Slovan Liberec - Π.Α.Ο.Κ., 29/09,20:00, ΟΤΕ4HD

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Slovan Liberec - Π.Α.Ο.Κ., 29/09,20:00, ΟΤΕ4HD

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Περίεργο μου φαίνεται πάντως που η Σλόβαν θέλει να γίνει το παιχνίδι υπό αυτές τις συνθήκες. Αν έχουν στόχο την πρόκριση πρέπει μόνο να κερδίσουν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Λες δηλαδη να ναι καμια μαιμουδια ολο αυτο? :?
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Υπό τις παρούσες συνθήκες , εγώ νομίζω πως το ματς δεν έπρεπε να γίνει...
Τώρα αν οι ίδιοι περιμένουν ΣΗΜΕΡΑ απαντήσεις, για να πουν αν θα παίξουν σε 2 μέρες, τότε όντως παίζει κάποια μαϊμουδιά ! Λέτε να πληρώθηκαν από κάποιον για να μας κολλήσουν και μας?? :lol:
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Θελω να δω κατι τετοιο:
Μπρκιτς - Κιτσιου-Βαρελα-Κρεσπο-Λεοβατς - Κανιας-Σακοφ-Μπισεσβαρ - Τζαλμα-Μυστακιδης-Τιαμ.

Ξεκουραζεις Ματος, Γκαρι, κρατας Τσιμιροτ-Χαριση για το πρωταθλημα, δινεις χρονο συμμετοχης (επιτελους) στον Μυστακιδη και δοκιμαζεις για παραπανω απο 10 λεπτα τον Τιαμ. Αντ'αυτου προβλεπω:

Γλυκος - Ματος-Βαρελα-Τζαβελλας-Κρεσπο/Λεοβατς - Τσιμιροτ/Κανιας-Σακοφ-Μπισεσβαρ - Τζαλμα-Γκαρυ-Κλαους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sourmenetes έγραψε:Την εχει δει κανεις αυτην την ομαδα;;
Την είδα μέσα στο Καραμπαχ. Καλούτσικη ομάδα. Όχι τίποτε το ιδιαίτερο, αλλά αν την περιφρονήσεις έχασες.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Λογικά, οι παίκτες που ήταν σε καραντίνα, δεν θα προπονούνταν κανονικά, έτσι δεν είναι; Αλλιώς, τί σόι καραντίνα είναι;
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

με 2πλό παίρνουμε μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση από τον βασικό μας αντίπαλο.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Κι εγώ θα ήθελα να δω κάτι κοντά σε αυτό που περιγράφει ο αδερφός Ριάν.
Βασικά θα ήθελα να πάρουμε εύκολα 3 ευρωπαϊκά πονταλάκια. 8-)
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Εγώ που τους έχω δει σε 2 φετινά παιχνίδια τους, έχω να πω πως είναι τσεκούρια και μία ταχύτητα κάτω από τον φετινό ΠΑΟΚ

Τώρα αν πλήρωσαν κανένα υπάλληλο/γιατρό να τους βγάλει άρρωστους ή πράγματι ήταν άρρωστοι άγνωστο. Σίγουρα θα ζητούσα ντοπινγκ κοντρολ

διπλό που ξεκλειδώνει την πρόκριση και με μεγάλο σκορ 1-4
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ο Ιβιτς θα πάει πρώτα για το Χ και μετά αν του βγεί το διπλό. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει ο Σάκχοφ αντί του Μπίσεσβαρ και πολύ πιθανόν ο Κλάους μόνος μπροστά. Δεν ξέρω αν θα εμπιστευθεί Χαρίση για να φρεσκάρει πχ τον Κάνιας, δεν είναι απίθανο. Με λίγα λόγια ίσως δούμε σύνθεση όπως με Αγιαξ.

Τώρα, θα φρεσκάρει και κάποιον απ τους ακραίους (Τζάλμα, Γκάρι) με κάποιον από Μύστακ, Τιάμ; Ολα εξαρτώνται από το πόσο επιβαρυμένοι είναι οι συγκεκριμένοι.

Εχουμε την Βέροια ματς που δεν σηκώνει απώλειες οπότε σίγουρα κάποιο ροτέισον θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αν δεν εβγαινε τοσο νωρις ο Τζαλμα την Κυριακή, θα ημουν σιγουρος οτι την Πέμπτη θα ξεκινουσαμε με μυστα ή Τιαμ..τωρα ειναι 50-50 οπως λεει ο magpies.
Επισης θα ηταν πιο ορθολογικο το Χαρισης Κυριακή-Κανιας Πέμπτη, με δεδομενο κατ'εμε οτι δε χαλαει η παρουσια Σαχωφ στο αρχικο την Πέμπτη..
Παντως 3αδα κανιας-σαχωφ-μπισε ή χαρισης π δεν εχει παιξει μαζι, κ μάλιστα σε Ευρωπαϊκό εκτος εδρας, δε βλέπω..

