Ανέκδοτα ΙΙ
Re: Ανέκδοτα ΙΙ
Λίγα είναιRoMaN έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:Τελος ρε. Μονο ΠΑΣΟΚ
[youtube]VHUsond06Pc[/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Διαρκείας στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. λέει!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφιερωμένο, γιατί το ζήτησες χθες (όχι δικό μου):
Κανονίζουν ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας να παραγγείλουν πίτσα, στο σπίτι του Γιωρίκα. Παραγγέλνουν μια γίγας, φτάνει ο ντελιβεράς, πληρώνουν και ανοίγει ο Γιωρίκας το κουτί..
- Κωστίκα, σε πόσα κομμάτια λες να τη κόψω, 8 ή 16;
- Κόψε 8, δεν πεινάω πολύ...
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sn0ufel4 έγραψε:Κατσε ρε γκοραν. Τα καλυτερα ανεκδοτα εδω περα τα γραφω εγω και δεν ειμαι καν μπλε
τα ανεκδοτα του θεου ειναι εκτος συναγωνισμού
Στην ώρα σου κι εσύ βρε Γιώργο...θα γίνεις...
Ακόμα είσαι πρωτοετής και πας μόλις για δευτεροετής...Φτάσε κοντά στο πτυχίο, συνέχισε να ποστάρεις ωραία ανέκδοτα και σε μια μεταγραφική περίοδο του μέλλοντος πιθανά θα γίνεις κάποιο επόμενο...ΜΠΑΜ-ΠΑΤΑΓΟΣ του forum...
Υ.Γ. Άσε που έχεις "προίκα" και την αμέριστη υποστήριξη του λαού με τα posts σου στο "ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ"...
Νομιζω καλυτερο απο το δικο σου.RoMaN έγραψε: Αφιερωμένο, γιατί το ζήτησες χθες (όχι δικό μου):
Κανονίζουν ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας να παραγγείλουν πίτσα, στο σπίτι του Γιωρίκα. Παραγγέλνουν μια γίγας, φτάνει ο ντελιβεράς, πληρώνουν και ανοίγει ο Γιωρίκας το κουτί..
- Κωστίκα, σε πόσα κομμάτια λες να τη κόψω, 8 ή 16;
- Κόψε 8, δεν πεινάω πολύ...
[youtube]w7yaEEccDJc[/youtube]
Αν αυτό είναι αλήθεια (μια που υπάρχουν διάφορα βίντεο με τη συγκεκριμένη) πρέπει η κοπελιά να είναι ΠΟΛΥ καλή σε κάτι. Δεν εξηγείται πως είναι άνθρωπος ακόμη μαζί της.
-
Μπαρκαρούτσος
-
Μπαρκαρούτσος
Ανέκδοτο-καλωσόρισμα στον νεοmod Περαιώτη συνονόματο!
- Ποιο είναι το αντίθετο του Justin Bieber;
- Justout Bieber.
Παγομηχανής Θεός©
Σόρρυ, μπορούσα καλύτερα, αλλά με πίεζε ο χρόνος, σε είπα ότι σήμερα θα το έχω..
Aπαραδεκτος.Εχασα πασα ιδεα
Ο Κώστας Περαία το έγραψε, αλλά βαριόταν να γράψει το όνομά του και τώρα το γράφω εγώ ότι αυτός το είπε...
Roman
- Ποιο είναι το αντίθετο του Justin Bieber;
- Justout Bieber.
Παγομηχανής Θεός©
Σόρρυ, μπορούσα καλύτερα, αλλά με πίεζε ο χρόνος, σε είπα ότι σήμερα θα το έχω..
Aπαραδεκτος.Εχασα πασα ιδεα
Ο Κώστας Περαία το έγραψε, αλλά βαριόταν να γράψει το όνομά του και τώρα το γράφω εγώ ότι αυτός το είπε...
Roman
Ακουστηκαν τα γελια μεχρι θεσσαλονικη η να πω την παρεα να γελασει δυνατοτερα???
Νοτ
Νοτ
-
Μπαρκαρούτσος
- teo4giannitsa
Πώς λέγεται ο ( κάποιος ) Justin που πάντα φτάνει κάπου, πάνω στην ώρα ;
Justin Time....
Justin Time....
teo4giannitsa έγραψε:Πώς λέγεται ο ( κάποιος ) Justin που πάντα φτάνει κάπου, πάνω στην ώρα ;
Justin Time....
- ΑποστόληςΑ
Μέχρι τον Άγιο Δημήτριο (Αττικής)sn0ufel4 έγραψε:Ακουστηκαν τα γελια μεχρι θεσσαλονικη η να πω την παρεα να γελασει δυνατοτερα???