Kostas_Peraia4 έγραψε:Che διαφωνω.Αν πας μ'αυτη την λογικη ειναι πιο πιθανο να χασεις.Πρεπει να παμε για την νικη.Δεν λεω να ανοιχτουμε και να πεξουμε με αφελεια.Με μια προσεγγιση σαν την χθεσινη νομιζω πως μπορει να ερθει η νικη.Μην ξεχνας που αυτος που καιγεται τωρα ειναι ο Ajax.Αυτος θα κυνηγησει το γκολ,οποτε θα αφησει αρκετα κενα πισω.Αν εχουμε σε καλυτερη μερα απ'οτι την χθεσινη,τον Γκαρυ νομιζω πως τα 2 γκολακια τα εχουμε σιγουρα

Για τα γκολάκια δεν ξέρω, πάντως, αν πάμε για το 0-0 δεν περνάμε με την καμία. Για να σκάσει ένα 0-0 οφείλουμε να ελέγξουμε πολύ παραπάνω σε σχέση με χθες την κατοχή. Θεωρώ σίγουρο πως δεν πρόκειται τα ποσοστά της Τετάρτης να έχουν σχέση με χθες. Το θέμα είναι να έχουμε, όσο είναι δυνατόν, περισσότερο το τόπι στα πόδια μας και να τους πιέσουμε αμυντικά, που χθες δείξανε αδύναμοι. Δεν υπάρχει περίπτωση και γκολ να βάλουν (μακριά από εμάς, φτου φτου) πρώτοι να κάτσουν πίσω να μας περιμένουν. Δε νομίζω πως έχουν μάθει να συμπεριφέρονται έτσι τακτικά. Το ξαναγράφω, το επόμενο παιχνίδι είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δύσκολο. Όχι πως χτες ήταν εύκολο. Απλά η προσέγγισή του δεν πιστεύω πως σήκωνε και τρελό προβληματισμό. Της Τετάρτης όμως νομίζω ότι ... σηκώνει. Και δεν λαμβάνω καν υπόψη τις ενισχύσεις τους και τις δικές μας, βέβαια, εν όψει του επαναληπτικού.
Ωραία φάση που η χρονιά ξεκινά με προσμονή και ωραίο άγχος και που θα ζήσουμε και πάλι έντονα συναισθήματα κοκ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗ. Δε θα ... γεμίσω με ο,τιδήποτε διαφορετικό!!