Στα πλάγια μπακ δε νομίζω οτι χωραει καποια αλλαγη, μια ψυχη ειναι να βγει μέχρι και τη βεροια, μετα υπαρχει η διακοπη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πάνω από 1200 οι ΠΑΟΚτσήδες

ΠΑΟΚ24 - 27-09-2016, 16:58 Δημητρης Τσορμπατζογλου

Όλα τα στοιχεία για την παρουσία στην Τσεχία

Το γήπεδο της Λίμπερετς είναι πραγματικά μικρό, αυτό όμως καθόλου δεν πτοεί τους ΠΑΟΚτσήδες που ταξιδεύουν ήδη για Τσεχία. Κόσμος που ξεκίνησε πριν ακόμη ανακοινωθεί η οριστική διεξαγωγή της αναμέτρησης!

Οι πληροφορίες για την παρουσία ΠΑΟΚτσήδων στη Τσεχία είναι πολύ θετικές αφού ήδη από την Ελλάδα έφυγαν οκτώ λεωφορεία (το τελευταίο αναχωρεί σε λίγες ώρες)!

Από εκεί και πέρα είναι πολλοί οι μεμονωμένοι οπαδοί που ταξιδεύουν από Ελλάδα με αεροπλάνα και βανάκια, ενώ η πλειοψηφία θα έρθει και πάλι από χώρες της Ευρώπης.

Οι ομογενείς από Γερμανία θα είναι και πάλι οι περισσότεροι, ενώ ΠΑΟΚτσήδες αναμένονται και από Αγγλία-Σουηδία και όχι μόνο, τουλάχιστον με βάση τις πληροφορίες που έχει η ΠΑΕ.

Με αυτά και με αυτά στο γήπεδο της Λίμπερετς ο ΠΑΟΚ θα έχει πάνω από 1200 οπαδούς και ο καθένας αντιλαμβάνεται πόσο δυναμική θα είναι η παρουσία τους σε ένα γήπεδο δέκα χιλιάδων θέσεων…
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

simba έγραψε:Αν δεν εβγαινε τοσο νωρις ο Τζαλμα την Κυριακή, θα ημουν σιγουρος οτι την Πέμπτη θα ξεκινουσαμε με μυστα ή Τιαμ..τωρα ειναι 50-50 οπως λεει ο magpies.
Επισης θα ηταν πιο ορθολογικο το Χαρισης Κυριακή-Κανιας Πέμπτη, με δεδομενο κατ'εμε οτι δε χαλαει η παρουσια Σαχωφ στο αρχικο την Πέμπτη..
Παντως 3αδα κανιας-σαχωφ-μπισε ή χαρισης π δεν εχει παιξει μαζι, κ μάλιστα σε Ευρωπαϊκό εκτος εδρας, δε βλέπω..

Στα πλάγια μπακ δε νομίζω οτι χωραει καποια αλλαγη, μια ψυχη ειναι να βγει μέχρι και τη βεροια, μετα υπαρχει η διακοπη.
Simba o Τζαλμα 90' λεπτα επαιξε την κυριακη.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ο,τι ναναι ειμαι, γραψε λαθος. Εφαγα σκαλωμα οτι ο Τιαμ μπήκε στη θεση του Τζαλματου, κ μαλιστα στο 70' κ οχι στο 80'..
Αρχιζουμε τα χανουμε σιγα σιγα :lol:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Το βρήκαν τώρα το κόλπο μαζί μας οι ευρωπαίοι αντίπαλοι και αναβάλουν τον αγώνα για το πρωτάθλημα τους για να παίζουν μαζί μας ξεκούραστοι. Το έκανε η Φιορεντίνα και τώρα η Σλόβαν. Προβλέπω η Καραμπάκ να αναβάλει τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της λόγω φυσικού αερίου που θα αναβλύζει και καλά επικίνδυνα απ' το διπλανό χωράφι. Αστα διάλα......δεν θα τους περάσουν όμως τα κόλπα :P

1. ΠΑΟΚ 16
2. Φιορεντίνα 13
3. Σλόβαν 4
4. Καραμπάκ 1
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”