Όταν σκέφτομαι δε τι σόι ηδονικές στιγμές έχουμε να ζήσουμε με Τζάλμα απέναντι σε κείνον τον περούκο-κοτσίδα τον μπασμένο τον Hult, τον αριστερό μπακ-χαφ τους............................

Ναι. Στις χάλια άμυνες κάτι θα κάνει. Εγώ όσο είδα βάζελο, από το 73΄ και μετά δεν με εντυπωσίασε ντιπ. Μια γιόμα έγινε, ένας ξεχασμένος Μολέδο (έγκλημα της άμυνας των Σουηδών) έπιασε κεφαλιά, αφύλαχτος και μπήκε γκολ.john4serres έγραψε:αυτο που με φοβιζει στον βαζελο ειναι οτι εχει ογκο και γεμιζει περιοχη, το γκολ θα μπει αργα ή γρηγορα
πεταει 3αδα Μπεργκ Λετο Ιμπαρμπο και κανει γιομες με καλο ποδι Λεντεσμα ή Μέστο
στις στημενες μπαλιες + Μολέδο + στόπερ παρτενέρ
Θα τους καθαρίσουμε, αργά ή γρήγορα.. Δεν τον φοβάμαι τον Π.Α.Ο.Κ.!!STRAFNIK έγραψε:Roman
θέλω να περάσουν,
καλά τα λές και έτσι είναι,στο σύνολο, αυτά που γράφεις,
καλή και η Ευρώπη ,
αλλά, νομίζω οτι πρέπει να τους καθαρίσουμε πρώτα εντός,
να καταλάβουν τι τρέχει,
και τότε να δεις πανηίρια
RoMaN έγραψε:
ΘεόςRoMaN έγραψε:Θα τους καθαρίσουμε, αργά ή γρήγορα.. Δεν τον φοβάμαι τον Π.Α.Ο.Κ.!!STRAFNIK έγραψε:Roman
θέλω να περάσουν,
καλά τα λές και έτσι είναι,στο σύνολο, αυτά που γράφεις,
καλή και η Ευρώπη ,
αλλά, νομίζω οτι πρέπει να τους καθαρίσουμε πρώτα εντός,
να καταλάβουν τι τρέχει,
και τότε να δεις πανηίρια
O κανόνας είναι οτι στους 25 παίκτες που δηλώνεις θα πρεπει τουλάχιστον 4 να προέρχονται από τις ακαδημίες σου και συνολικά τουλάχιστον 8 απο τις ακαδημίες οποιασδηποτε ομαδας της χωρας σου. Για καθε παίκτη ομως που δεν εχεις με τις παραπανω προϋποθεσεις αφαιρείται μια θεση στη λίστα που δηλώνεις. Πχ ο βάζελος αν καταλαβαίνω καλά του λείπουν 2 παίκτες για να συμπληρώσει την οκτάδα, άρα συνολικά μπορεί να δηλώσει μάξιμουμ 23 παίκτες. Για τον ίδιο λόγο ο γαύρος εδώ και χρόνια δηλώνει 20-21 παίκτες γιατί δεν είχε ούτε έναν από τους τέσσερις που απαιτούνται που θα πρεπε να προέρχονται από τις ακαδημίες του.john4serres έγραψε:για το europa league δεν εχει κανονες στην δηλωση λιστας ;
οι μονοι ελληνες στην λιστα:
Κοτσολης
Μαρινακης
Κουτρουμπης
Ευαγγελου
Κλωναρίδης
Βλαχοδήμος
simba το είδα όλο το παιχνίδι, άντε ένα 10λεπτο να έχασαsimba έγραψε:Δν ειδα ματς αλλα απ'τα highlights η κουλα σταθηκε αξιοπρεπεστα απεναντι στους γαλλους, που περσι περασαν στους 32 και στο γηπεδο τους εχασαν απο nice, lille, psg(2), marseille με 12νικες-5 ισοπαλιες.
http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... 5qsAaL5Fo0
Dani επειδη το'βλεπες, τοσο χαλια οι Γαλλοι?