Πατα στο ΠΑΟΚ-ολυμπικ και μετα pay per viewHermann έγραψε:Που βρήκες την εγγραφή; Δεν την έχει πουθενά στο site, δοκίμασα μόνος και έβαλα το register μετά την κάθετο του url και μου έχει βγάλει απλώς μια σελίδα που ζητάει username, password, email.
PAOK TV & PAOK New Media
Re: Paoktv.gr - Paoktv.com
Ναι, ναι μόλις το βρήκα. Ε, εντάξει θα βρούμε κάτι να βάλουμε. Δε νομίζω να τους νοιάζει ιδιαίτερα.
Κάτι ακόμη, περιγραφή λογικά θα ΄χει, έτσι;
Κάτι ακόμη, περιγραφή λογικά θα ΄χει, έτσι;
Mπα δεν νομιζω να ειναι τοσο απλο να τους "κοροιδεψεις". Φαινεται απο που εκπεμπεις. Θα χρειαστει VPN.Sekeris4 έγραψε:Στην εγγραφη βαζεις χωρα και διευθυνση του εξωτερικου.Δε νομιζω να ειναι τοοοοοσο χαζοι να κοψουν πελατες που θελουν να πληρωσουν
Εννοειται με pvn
Εννοώ οτι,λογικα,δεν προκειται να ψαξουν,να ταυτοποιησουν και να δωσουν πορτα σε πελατες εντος ελλαδος.

- desperando
- Επικοινωνία:
Επειδή και γω έκανα μια ώρα να το βρωHermann έγραψε:Που βρήκες την εγγραφή; Δεν την έχει πουθενά στο site, δοκίμασα μόνος και έβαλα το register μετά την κάθετο του url και μου έχει βγάλει απλώς μια σελίδα που ζητάει username, password, email.
Πας από το subscriptions πατάς το παιχνίδι που θες να δεις και μετά πατάς pay per view
Μετά θα σου βγάλει τις φόρμες για να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου.
Το μόνο που εύχομαι που επιτέλους ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα είναι... εκατομμύρια προβολές
- navigator11
Pgetsos, αναλυτικές οδηγίες για το τι ακριβώς πρέπει να κάνει κάποιος εντός τειχών για να δει τον αγώνα μπορούμε να έχουμε; Κατέχω αρκετά από ιντερνετομπλιμπλίκια αλλά τον τομέα το συγκεκριμένο δεν τον έχω πολυψάξει. 2 ευρώ - για την ώρα τουλάχιστον - διαθέτουμε ...

για αποψε θα λειτουργει κανονικα δηλαδη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Τετ 02 Αύγ 2017, 19:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα το κοιταξω, αλλα αναλυτικα απο καποιον επομενο που θα δω και γω, αυριο δε θα χρειαστω την υπηρεσιαnavigator11 έγραψε:Pgetsos, αναλυτικές οδηγίες για το τι ακριβώς πρέπει να κάνει κάποιος εντός τειχών για να δει τον αγώνα μπορούμε να έχουμε; Κατέχω αρκετά από ιντερνετομπλιμπλίκια αλλά τον τομέα το συγκεκριμένο δεν τον έχω πολυψάξει. 2 ευρώ - για την ώρα τουλάχιστον - διαθέτουμε ...
Κατεβαστε το CyberGhost Που εβαλα απο πανω, καντε λογαριασμο και απλα το ανοιγετε, πατε στο σαιτ της ΠΑΕ και αγοραζετε. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ πρεπει να δουλεψει (αν δε δουλεψει αυτο δε θα δουλεψουν ουτε στυλ Hola κτλ)
Απο βδομαδα θα ψαξω και εναλλακτικες στο VPN με βαση αυτο: https://thatoneprivacysite.net/vpn-comparison-chart/
Ντιμ αυτοι που θα επιλεξουν να κατσουν σπιτι, σε εντος εδρας εννοειται, να το δουν απο το ΠΑΟΚtv, πιστευω οτι ουτως ή αλλως δεν θα πηγαιναν γηπεδο, το πολυ σε κανα καφε.
Η πλατοφορμα στο κατω κατω εγινε γιατι ειναι παρα πολλα τα ΠΑΟΚτσακια εκτος που δεν μπορουν αν δουν την καψουρα τους.
Η πλατοφορμα στο κατω κατω εγινε γιατι ειναι παρα πολλα τα ΠΑΟΚτσακια εκτος που δεν μπορουν αν δουν την καψουρα τους.
- Disharmonic
Φοβερή κίνηση από τη ΠΑΕ. Δεν αναφέρει περιορισμούς η σελίδα πάντως(μόνο για εξωτερικό κτλ.).
Btw εγω για VPN χρησιμοποιώ αυτό privateinternetaccess , αλλά είναι επι πληρωμή.
Btw εγω για VPN χρησιμοποιώ αυτό privateinternetaccess , αλλά είναι επι πληρωμή.
Δεν ειναι περιορισμος της πλατφορμας το εξωτερικο, ειναι του αγωνα λογω δικαιωματων ΟΤΕ Ελλαδα και αντιστοιχο καναλι σε Ουκρανια
Καλα σε επι πληρωμη εχει κορυφαια, δε το συζητω. Απειρες επιλογες. Σε free ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ οσα δεν εισαι "εσυ" το προιον
Καλα σε επι πληρωμη εχει κορυφαια, δε το συζητω. Απειρες επιλογες. Σε free ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ οσα δεν εισαι "εσυ" το προιον

Αυτο. Απο μενα πχ θα εχει στανταρακι η ΠΑΕ ενα 20ευρω το χρονο που αλλιως δε θα το ειχε + δε θα καθομαι να ψαχνω λινκ που δε θα γμται στα κολληματαDimitrisS έγραψε: Η πλατοφορμα στο κατω κατω εγινε γιατι ειναι παρα πολλα τα ΠΑΟΚτσακια εκτος που δεν μπορουν αν δουν την καψουρα τους.
- john4serres
Εν το μεταξύ κάποιοι έξυπνοι στο φβ πετάχτηκαν και είπαν για το vpn, αλλά νόμιζαν ότι είναι τζάμπα η θέαση του αγώνα. 

-
Ελπιζω να μπορουμε και εμεις που είμαστε εντος Ελλάδος να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ . Είμαι σιγουρος οτι θα τρέξει μόνο για τους οπαδούς μας στο εξωτερικό όλο το project λόγω δικαιωμάτων,τουλάχιστον μετά τον αγώνα να ειναι ελευθερο να το βλέπουμε και οι εντος Ελλαδος . Πάντως θα πρέπει η ΠΑΕ να επιβαλει στα συνδρομητικά κανάλια να βάλουν pay per view στους αγώνες του ΠΑΟΚ και να παίρνει και ποσοστο η ομάδα . Αντε για να αρχίσουν να σεβονται . Αν το site αποκτήσει 200000 συνδρομητες απο το εξωτερικό προβλέπω μεγάλα πράγματα.
Μπορώ να δω τον αγώνα από την Ελλάδα;
-Όχι, τα δικαιώματα για την αναμετάδοση του αγώνα στην Ελλάδα τα έχει το COSMOTE TV. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα μέσω PAOK TV μόνο αν βρίσκεστε εκτός Ελλάδας