Πώς να δω Laola;
Re: Πως να δω Laola;
Επειδη το Avast προκαλει θεματα στα VPN. Δε ξερω για το Eset, δες στις ρυθμισεις του αν εχει καποια επιλογη με VPN. Αν ναι, απενεργοποιηση και reboot. Μπορεις να δοκιμασεις να το απενεργοποιησεις και για λιγο να δεις μηπως σου τη κανει αυτο

απενεργοποιησα το vpn για λίγο και όταν το πήγα να το ανοίξω μου εγραψε vpn is temporaly unavailable. Opera is resolving the problem. οποτε θέμα του οπερα είναι μάλλον και οχι του εσετ.
Εγω χρησιμοποιω το Browsec, ιδια δουλεια με το hola κανει, ειναι καλο? https://chrome.google.com/webstore/deta ... bgdodcjboh
Και χρησιμοποιω chromium σε linux mint, αν και θα ηθελα motzila αλλα δεν μπορω με τιποτα να βαλω το flash player και δεν παιζει τιποτα εκει. Με chromium παιζουν ολα κανονικα!
Και χρησιμοποιω chromium σε linux mint, αν και θα ηθελα motzila αλλα δεν μπορω με τιποτα να βαλω το flash player και δεν παιζει τιποτα εκει. Με chromium παιζουν ολα κανονικα!
- navigator11
- ΑποστόληςΑ
Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι όλο προβλήματα προκαλεί ο Πέδρο με τις συμβουλές του
Για όσους έχουν Kodi/xbmc υπάρχει και το addon Castaway που έχει μέσα το Laola και νομίζω ότι παρακάμπτει τους τοπικούς περιορισμούς!!!
Ωπ, δε το ήξερα αυτό, θα το δοκιμάσω και αν είναι θα ενημερώσω το αρχικό ποστ κάποια στιγμή!
- Vet_eranos
Μη μασατε ωρε συνΠΑΟΚια μου...λιγες ωρες μεινανε μεχρι το ΠΑΟΚTV του Ιβαν..
Ιβαν Πανελληνιο ειπαμε ε? και περιγραφη Σπυροπουλο..
Ακομα Τριτη ειναι ρε γμτ??!!!!
Ιβαν Πανελληνιο ειπαμε ε? και περιγραφη Σπυροπουλο..
Ακομα Τριτη ειναι ρε γμτ??!!!!
Να ρωτήσω κάτι εγώ ο άσχετος. Ένας φίλος είδε Π.Α.Ο.Κ. Από κοντι . Γίνεται αυτό. Πρέπει να έχει και σε App για λαπτοπ
pgetsos
Επειδή προχθές το βρήκα κατά λάθος ψάχνοντας κάτι άλλο μέσα στο Castaway δε μπόρεσα να δοκιμάσω αν όντως παρακάμπτει τους τοπικούς περιορισμούς. Ότι δουλεύει γενικά δουλεύει πάντως.
nickzark
Ναι γίνετε. Το Kodi έχει πολλά addons όπως το Castaway και το Sportsdevil που έχουν αγώνες κυρίως από ξένα πρωτάθλημα. Ελληνικό πρωτάθλημα πολύ δύσκολα. Βρίσκεις όμως αγώνες των Ελληνικών ομάδων σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως έγινε με το Ajax - ΠΑΟΚ.
Kodi έχει για όλα. Για PC για Laptop για Mac για Android Tablets. Έχει και για iPhone και iPad αρκεί να είναι Jailbroken!!!
Επειδή προχθές το βρήκα κατά λάθος ψάχνοντας κάτι άλλο μέσα στο Castaway δε μπόρεσα να δοκιμάσω αν όντως παρακάμπτει τους τοπικούς περιορισμούς. Ότι δουλεύει γενικά δουλεύει πάντως.
nickzark
Ναι γίνετε. Το Kodi έχει πολλά addons όπως το Castaway και το Sportsdevil που έχουν αγώνες κυρίως από ξένα πρωτάθλημα. Ελληνικό πρωτάθλημα πολύ δύσκολα. Βρίσκεις όμως αγώνες των Ελληνικών ομάδων σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως έγινε με το Ajax - ΠΑΟΚ.
Kodi έχει για όλα. Για PC για Laptop για Mac για Android Tablets. Έχει και για iPhone και iPad αρκεί να είναι Jailbroken!!!
Υπαρχει ενα αλλο θεμα εδω που ειχα ανοιξει πως να βλεπουμε αγωνες μεσω Kodinickzark έγραψε:Να ρωτήσω κάτι εγώ ο άσχετος. Ένας φίλος είδε Π.Α.Ο.Κ. Από κοντι . Γίνεται αυτό. Πρέπει να έχει και σε App για λαπτοπ
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=17&t=6412