Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΠ Ηρακλής 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
2
2%
Μάτος
2
2%
Κρέσπο
2
2%
Μαλεζάς
2
2%
Λέοβατς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάνιας
1
1%
Σάκχοφ
5
5%
Τζάλμα
4
4%
Γκάρι
2
2%
Μπίσεσβαρ
87
78%
Κλάους
2
2%
Κίτσιου
1
1%
Βαρέλα
1
1%
Τσίμιροτ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 111

Dimg4

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΠ Ηρακλής 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Dimg4 »

sourmenetes έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ο κλαους φαινεται παρα πολυ αγχωμενος με την γκινια του.
Τραγικη η γιουχα, κερδισαμε αν το πηρατε γραμμη. Ναι ολοι ειμαστε σκασμενοι με τη δυστοκια αλλα θα λυθει ειτε με την.παροδο του χρονου ειτε πιο.πιθανον με.μεταγραφη φορ
Η γιουχα ηταν για το κορακι...σε καθε φαση οι κωλογριες διαμαρτυρονταν και τους ανεχοταν...
Σουρμε κι ομως πολλοι με μενα μεσα νομιζαν πως εγινε επειδη δωσαμε δικαιωματα στην κωλογρια
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Το γιουχάρισμα στο τέλος λέει πολλά και αμφιβάλλω αν ήταν για το κοράκι ή τις γριές.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Πολλα μπραβο στην ομαδα.Πολυ ομορφο ποδοσφαιρο,αλλα οχι ουσιαστικο.Μην μασατε ομως,θα ερθουν τα γκολ.Για την ΑΕΠ δεν εχω να πω τιποτα.Αν επαιζαν με τον Αχιλλεα Περαιας πραγματικα δεν ξερω αν θα κερδιζανε.Μπραβο ΠΑΟΚ.Παμε παρακατω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Για γριες και κορακι..τωρα αν κραζει καποιος για το σκορ το δεχομαι..

Η ομαδα επαιξε μπαλα δημιουργησε αλλα επρεπε να σκοραρει πολλα γκολ ακομα.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Η γιούχα ήταν ξεκάθαρα για την μαυροφόρα.
Όλα τα συνθήματα αμέσως πριν και μετά είχαν να κάνουν με το επόμενο παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε Σουρμε ειναι πολυ απλο αυτο που λεω.Εγω πχ σημερα ειδα τον Σαχοφ χαλια και το γραφω,ο αλλος τον ειδε καλο και δικαιωμα του,για ποιο λογο πρεπει να ανακατεβουμε νοοτροπιες και ορατοτητες ποδοσφαιρου? Και οχι ΜΑΝΙΑΚΕ εγω δεν γραφω ετσι.Ναι εχω αποψη και μαλιστα την εκφραζω ηχηρα και προσπαθω να την υπερασπιστω ποδοσφαιρικα αλλα ποστ με εισαγωγες αναφερομενος σε τριτους σπανια και αν κανω.Εχω γραψει ενα σκασμο ποστ στο αντιστοιχο τοπικ.Αγαπηστε τους συνοπαδους σας και μεινετε στις αποψεις σας.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Συμφωνω κ στο επιστρέφω
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

ας τελειωνουμε γρηγορα απ αυτο το τοπικ κι ας ξεκινησουμε το ματς με γαβρο.

πιστευω στο διπλο και πρεπει να το πιστεψει
κ η ομαδα.

ο φακουντο που ειναι ;;
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Τουλάχιστον καταφέραμε κ κερδίσαμε. Δεν πάμε όμως καλά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ακονίζει ο φακουντο
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Πάλι το ίδιο πρόβλημα με τα τελειώματα και πάλι κάναμε ήρωα τον αντιπαλο τερματζή.

Σούπερ ο Μπισε, οτι καλό γινόταν περνούσε από τα πόδια του. Παίκτης που ξέρει πότε να πασάρει. Κατ' εμέ πρέπει να παιζει σε ελευθερο ρόλο πίσω από τον φορ και όχι στο κέντρο του γηπέδου και ας χανουμε ανασταλτικά ένα χαφ. Επιθετικά κερδίζουμε παραπανω απο αυτά που χάνουμε.

Θετικός ο Σακοφ. ο Μάτος και το αμυντικό διδυμο. Αλλα μεχρι εκεί.

Για την επιθεση και την ελλειψη σκοραρισματος δεν θέλω να πω τίποτε γιατί κουράστηκα. Δεν έχω ξαναδει τετοιο πράγμα. Δεν λέω καθε φάση να γίνεται και γκολ, αλλά όχι κι έτσι, ειδικά σε ένα ματς που ήταν για 3-0 χαλαρό να γίνει ντερμπι στο τελος.

