Π.Α.Ο.Κ. - Dinamo Tbilisi 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Dinamo Tbilisi 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμεν
Είναι σημαντικό πάντως για εμένα που δένουν καλά οι πλευρές μας..Και πιστεύω, ο Ιβιτς έβαλε μέσα Κίτσιου για να δοκιμάσει τι θα γίνει σε περίπτωση, χτύπα ξύλο, που τραυματιστεί κάποιος εκ των Μάτος, Λέοβατς.
- back in black
Καλό Χειμώνα τώρα και ευχομαι ακόμη καλύτερη Άνοιξη.
ΥΓ Δεν έχω ξαναδεί σε ομάδα να χτυπάει τα στημένα ο μοναδικός της φορ (ακόμη και αν τα χτυπάει σπέσιαλ)!!!
ΥΓ Δεν έχω ξαναδεί σε ομάδα να χτυπάει τα στημένα ο μοναδικός της φορ (ακόμη και αν τα χτυπάει σπέσιαλ)!!!
back in black έγραψε:Καλό Χειμώνα τώρα και ευχομαι ακόμη καλύτερη Άνοιξη.
Kane
Και ας τα έστελνε πλαγιο
ερώτηση αρδ σε Ίβιτς
ποιο ήταν το κέρδος του ΠΑΟΚ από το σημερινό παιχνίδι;;
Να σου την απαντήσω εγώ βλακάκο, η πρόκριση στους ομίλους του ευρώπα
Μα τι ρωτάνε ρε πουστη μου, ημαρτον
ποιο ήταν το κέρδος του ΠΑΟΚ από το σημερινό παιχνίδι;;
Να σου την απαντήσω εγώ βλακάκο, η πρόκριση στους ομίλους του ευρώπα
Μα τι ρωτάνε ρε πουστη μου, ημαρτον
Κριτικη σε ενα παιχνιδι που αρχιζει στην ουσια 3-0 και γινεται το 4-0 στο 3' δυσκολα να γινει. Σημαντικο ομως που μπηκαμε δυνατα εξ αρχης για να τελειωνουμε.
Εγω κραταω τον αρχοντικο Κανιας και τον σταθεροτατο Ματος.
Πολυ καλη κερκιδα!
Συνεχιζουμε.
Εγω κραταω τον αρχοντικο Κανιας και τον σταθεροτατο Ματος.
Πολυ καλη κερκιδα!
Συνεχιζουμε.
Σε ματς που εγινε γιατι επρεπε να γινει,
δυο γκολακια "ομορφα",χαμενο πεναλτυ,
2-3 φασεις που ανετα γινοτανε το γκολ,
με καποιες ημιτελεις φασεις,δοκιμες που ηθελε εκανε ο προπονητης.
Μια χαρα ηταν,παμε γι' άλλα.
δυο γκολακια "ομορφα",χαμενο πεναλτυ,
2-3 φασεις που ανετα γινοτανε το γκολ,
με καποιες ημιτελεις φασεις,δοκιμες που ηθελε εκανε ο προπονητης.
Μια χαρα ηταν,παμε γι' άλλα.
- Μπαρκαρούτσος
Εντάξει, έχουν ρωτήσει και χειρότερα...
Λογικά εννοεί αγωνιστικά, αν έβγαλε κάποιο συμπέρασμα κτλ..
[youtube]dkkAJK2YT5E[/youtube]

Λογικά εννοεί αγωνιστικά, αν έβγαλε κάποιο συμπέρασμα κτλ..
[youtube]dkkAJK2YT5E[/youtube]
- desperando
- Επικοινωνία:
CCCP έγραψε:Που τον ειδατε ρε παιδια τον καλο Περειρα? Τι, επιδη εκανε κανα δυο ενα δυο σε ενα ματς χαβαλε?
Ξερω οτι τον εχετε πολοι πουλέν αλλα εγω θελω επιτελους φορ που να μην αισθάνεσαι οτι παιζεις με παικτη λιγοτερο
Εεεε δεν πιστευω οτι σημερα ενιωθες οτι επαιζες με παικτη λιγοτερο!!!!
Κινηθηκε σωστα αναμεσα στις γραμμες ρων αντιπαλων, ειχε καλες συνεργασιες με τους συμπαικτες του,εδωσε δυο ασιστ...μια χαρα ηταν ο χοντρος
Απο κει και περα ο ματος ειναι παικτουρα αλλα τον βοηθαει παρα πολυ και ο τροπος παιχνιδιου του τζαλμα.προσωπικα δεν θυμάμαι αλλων εξτρεμ τοσο ομαδικο.προσωπικά θεωρω οτι εκανε αρκετα καλο παθχνιδι και ας μγν κανει τις φαντεζι προσωπικες ενεργειες,αλλα ειναι ο παικτης που βγαζει ελευθερους τους συμπαικτες του και δημιουργεί ρθγματα στην αντιπαλη αμυνσ.
Κανιας πουλεν
Εκανε αυτα που ΠΡΕΠΕΙ να κανει ενα σύγχρονο αμ χαφ
Απλα ομορφα και ωραια.
Τον μπισεσβαρ αφου τον γουσταρει η κερκιδα θα παιξει μπαλα
- Kostas_Peraia4
Με τετοιες εμφανισεις σαν την σημερινη,παιρνεις πρωταθλημα.Το θεμα ειναι η διαρκεια και η φυσικη κατασταση.Σιγουρα ο αντιπαλος ηταν χαμηλης δυναμικης,αλλα η ομαδα εδειξε αρκετες απο τις αρετες της.Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχουμε εναν παικτη να γεμισει το κουτι.Αλλα κι αυτος θα ερθει 

