Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Moskva - 09/09 20:00,Novasports3

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παιχτών
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Moskva - 09/09 20:00,Novasports3

Δημοσίευση από palok »

υπάρχουν 2 παράμετροι που ΕΓΩ προσωπικά ζυγίζω έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια καθημερινής ενασχόλησης με ό,τι λέγεται ΠΑΟΚ:

1. σίγουρα το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι. Κάποιοι παίζουν για να χαίρονται, κάποιοι για να κερδίζουν. όποιος έχει αντίρρηση με το ποιά είναι η φύση του ανθρώπου, δεν δέχεται το δεύτερο. Προσωπικά βλέπω κάθε μέρα παιδάκια 2-3 χρόνων να παίζουν με το γιό μου και θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν...

2. ΠΑΟΚ. τι σημαίνει ΠΑΟΚ για τον καθένα μας. Αξίζει να στεναχωριόμαστε, να κλαίμε, να χαλάει η διάθεσή μας (γι αυτό και τρελαίνομαι όταν λέει ο κάθε Βασιλειάδης οτι στεναχωριέται πιο πολύ από τον οπαδό, δλδ εμένα- εγώ φίλε Βασιλειάδη όταν χάσαμε απο τον Φάρο δεν μπόρεσα να κοιτάξω στα μάτια τον γίό μου από ντροπή και από θυμό- δε μίλαγα στη γυναίκα μου μέχρι να πάει Κυριακή)???

στο προκείμενο: τελικά ΠΑΟΚ για να επιβιώσεις, για να μην πεθάνεις στα καλά καθούμενα και να μην καταλάβεις γιατί, μόνο έτσι όπως λέει ο Μπάνε αξίζει: πάς στο γήπεδο, χαίρεσαι που συμμετέχεις γιατί είσαι ΠΑΟΚ, βλέπεις πάνω τα λάβαρα, ακούς τον ύμνο του ΠΑΟΚ, θυμάσαι τον πατέρα σου και τους παππούδες σου, τη Κωνσταντινούπολη, βλέπεις παίκτες που φοράνε τον αετό (στα παπάρια σου ποιοι είναι), χειροκροτάς και πάς στο σπίτι σου γεμάτος ή κέρδισες είτε έχασες. Γιατί ήσουν εκεί.

θα μου πείς ρε Palok εσύ αυτό κάνεις? ΟΧΙ αλλά αυτό θα έπρεπε (ή θα ήθελα) να κάνω. Και damn θα το προσπαθήσω.

[youtube]NDquefBfGiM[/youtube]

PS: οντοπικ, δώστε τους σουρωτή πειραγμένη να κερδίσουμε το ματσάκι ναούμε ;)
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Όπου και να παίζει ο ΠΑΟΚ, ο μοναδικός στόχος του είναι η κατάκτηση τροπαίων.
Όσο δυσκολώτερο μοιάζει να είναι αυτό, τόσο μεγαλύτερη είναι η λύσσα του ΠΑΟΚτσή στην κερκίδα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σήμερα όταν ψιλοάνοιξα τα μάτια μου, πριν καλά-καλά ξυπνήσω, προσπάθησα να σκεφτώ αν ήταν Πέμπτη ή Παρασκευή..
"Είναι τελικά Πέμπτη" είπα...αλλά ανέβηκαν οι παλμοί μου και χάρηκα, γιατί είμαι μια μέρα πιο κοντά στη μέρα που θα ξαναδώ τον Π.Α.Ο.Κ. από κοντά!!

Χθες, περιμένοντας για το διαρκείας, καθόμουν στο κυλικείο-καφέ του γηπέδου, και είχε Ote TV, Oklahoma vs μια άλλη ομάδα, δεν θυμάμαι.. Έμπαιναν τα τρίποντα και τα καρφιά και θυμήθηκα πώς πανηγύριζα με υψωμένη τη γροθιά στο Παλατάκι τα 3ποντα του Π.Α.Ο.Κ.! (Τρίποντο > καρφί, για 'μένα)
Αυτό δεν θα το στερηθώ ακόμη κι αν παίζουμε με 5 Σκορδοπούτσογλου μέσα.

[youtube]UaPVmYRSLJQ[/youtube]

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το NS3 (και HD) και στις 19:00 θα έχει pre-game show!
sotos4m

Δημοσίευση από sotos4m »

5 σκορδοπουτσογλου στο μπάσκετ .... Και ένας που θα περνάμε στο ποδόσφαιρο έξι... Και ένας σκορδοπουτσογλου ακραίος ακούγεται για το βολλευ εφτά... Όλοι μαζί κάνουν και μια ομάδα χάντμπολ... Α ρε καμάρι ο μπαμπάς σκορδοπουτσογλου...σορρυ για το οφτοπικ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

λίγο αναγουλιαστικό το βίντεο αλλά όλα καλά
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ισχύει.. Εντάξει, της Nova είναι αφού..
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ολοι οι αντιπαλοι στο βιδεο φοράνε κίτρινα :twisted:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Λινκ θα χουμε ;
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

RoMaN έγραψε:Σήμερα όταν ψιλοάνοιξα τα μάτια μου, πριν καλά-καλά ξυπνήσω, προσπάθησα να σκεφτώ αν ήταν Πέμπτη ή Παρασκευή..
"Είναι τελικά Πέμπτη" είπα...αλλά ανέβηκαν οι παλμοί μου και χάρηκα, γιατί είμαι μια μέρα πιο κοντά στη μέρα που θα ξαναδώ τον Π.Α.Ο.Κ. από κοντά!!

