Το πρόγραμμα της Superleague 2016-17
Re: Το πρόγραμμα της Superleague 2016-17
μου αρέσει ότι γαύρο και βάζελο έχουμε κάτω στον πρώτο γύρο, οπότε αν κρατηθούμε κοντά στην κορυφή, στον δεύτερο γύρο που θα τους έχουμε Τούμπα περνάμε πρώτοι
για το πρωτάθλημα βέβαια όλα θα εξαρτηθούν αν θα μπουν ΑΕΚ ΠΑΟ στην ευρώπη, αλλά και γάυρος. Αλλιώς πάλι το ίδιο έργο θα έχουμε, αυτοί ένα παιχνίδι την εβδομάδα και εμείς 50 θλάσεις

Ξυπνατε...εμεις παιζουμε 15 αγωνες και ο γαυρος 4-5 με διαιτητικη ευνοια και 10-11 φιλικα...
Ποιες κορφες;

Ποιες κορφες;

- Kostas_Peraia4
Eλα ελα υπερβολες.Δεν παιζει να γινονται τετοια πραγματα.Ειστε προκατειλημμενοι!!!Rizla έγραψε:Ξυπνατε...εμεις παιζουμε 15 αγωνες και ο γαυρος 4-5 με διαιτητικη ευνοια και 10-11 φιλικα...
Ποιες κορφες;![]()
![]()
![]()
Ημερομηνιες ποτε θα βγουν γιατι θα ειμαι 3-4 Σεπτεμβριου Θεσσαλονικη;
Γιατί ρε Rizla κοιμόμαστε αν μιλάμε για κορυφή; Πριν 2 χρόνια δεν ήσουν πρώτος με Αναστασιάδη, ας έγινε ότι έγινε μετά, δεν μπορεί η ομάδα να χτυπήσει φέτος πρωτάθλημα; Επειδή τα έχει ο γαύρος κανονισμένα θα πρέπει να τα παρατάμε εμείς κάθε φορά και δεν βαριέσαι; και αν αλλάξει η ΕΠΟ; Φύγει ο χοντρός; Παίξε εσύ την μπάλα που πρέπει να παίξεις και άσε τους άλλους να κάνουν ότι βρωμιά θέλουν
Καλο το βλεπω το προγραμμα παντως.
Εχουμε και 4 απο τα τελευταια 6 στο τελος εντος.
Εχουμε και 4 απο τα τελευταια 6 στο τελος εντος.
GoMaRoS έγραψε:Γιατί ρε Rizla κοιμόμαστε αν μιλάμε για κορυφή; Πριν 2 χρόνια δεν ήσουν πρώτος με Αναστασιάδη, ας έγινε ότι έγινε μετά, δεν μπορεί η ομάδα να χτυπήσει φέτος πρωτάθλημα; Επειδή τα έχει ο γαύρος κανονισμένα θα πρέπει να τα παρατάμε εμείς κάθε φορά και δεν βαριέσαι; και αν αλλάξει η ΕΠΟ; Φύγει ο χοντρός; Παίξε εσύ την μπάλα που πρέπει να παίξεις και άσε τους άλλους να κάνουν ότι βρωμιά θέλουν
Μαζι σου ειμαι, μακαρι να μαζεψουμε 90 βαθμους και ν βγουμε πρωτοι.Εγω καθε χρονο το πιστευω.
Κανεις δεν ειπε να τα παρατησεις,να παιξουμε την μπαλιτσα μας και οτι βγει.
Με την κατασταση που επικρατει αν ο ΠΑΟΚ κερδισει το πρωταθλημα θα γινει μεγαλο μπαμ,θα υπαρξουν εξελιξεις που δεν αφορουν το ποδοσφαιρο.
Το 10 ειχαμε ολα τα φοντα,το παλεψαμε,μας εσφαξαν δεν το πηραμε ενω ειχαμε καλυτερη ομαδα ξεκαθαρα.
Αν όντως ξεκινά 20 Αυγ τότε λογικά πετυχαίνεις το ΠΑΟΚ-Ξάνθη, την 3η αγωνιστική (δεν έλαβα υπόψιν όμως πιθανές αργίες και Εθνικής αναβολές).joshua έγραψε:Ημερομηνιες ποτε θα βγουν γιατι θα ειμαι 3-4 Σεπτεμβριου Θεσσαλονικη;
Εδώ συμφωνούμε. Πλέον όμως, με ότι έχει ακουστεί για εγκληματική κτλ δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει ίδιο σφάξιμο με τότε, αν είμαστε στην ίδια φάση με το 10 θα το πάρουμεRizla έγραψε:GoMaRoS έγραψε:Γιατί ρε Rizla κοιμόμαστε αν μιλάμε για κορυφή; Πριν 2 χρόνια δεν ήσουν πρώτος με Αναστασιάδη, ας έγινε ότι έγινε μετά, δεν μπορεί η ομάδα να χτυπήσει φέτος πρωτάθλημα; Επειδή τα έχει ο γαύρος κανονισμένα θα πρέπει να τα παρατάμε εμείς κάθε φορά και δεν βαριέσαι; και αν αλλάξει η ΕΠΟ; Φύγει ο χοντρός; Παίξε εσύ την μπάλα που πρέπει να παίξεις και άσε τους άλλους να κάνουν ότι βρωμιά θέλουν
