Σήμερα είδαμε ΠΑΟΚ φίλε γιαυτο.ο ζαιρο ναι ο Γκάρι οχιΠαλαιολόγος έγραψε:παιδες δεν καταλαβαινω γιατι ειστε ενθουσιασμενοι
να δουμε αν ροντρι ,ζαιρο ειναι χτυπημενοι αλλιως ...
Παναθηναικός-Π.Α.Ο.Κ 1-1 Σχόλια, MVP, παραλειπόμενα αγώνα
-
Re: Παναθηναικός-Π.Α.Ο.Κ 1-1 Σχόλια, MVP, παραλειπόμενα αγών
- paokovios1974
- paokovios1974
Κανενας ενθουσιασμος.
Συγχαρητηρια δινουμε στην ομαδα που αντεξε τα κορακια και με 10.
Συγχαρητηρια δινουμε στην ομαδα που αντεξε τα κορακια και με 10.
μια χαρα ΚΑΙ σημερα, απεναντι σε ενα εμετικο κορακι, με τους ταυλαριδη (τακλιν σε αστραγαλο δισ), ζεκα (χερι με προθεση χωρις να τιμωρειται ενω εγινε μπροστα στον εποπτη) και κουτρουμπη (2 ιδια τακλιν για καρτα, τιμωρηθηκε μονο το 2ο) να επρεπε να εχουν παρει μπο@#λο...
αλλά στα @@ μας. αν και με 11 το ειχαμε το διπλό ΆΠΛΑ, τεσπα.
τα πλεον σημαντικά ματς της χρονιάς τα 2 με νιονιο. με 6 βαθμους και κουλα-ζελα να σφαζονται μεταξυ τους, με κουλα να εχει και το κυπελλο και ζελα να δειχνει οτι αν ο λετο καπουτ τοτε και ζελα καπουτ, ειναι ενθαρυντικα τα πραματα...
τέλος, αυτό που πρώτος έθιξε ο ομπανεμπανε aka τρελαρχηγός, ειναι πολύ σωστό.
ή παίζουν και κουλα ζελα τεταρτη, αντε πεμπτη το πολύ, ή κάνουμε και εμείς αίτημα αναβολής για λόγους ανισονομίας. παλιομπαγλαμαδες, ολα για να κανει ο γαυρος το κομμάτι του και να μείνει το -3 για εμάς για του χρόνου...
υγ: ο (ήρωας) τζαβέλλας μήπως είναι τιμωρημένος στα 2 με νιονιο μετά τη σημερινή κίτρινη;
αλλά στα @@ μας. αν και με 11 το ειχαμε το διπλό ΆΠΛΑ, τεσπα.
τα πλεον σημαντικά ματς της χρονιάς τα 2 με νιονιο. με 6 βαθμους και κουλα-ζελα να σφαζονται μεταξυ τους, με κουλα να εχει και το κυπελλο και ζελα να δειχνει οτι αν ο λετο καπουτ τοτε και ζελα καπουτ, ειναι ενθαρυντικα τα πραματα...
τέλος, αυτό που πρώτος έθιξε ο ομπανεμπανε aka τρελαρχηγός, ειναι πολύ σωστό.
ή παίζουν και κουλα ζελα τεταρτη, αντε πεμπτη το πολύ, ή κάνουμε και εμείς αίτημα αναβολής για λόγους ανισονομίας. παλιομπαγλαμαδες, ολα για να κανει ο γαυρος το κομμάτι του και να μείνει το -3 για εμάς για του χρόνου...

υγ: ο (ήρωας) τζαβέλλας μήπως είναι τιμωρημένος στα 2 με νιονιο μετά τη σημερινή κίτρινη;

αααααααααα
και ναι...
φετος οι ζελες γουστάρουν να βλέπουν ΠΑΟΚ στη λεοφλώρο. έχουν φάει εξαιρετικά παστέλια!!!

και ναι...
φετος οι ζελες γουστάρουν να βλέπουν ΠΑΟΚ στη λεοφλώρο. έχουν φάει εξαιρετικά παστέλια!!!

