Γενικά νέα πρωταθλήματος Basket League
Re: Γενικά νέα πρωταθλήματος Basket League
Και ακόμη εδώ είναι?
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Chuck Norris
Κάθεται δύο χρόνια στην κινα και μετά γυρνάει και μας αγοράζει
δλδ τώρα αυτός ο ιδιοκτήτης του άρη έχει τόσα λεφτά και δεν μπορούν να βρούν έναν παίκτη να αλλάξουν? μας δουλεύουνε? ε ρε διοίκηση πρωτοδικείου που θέτε...
Σοκ στη Λευκάδα! Έφυγε κρυφά ο Ουέλς!
Στα καλά... καθούμενα έφυγε από τη Λευκάδα ο Αμερικανός Ντέμζιν Ουέλς και δημιουργεί πρόβλημα στη νεοφώτιστη στην Α1 μπάσκετ ομάδα δύο μέρες πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με το Λαύριο για τη δέκατη αγωνιστική. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε προειδοποιήσει την ΚΑΕ πως επιθυμεί να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους, όμως δεν εισακούστηκε και, έτσι, την Πέμπτη άδειασε το σπίτι του, πήγε με το αυτοκίνητό του ως τα κτελ της πόλης και αναχώρησε για την Αθήνα. Έτσι, ο Χάρης Μαρκόπουλος θα βγει στη γύρα προς αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
baskeplus.gr
Σοκ στη Λευκάδα! Έφυγε κρυφά ο Ουέλς!
Στα καλά... καθούμενα έφυγε από τη Λευκάδα ο Αμερικανός Ντέμζιν Ουέλς και δημιουργεί πρόβλημα στη νεοφώτιστη στην Α1 μπάσκετ ομάδα δύο μέρες πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με το Λαύριο για τη δέκατη αγωνιστική. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε προειδοποιήσει την ΚΑΕ πως επιθυμεί να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους, όμως δεν εισακούστηκε και, έτσι, την Πέμπτη άδειασε το σπίτι του, πήγε με το αυτοκίνητό του ως τα κτελ της πόλης και αναχώρησε για την Αθήνα. Έτσι, ο Χάρης Μαρκόπουλος θα βγει στη γύρα προς αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
baskeplus.gr
η κύμη πήγε χτες στο αλεξάνδρειο χωρίς τον ΄2ο καλύτερό της παίκτη- και πρώτο ρεβοθνδερ της Α1- και ο καλύτερος της παίκτης έπαιξε 12 λεπτά (με εμάς έβαλε 25). 1/6 βολές είχαν συνολικά και με εμάς 4/6 (βάρεσαν 12 ενώ με εμάς 36).
δουλεύοντας παράλληλα έχω από πίσω και τον συμπολίτη μέσα στον απόλλωνα. σε 13' νικάει ο άρης 22 πόντους διαφορά και ο απόλλωνας έχει βάλει 13 πόντους και έχει 10 λάθη. τι διάολο με άλλη ομάδα παίξαμε στην πυλαία???
το φυσιολογικο ειναι νομιζω ο Αρης και η Αεκ του 1.5 μυριου αγωνιστικου μπατζετ(νομιζω) να κανουν περιπατο απεναντι σε αυτα τα χωρια που εχει πλεον η Α1..το πρωταθλημα εχει ξεκαθαρα 3 ταχυτητες και ρουλης και κουλα ειναι στη δευτερη(ασχετα αν τους κερδισαμε και αν μπορουμε σε ενα ματς να τους κοντραρουμε και τους δυο..σε βαθος χρονου μιλαω)
- obanebane
- Been thanked: 1 time
Ο φετινός Άρης δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο,ο περσινός ήταν πολύ ανώτερος, όσο για την ΑΕΚ καλύτερη από τον Άρη και από εμάς σίγουρα,θεωρώ όμως ότι και αυτή δεν αποδίδει σύμφωνα με το μπάτζετ που έχει.
Θα συμφωνήσω με τον palok,στο ότι φετος οι δύο βρυκόλακες είναι πολύ ανώτεροι από τα τελευταία 3-4 χρόνια,και δεν μπορεί κανένας να τους κοντράρει στην Ελλάδα.
Θα συμφωνήσω με τον palok,στο ότι φετος οι δύο βρυκόλακες είναι πολύ ανώτεροι από τα τελευταία 3-4 χρόνια,και δεν μπορεί κανένας να τους κοντράρει στην Ελλάδα.
Εχει κανει κακες επιλογες αμερικανων ο Ρουλης αλλα εχει και περισσοτερο βαθος σε σχεση με περισυ ειδικα σε Ελληνες..εχουν ΓΙανκοβιτς,Τσαιρελη,Καβαδα..περισυ ο καλυτερος τους ελληνας ηταν ο Μουρτος που σκοραρει σε καθε εκλειψη ηλιου..Τεσπα το θεμα ειναι αμα εχεις τετοια μπατζετ καποια στιγμη θα τη βρεις τη ακρη δεν γινεται,τουλαχιστον κοντρα στις ομαδες τηα Α1 πλην απαταιωνιων..
- john4serres
- Been thanked: 3 times
markel starks o κόροιβος στη θέση του τρελο ken brown (πρώτος σκόρερ και νομίζω και στις ασσιστ στην Α1):
[youtube]sJ4rzIBYe1w[/youtube]
[youtube]sJ4rzIBYe1w[/youtube]
το χα γράψει και οταν τον είδα δια ζώσης στην πατρίδα: φοβερό κορμί ο jordan morgan της κύμης, μου θύμισε τον francis της ΑΕΚ. πολύ καλό κεντρικό Pick"roll, αυτός με έναν μάγο, έστω και τον maynor της varese, θα έκανε παπάδες. χτες δεν είδα το ματς αλλά απεναντι στον γαύρο είχε 29 πόντους-13 rebounds

edit 11/01: Γλίστρησε στον πάγο και έσπασε το χέρι του ο Μόργκαν!

edit 11/01: Γλίστρησε στον πάγο και έσπασε το χέρι του ο Μόργκαν!
χαζευα λίγο χτες τον γαύρο, όχι πολύ είναι η αλήθεια αλλά είδα τα τελευταία λεπτά. αυτή η barcelona κατέβασε frontcourt τους Tomic-vezenkov να αντιμετωπίσει τους mobile ψηλούς του γαύρου. δλδ και εγώ γελάω με το δίδυμο γλυνιαδάκη-taylor. παιδιά, χωρίς πλάκα, αν δεν το κατέχετε το άθλημα, σας δίνω τα φώτα μου, ένα σπίτι δώστε μου εκεί πάνω στο βουνό που ήτανε το γήπεδο της εσπανιολ νομίζω θέλω να βλέπω όλη τη μεσόγειο από κάτω, 10 χιλιάρικα το μήνα και μια νόβα να βλέπω τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ.
- obanebane
- Been thanked: 1 time
Ισως η χειροτερη μπαρτσελονα ολων των εποχων,δεν εχει και κανενα ιδιαιτερο ροστερ εδω που τα λεμε,αλλα και αυτος ο Μπαρτζωκας πολυ στοκος,θα φυγει νυχτα.
71 πόντους μ.ο. στην επίθεση η BARCELONA, τελευταία στην ευρωλίγκα!