- aspromaura ioannina
μπραβο ομαδαρα, 5-0 με σοβαροτητα και τωρα συνεχιζουμε στους ομιλους με στοχο την πρωτη θεση. Σημερα με εντυπωσιασε ο Κανιας σε μεγαλο βαθμο.
Περαν αυτου θελω να θιξω ενα θεμα με σκοπο να ακουσω και αλλες γνωμες. Την στιγμη που ο speaker μας πληροφορουσε οτι ο Κιτσιου ετοιμαζεται να μπει στο παιχνιδι, ενιωσα μιας απροσμενη ξενερα, διχως να την προκαλεσω επιτηδες. Ξενερωσα εντελως αυθορμητα. Θες επειδη το ονομα του ειναι συνδεδεμενο με τον...παλιο ΠΑΟΚ, θες επειδη εχει μεινει απολυτα στασιμος εδω και αρκετα χρονια, θες επειδη συνηθιζει να χαλαει οτιδηποτε θετικο προσπαθει να δημιουργησει η ομαδα απο την μεση και μπροστα? Δεν ξερω. Αλλα δυστυχως εφτασε η στιγμη να φορα να ξενερωσω και να δυσανασχαιτησω για πρωτη φορα στη ζωη μου με το ακουσμα του ονοματος ενος παιχτη της ΠΑΟΚαρας, παροτι δεν εχω εκφρασει ποτε κακο λογο για παιχτη που φοραει την φανελα μας.

Περαν αυτου θελω να θιξω ενα θεμα με σκοπο να ακουσω και αλλες γνωμες. Την στιγμη που ο speaker μας πληροφορουσε οτι ο Κιτσιου ετοιμαζεται να μπει στο παιχνιδι, ενιωσα μιας απροσμενη ξενερα, διχως να την προκαλεσω επιτηδες. Ξενερωσα εντελως αυθορμητα. Θες επειδη το ονομα του ειναι συνδεδεμενο με τον...παλιο ΠΑΟΚ, θες επειδη εχει μεινει απολυτα στασιμος εδω και αρκετα χρονια, θες επειδη συνηθιζει να χαλαει οτιδηποτε θετικο προσπαθει να δημιουργησει η ομαδα απο την μεση και μπροστα? Δεν ξερω. Αλλα δυστυχως εφτασε η στιγμη να φορα να ξενερωσω και να δυσανασχαιτησω για πρωτη φορα στη ζωη μου με το ακουσμα του ονοματος ενος παιχτη της ΠΑΟΚαρας, παροτι δεν εχω εκφρασει ποτε κακο λογο για παιχτη που φοραει την φανελα μας.
- sourmenetes
- Moderator
- Been thanked: 7 times
Μεσα απο το γηπεδο βλεπεις μια ομαδα με τα ολα της.
Αυτα.
Αυτα.
- danirifle
- Bet Guru 2021
- Been thanked: 1 time
αυτοί που είναι μακριά από βόρεια Ελλάδα θα με καταλάβουν...
είναι μεγάλη ευλογία να μπορείς να πας ΤΟΥΜΠΑ, έστω κι αν είναι για 2-3 ματς το χρόνο
είναι μεγάλη ευλογία να μπορείς να πας ΤΟΥΜΠΑ, έστω κι αν είναι για 2-3 ματς το χρόνο
Θα κληρωθούμε με καμιά Σασουόλο και θα πεταχτώ να μας απολαύσω