28.Evgen Shakhov
- NIKOS_PAOK04
- back in black
Re: Evgen Sakhov
Δεν τον ξερω τον παίκτη, απο όσα διάβασα γύρω-γύρω λένε για καλή τεχνική, γρήγορη αντίληψη φάσεων , ψηλό δυνατό αλλά αργό κορμί, που πάιζει λίγο πίσω απο τους επιθετικούς (8άρι;). Όπως και να έχει θα πω και εγώ το κοινότυπο, ότι όλα θα φανούν στο γήπεδο. Σιδερένιος και χρήσημος εύχομαι.
- episimos73
Ο συγκεκριμένος προσδίδει ύψος στο κέντρο μας. Στο τελευταίο ματς με τον Παο ήταν σαν να έπαιζε ανδρικό με παιδικό. Φαίνεται να ξέρει μπάλα, μακάρι να δέσει και να προσφέρει. Προβληματίζομαι λόγω εθνικότητας και εγκλιματισμού.
Καλώς ήρθες στην ΠΑΟΚάρα Ουκρανέ!
Καλώς ήρθες στην ΠΑΟΚάρα Ουκρανέ!

- kataramenos5
Αυτος ποιος ειναι παλι?Απ τ αζητητα τον πηραμε? Παικτης Sakhov δεν υπαρχει.Κυριολεκτικα.
Εναν Shakhov που παιζε στη Ντνιπρο τι τον εχει?
Εναν Shakhov που παιζε στη Ντνιπρο τι τον εχει?
- και 1 επισκέπτης
έχει καταλαβει κανείς ποια είναι η θέση του ακριβώς? διάβασα για 8-10 αλλά έχω την απορία, είναι επιθετικογενες 8αρι που θα παιζει στο 4-3-3 ή αμυντικογενες 10αρι στο 4-2-3-1? γιατι αν είναι το δευτερο δεν προκειται να παρουμε 10αρι ολκης... αν είναι το πρωτο δεν θα παρουμε 6αρι ολκης παρα μόνο αν πωληθει ο Κατσε... και τα δυο ενεδεχομενα μακρια από μας!!!
- PaokPatraG4
Ουκρανε καλως ηρθες...Σιδερενιος παντα υγιης και σου ευχομαι γρηγορη προσαρμογη γιατι θα την χρειαστεις....δεν ξερω αλλα σε πιστευω...τα υπολοιπα στο χορταρι...
- Lacedaemonian
Καλως ηρθες στην ΠΑΟΚαρα παικταρα.Γκολ,ασσιστ και μακρια απο τραυματισμους σου ευχομαι
- john4serres
Καλωσήρθες και εσυ.
Μακαρι να αποδώσεις ωστε να βγουμε ολοι κερδισμενοι.
Εμεις σαν ΠΑΟΚ και εσυ την θεση παλι πισω στην εθνικη.
Μέσος με σοβαρη φατσα και παταει πολυ περιοχη.
Κατι μου λεει θα τα παμε καλα.
Επισης φαινεται πιο πολιτισμενος απο τον Σάμπο, καμια σχεση οι δυο παικτες.
Μπορει να μην είχε φανέλα βασικου στην καλη Ντνίπρο αλλα έκανε συνολικα 34 εμφανισεις την σεζον 14/15.
Μακαρι να αποδώσεις ωστε να βγουμε ολοι κερδισμενοι.
Εμεις σαν ΠΑΟΚ και εσυ την θεση παλι πισω στην εθνικη.
Μέσος με σοβαρη φατσα και παταει πολυ περιοχη.
Κατι μου λεει θα τα παμε καλα.
Επισης φαινεται πιο πολιτισμενος απο τον Σάμπο, καμια σχεση οι δυο παικτες.
Μπορει να μην είχε φανέλα βασικου στην καλη Ντνίπρο αλλα έκανε συνολικα 34 εμφανισεις την σεζον 14/15.
- ΑποστόληςΑ
Re: Evgen Shakhov
Ευγένιε, είμαι σίγουρος ότι το κατέχεις το τόπι, άλλωστε, απ' ό,τι ξέρω, σε έμαθε μπάλα ο Σώτος.
μηηηηηηηη το γρουσουζεύειςZamanFou έγραψε:Φυσιογνωμικα με θυμιζεις λιγο σαμπο![]()
πάντως ένα επιθετικό χαφ όλοι λέγαμε ότι το θέλουμε.
καλωσήρθες.
Re: Evgen Shakhov
Είδα postάρισμα στο topic του ξαφνικά και τρόμαξα ρε πστη μου...................
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
..............φοβήθηκα ότι τον είδε κάποιος στο Μαρκίζ και μπήκε να το γράψει...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
..............φοβήθηκα ότι τον είδε κάποιος στο Μαρκίζ και μπήκε να το γράψει...

nickgg έγραψε:μηηηηηηηη το γρουσουζεύειςZamanFou έγραψε:Φυσιογνωμικα με θυμιζεις λιγο σαμπο![]()
πάντως ένα επιθετικό χαφ όλοι λέγαμε ότι το θέλουμε.
καλωσήρθες.
Κ μενα η φάτσα του δε με πείθει