13. Nenad Miljenovic
Re: 13. Nenad Miljenovic
αυτός δηλαδή είχε ένα κοντό... χέρι; 

Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
μου αρέσει η τελεία.
αυτός αν έπαιζε στο λούκυ λουκ, θα λέγανε πυροβολεί η σκιά του πιο γρήγορα από τον ίδιο.
- Μπαρκαρούτσος
Ποιο είναι αυτό που στο uptempo παιχνίδι τον κάνει καλό playmaker;; Γρήγορη σκέψη για πρώτη πάσα; Καλή προστασία της μπάλας υπό πίεση;; Πες λίγο γιατί εγώ δεν το βλέπω...
Αμυντικά μπορεί να σταθεί;
Αμυντικά μπορεί να σταθεί;
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.
ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
δεν μπορείς να το δείς όχι γιατι δεν μπορείς αλλά απλά επειδή δεν παίζουμε uptempo (σε γρήγορο ρυθμο δλδ) ποτέ. Αν προσέξει κάποιο έμπειρο μάτι θα δεί οτι γενικά έχει την τάση να παίζει γρήγορα, δεν κρατάει πολύ τη μπάλα στα χέρια, τη μεταφέρει γρήγορα, έχει γρήγορη σκέψη να δεί την ανοιχτή πάσα ή να παίξει το κεντρικό pick"roll. το θέμα είναι οτι όταν παίζει σετ (αργά δλδ) είναι σαν να βλέπεις παίκτη 12 χρόνων να τον βάζουν να παίζει πρώτη φορά τη θέση. + βέβαια οτι είναι ο πιο ακίνδυνος γκίκας επιθετικά.
τραυματίας λέει ο ίδιος από την ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. χμμμ. ψάχνανε λέει και δε βρίσκανε τί έχει. χμμμ. από την ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. δλδ όταν ήρθε ήταν ΥΓΙΗΣ. χμμμ. Ποιό μπάσκετ λέει (ο ίδιος) να συζητήσουμε? Πόναγα από την προετοιμασία. Κοίτα να δείς που αλλάξαμε 3 ξένους και δεν αλλάξαμε αυτόν που πόναγε από την προετοιμασία. χμμμ. ΠΟιόν έχει μάνατζερ αυτός? ΠΟιόν? Ραζνάτοβιτς? χμμμ.