Μαζι σου ειμαι, μακαρι να μαζεψουμε 90 βαθμους και ν βγουμε πρωτοι.Εγω καθε χρονο το πιστευω.
Κανεις δεν ειπε να τα παρατησεις,να παιξουμε την μπαλιτσα μας και οτι βγει.
Με την κατασταση που επικρατει αν ο ΠΑΟΚ κερδισει το πρωταθλημα θα γινει μεγαλο μπαμ,θα υπαρξουν εξελιξεις που δεν αφορουν το ποδοσφαιρο.
Το 10 ειχαμε ολα τα φοντα,το παλεψαμε,μας εσφαξαν δεν το πηραμε ενω ειχαμε καλυτερη ομαδα ξεκαθαρα.
Eδω αθωωσαν 2 τονους ηρωινης...λες να κωλωσουν; Μακαρι να εχεις δικιο.
- ΑποστόληςΑ
Με δική μου εκτίμηση οι αγώνες του πρώτου γύρου θα γίνουν:joshua έγραψε:Ημερομηνιες ποτε θα βγουν γιατι θα ειμαι 3-4 Σεπτεμβριου Θεσσαλονικη;
26 Ιουλ. AJAX - ΠΑΟΚ
3 Αυγ. ΠΑΟΚ - AJAX
16/17 Αυγ. Ch.L ή 18 Αυγ E.L (1ος αγώνας p.o.)
20/21 Aυγ. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ
23/24 Αυγ. Ch.L ή 25 Αυγ. E.L (2ος αγώνας p.o.)
27/28 Αυγ. ΠΑΟΚ – ΠΑΣ
3/4 Σεπ. ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
10/11 Σεπ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΟΚ
13/14 Σεπ. Ch.L ή 15 Σεπ. E.L (1ος αγώνας ομίλων)
17/18 Σεπ. ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗ
24/25 Σεπ. ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΟΚ
27/28 Σεπ. Ch.L ή 29 Σεπ. E.L (2ος αγώνας ομίλων)
2/3 Οκτ. ΠΑΟΚ – ΗΡΑΚΛΗΣ
7 Οκτ. wold cup (FIFA) ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΣ
10 Οκτ. wold cup (FIFA) ΕΣΘΟΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ
15/16 Οκτ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ
18/19 Οκτ. Ch.L ή 20 Οκτ. E.L (3ος αγώνας ομίλων)
22/23 Οκτ. ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
ενδιάμεσα εβδομάδας: Πιθανόν αγώνας κυπέλλου
29/30 Οκτ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ
1/2 Νοε. Ch.L ή 3 Νοε. E.L (4ος αγώνας ομίλων)
5/6 Νοε. ΑΕΛ – ΠΑΟΚ
13 Νοε. wold cup (FIFA) ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΣΝΙΑ
19/20 Νοε. ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
22/23 Νοε. Ch.L ή 24 Νοε. E.L (5ος αγώνας ομίλων)
26/27 Νοε. ΠΑΟ – ΠΑΟΚ
ενδιάμεσα εβδομάδας: Πιθανόν αγώνας κυπέλλου
3 / 4 Δεκ. ΠΑΟΚ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
6/7 Δεκ.. Ch.L ή 8 Δεκ. E.L (6ος αγώνας ομίλων)
10/11 Δεκ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ
Τυχερέ Josh εκτός απροόπτου θα δεις τον αγώνα με Αγρίνιο.
- ΑποστόληςΑ
ΝΟΜΙΖΩ οτι μετα τον πας θα εχει τις εθνικες αρα το ΠΑΟΚ παναιτολικος δεν θα ειναι 3/9
- ΑποστόληςΑ
Οι αγώνες της Εθνικής είναι στο url: http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... index.html