Ας ξαναφέρουν στο φιναλε εκείνη την ολλανδική που της βαλαμε 14-0 στο φιλικό μπας και ξεμπουκώσει η ομάς :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Dimg4 έγραψε:Ο κλαους φαινεται παρα πολυ αγχωμενος με την γκινια του.
Τραγικη η γιουχα, κερδισαμε αν το πηρατε γραμμη. Ναι ολοι ειμαστε σκασμενοι με τη δυστοκια αλλα θα λυθει ειτε με την.παροδο του χρονου ειτε πιο.πιθανον με.μεταγραφη φορ
Ο φορ μας το γκολ το εχει. Δεν ειναι Αγκουερο αλλα έχει καλα τελειωματα. 15γκολ θα τα βαλει όπως τα βαζει καθε χρονο.

Μπορεις να πεις το ιδιο για τα τελειωματα των Μπισεσβαρ, Γκαρυ και Καμπος?? Κοινως ή βαζεις στην φαρετρα μεσοεπιθετικο που έχει το ευκολο γκολ να βοηθησει τον Κλαους στο σκοραρισμα ή φέρνεις φορ που να βαζει 30γκολ στο πρωταθλημα.

Ειχα χρονια να δω τον ΠΑΟΚ να έχει τόσο κακους εκτελεστες μεσοεπιθετικα. Δημιουργικα είναι σε πολυ καλο επιπεδο αλλα αυτο δεν φτάνει. Πάντα στο ροστερ υπήρχε ενας τουλαχιστον μεσοεπιθετικος κεντρικος ή πλαγιος με καλα τελειωματα που βοηθουσε τον Κλαους στο σκοραρισμα. Σαλπι, Βιερινια, Λουκας, Βουκιτς ακομα και ο Μακ πέρσυ.

Να κοιταξουν το χειμωνα να φερουν εναν πλαγιο που να μπορει να τελειωνει φασεις σαν τον Ματεους και μεχρι τότε ας επιμεινει περισσοτερο σε έναν εκ των Μυστακιδη, Τιαμ, Περειρα στην θεση του Καμπος ή του Γκαρυ. Είναι απιστευτο αυτο που συμβενει φετος με τις χαμενες τελικες!! Ηδη έχουν χαθει βαθμοι εξαιτιας αυτης της αναποτελεσματικοτητας.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ζοραν μην βιαζεσαι.Εχουμε και το ματς με τους Αζερους που ειναι μιση προκριση
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Η ομαδα ειδικα στο β ηταν καλη ειδικα οταν για λιγα λεπτα δεν εγινε καμια διακοπη πιασαμε πολυ καλο ρυθμο και βγαλαμε φασεις. Κατι πρεπει να γινει ομως. Κανουμε σε καθε μα καθε παιχνιδι καθαρες φασεις οχι απλα σουτ αλλα το γκολ μπαινει πολυ δυσκολα. Δε βλεπω προβλημα στην ομαδα στη δημιουργια φασεων αλλα στην ολοκληρωση τους επιτυχημενα. Θελω περισσοτερες τελικες απο τους εξτρεμ και κυριως απο καμπος. Ο ροντριγκεζ ακομα ενα γκολ αλλα και παλι κατι λείπει. Η αμυνα για ακομα μια φορα απροσπελαστη μετα απο ομαδικη ενεργεια του αντιπαλου. Μονο απο ατομικα λαθη (σχετικα λιγα) . ειδα προβλημα ομως οταν μας πιεζουν ψηλα. Ειμαι ο μονος?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Ρε Σουρμε ειναι πολυ απλο αυτο που λεω.Εγω πχ σημερα ειδα τον Σαχοφ χαλια και το γραφω,ο αλλος τον ειδε καλο και δικαιωμα του,για ποιο λογο πρεπει να ανακατεβουμε νοοτροπιες και ορατοτητες ποδοσφαιρου? Και οχι ΜΑΝΙΑΚΕ εγω δεν γραφω ετσι.Ναι εχω αποψη και μαλιστα την εκφραζω ηχηρα και προσπαθω να την υπερασπιστω ποδοσφαιρικα αλλα ποστ με εισαγωγες αναφερομενος σε τριτους σπανια και αν κανω.Εχω γραψει ενα σκασμο ποστ στο αντιστοιχο τοπικ.Αγαπηστε τους συνοπαδους σας και μεινετε στις αποψεις σας.
Δεν προκαλει ομως..σιγουρα εχεις ενα ποιντ στην επισημανση.
Καντην στον ιδιο και δε θεωρω πως θα θιχτει.;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”