Χθες, περιμένοντας για το διαρκείας, καθόμουν στο κυλικείο-καφέ του γηπέδου, και είχε Ote TV, Oklahoma vs μια άλλη ομάδα, δεν θυμάμαι.. Έμπαιναν τα τρίποντα και τα καρφιά και θυμήθηκα πώς πανηγύριζα με υψωμένη τη γροθιά στο Παλατάκι τα 3ποντα του Π.Α.Ο.Κ.! (Τρίποντο > καρφί, για 'μένα)
Αυτό δεν θα το στερηθώ ακόμη κι αν παίζουμε με 5 Σκορδοπούτσογλου μέσα.

Είσαι ωραίος ρε Ρομαν. Με άγγιξαν αυτά που έγραψες.

Λόγω ηλικίας εγώ μεγάλωσα με την σπυριάρα. Οι πρώτες μου αναμνήσεις είναι ότι ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ δεν έχανε ΠΟΤΕ. Τα ματς στην Αθήνα με γάβρο κ βάζελο ήταν περίπατοι. Μόνο ο συμπολίτης ήταν πραγματικός αντίπαλος. Αγώνες σαν τον ημιτελικό με την Ζαλγκιρις (που ήμουν μέσα) ή το κλάμα που έριξα μετά τη μ@λ@κι@ του προδότη στον τελικό με την Ρεαλ γαλούχησαν εμένα και την γενιά μου.

Ακόμη και σήμερα όταν βλέπω τον Μπάνε, με την κολίτσα του και τα μαγουλάκια του πλέον, με κατακλύζει το δέος της παιδικής και προ-εφηβικής μου ηλικίας. Τότε που ο Μπάνε ήταν ο μοναδικός ήρωας.

Και όπως σωστά λες, και με την γιαγια Σκορδοπούτσογλου στην 5αδα ο μπασκετικός ΠΑΟΚ θα είναι η μεγάλη μου αγάπη!
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

ποιοι θα ειναι αυριο εκει ? για μπαρλου , λεβινγκστον, γκολντενπελα ξερουμε,

άλλοι?
σταζει πιπέρι οεοε η ...του μπερυ?
στογιανκοβιτς?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

O Stojaokovic έβγαλε ένα βιντεάκι, προφανώς δεν θα βρεθεί..
Θα είναι και ο Ivkovic.

[youtube]dIcMqiXfEXs[/youtube]

MANIAKOS έγραψε:Λινκ θα χουμε ;

Στο laola δεν είχε κάτι..

Guitarman, εγώ μεγαλώνω με τον Π.Α.Ο.Κ. να παλεύει. Πρωταγωνιστή τον γνώρισα πρώτα στο handball και μετά στο volley. Μπάσκετ από τον πρώτο μου αγώνα στο Παλατάκι (ένα Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος, δεν θυμάμαι χρονιά, γυμνάσιο ήμουν, παίζει να είχε κανένα τριχίλιαρο και δεν είχαμε καν Μπάνε), είμαστε στα ίδια. Στον καθημερινό αγώνα. Στη μπάλα άτιτλο τον έμαθα τον Π.Α.Ο.Κ., το 2001 και το 2003 ήμουν Π.Α.Ο.Κ. στο μπλαμπλά...

Και αυτό με γοητεύει σαν ιδέα, ειδικά όταν βλέπω και το πώς κερδίζονται οι τίτλοι στα 2 μεγάλα αθλήματα από τις άλλες ομάδες...

Στο μπάσκετ, τώρα επιτέλους φεύγουμε από αυτή τη λογική και πάμε γι'άλλα και αυτό θα φανεί και στο παρκέ, να ξέρεις. Θα παιχτεί άλλο μπάσκετ φέτος. Τώρα μόνο ψηλά θα πάμε και αν ακολουθήσει και ο λαός, αυτό θα επιταχυνθεί.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

αυριο όλοι πάμε μπάσκετ :pano:
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

ελπιζω το γεγονος οτι δεν εχουν φυγει ουτε 500 εισιτηρια να εχει να κανει με το γεγονος οτι ολοι θα κοψουν την ημερα του αγωνα, αλλιως θα ειναι ξεφτυλα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Μαλακία να κόψεις την ημέρα του αγώνα, όταν μπορείς με +1€ να γλιτώσεις την ουρά πηγαίνοντας απλά στον Γερμανό, ή βγάζοντάς το από το ιντερνέτ! Και θα έρθουν αύριο, θα κάνουν 20 λεπτά να βγάλουν εισιτήριο και όταν μπουν θα κράζουν τη Κ.Α.Ε. και τον Μπάνε που δεν προσλαμβάνει προσωπικό (τα παιδιά είναι εθελοντές) και δεν θα συμμετέχουν στα (?) συνθήματα...

Αρρώστια!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”