να έρθουν στο γήπεδο, τότε πλέον μόνο για να υποστηρίζουν την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας για δυο ώρες όμως και μετά ας κάνουν όση καλοπροαίρετη κριτική γουστάρουν σε ράδια και forum, αν φυσικά τότε που θα έχουν γιατρευτεί το αντέχουν ακόμα και βρίσκοντας φυσικά το σωστό-κατάλληλο χρόνο γι αυτήν, αλλά και εκφράζοντας την προς τους σωστούς αποδέκτες κάθε φορά μήπως φανεί χρήσιμη!!!!
Άιντε ρε παλικάρια μου να ξεκολλήσουμε λιγάκι, μιας κι έχουμε και σπουδαίο ευρωπαϊκό αγώνα μεθαύριο!!!!
Άιντε χαρείτε όλοι ίσως την πρώτη χρονιά-σταθμό στην νεότερη ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. να χαρώ κι εγώ μαζί!!!!

Υ.Γ. Άιντε να πούμε που με κάνετε να κατεβάζω παπλώματα βραδιάτικα...

...