- back in black
Εξαιρετικό απότελεσμα, με τον τρόπο που ήρθε και κυρίως με βάση τις συνθήκες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με αυτό το αποτέλεσμα αποκτούμε περισσότερο αυτοπεποίθηση και φαίνεται ότι αρχίζουμε να "σκληραίνουμε¨ και σαν ομάδα.
Πείτε ότι θέλετε αλλά εγώ θα ήθελα να είχαμε άλλους 2 σαν το σημερινό Τζαβέλα.
Μου άρεσε η διαχείριση του παιχνιδιού απο τον Ίβιτς και παρότι έχω κάποιες απορίες για επιλογές του (Μαλεζά, Κίτσιου), μου δίνει την εντύπωση ότι αυτός ξέρει γιατί τους επιλέγει.
Δεν θα ήθελα στον ΠΑΟΚ ούτε Μπεργκ ούτε Λέτο γιατί ,αν και έχουν εξαιρετικά ποδοσφαιρικά στοιχεία, με βάση τη συμπεριφορά τους είναι αμφότεροι ο ορισμός της πουστιάς.
Ο κόρακας και οι βοηθοί βγαλμένοι απο τις κλασικές σελίδες της παράγκας.
Αν επιλέγονταν σπηκερ απο τη πορτα 13 παίζει να ήταν πιο αντικειμενικοί απο τους σημερινούς!!!
Η ευκολία που θάβουμε δικούς μας πάιχτες για μια άτυχη στιγμή τους είναι μοναδική.
Σημαντική η παρατήρηση φίλων παραπάνω που αναφέρουν ότι αν πάμε να παίξουμε την Τετάρτη με το Νιόνιο 9που θα είναι ξεκούραστος) θα είναι ο ορισμός της άνισης και άδικης μεταχείρισής μας.
Πείτε ότι θέλετε αλλά εγώ θα ήθελα να είχαμε άλλους 2 σαν το σημερινό Τζαβέλα.
Μου άρεσε η διαχείριση του παιχνιδιού απο τον Ίβιτς και παρότι έχω κάποιες απορίες για επιλογές του (Μαλεζά, Κίτσιου), μου δίνει την εντύπωση ότι αυτός ξέρει γιατί τους επιλέγει.
Δεν θα ήθελα στον ΠΑΟΚ ούτε Μπεργκ ούτε Λέτο γιατί ,αν και έχουν εξαιρετικά ποδοσφαιρικά στοιχεία, με βάση τη συμπεριφορά τους είναι αμφότεροι ο ορισμός της πουστιάς.
Ο κόρακας και οι βοηθοί βγαλμένοι απο τις κλασικές σελίδες της παράγκας.
Αν επιλέγονταν σπηκερ απο τη πορτα 13 παίζει να ήταν πιο αντικειμενικοί απο τους σημερινούς!!!
Η ευκολία που θάβουμε δικούς μας πάιχτες για μια άτυχη στιγμή τους είναι μοναδική.
Σημαντική η παρατήρηση φίλων παραπάνω που αναφέρουν ότι αν πάμε να παίξουμε την Τετάρτη με το Νιόνιο 9που θα είναι ξεκούραστος) θα είναι ο ορισμός της άνισης και άδικης μεταχείρισής μας.
The_Stalker έγραψε:Ο βαθμός είναι νίκη. MVP Τζαβέλλας.
Πολλή κουβέντα έγινε για τις αλλαγές του Ίβιτς. Μια χαρά αλλαγές έκανε και μια χαρά διαχειρίστηκε το παιχνίδι.
Για να προτιμά Μάλε από Χάτζη, κάτι έχει στο μυαλό του ή ξέρει κάτι που εμείς δεν το ξέρουμε. Ίσως τον προτίμησε λόγω εμπειρίας, ίσως γιατί είναι καλύτερος στα χαμηλά μαρκαρίσματα.
Φαίνεται η απουσία του Βίτορ (ο οποίος έχει ακούσει τα σχολιανά του εδώ μέσα).
Η κάρτα του Τζιόλη δίνεται κόκκινη, αν και δεν υπάρχει πρόθεση. Τίποτα παραπάνω δεν χρειάζεται να πούμε.
Λαγός = ζέκα - λέτο - μπεργκ, τέλος. Ποιός βιγιαφάνιες κ π@@τσες μπλε.. Και θα δούμε αν ο λέτο αντέξει και αν ο μπεργκ θα είναι πάντα σε φόρμα. Εγώ πιστεύω πως όχι.
Ύπουλη π@@στροομάδα βάζελε, θα φας καλά εδώ. Τιμές πριν το παιχνίδι και σφάξιμο μετά; Ωραία, εμείς θα σας τιμήσουμε (θα βρούμε ένα λόγο) κ μετά θα σας Γ@ΜΙΣΟΥΜΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ. ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΝΙΟΝΙΟ ΚΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ!![]()
![]()
αυτα
Εξαιρετικό αποτέλεσμα υπό τις συνθήκες. Τζαβέλλας για άλλη μια φορά με τα απαιτούμενα κάκαλα αλλά και με πολύ μεστή απόδοση. Μπράβο του και MVP από εμένα. Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον Μυστακίδη. Το παιδί είναι σαν δροσιά. Μπαίνει και δίνει ανάσες, φρεσκάδα, μυαλό. Μου αρέσει πολύ.
Ο Βάζελος εμετικός, με αρχηγό των μ@@νοπάνων των Μπέργκ. Το ότι δεν είναι μεγάλος παίκτης, κάνω ότι δεν το άκουσα από το ημίχρονο όταν και το είπα, ήμαρτον ρε παιδιά. Πάνω τελευταία αγωνιστική θέλω να υποφέρει και αυτός και ο Λέτο. Μιλώ για πόνο όμως.
Πάμε για άλλα.
Ο Βάζελος εμετικός, με αρχηγό των μ@@νοπάνων των Μπέργκ. Το ότι δεν είναι μεγάλος παίκτης, κάνω ότι δεν το άκουσα από το ημίχρονο όταν και το είπα, ήμαρτον ρε παιδιά. Πάνω τελευταία αγωνιστική θέλω να υποφέρει και αυτός και ο Λέτο. Μιλώ για πόνο όμως.
Πάμε για άλλα.
Παντως ωραιο χειρουργείο
Στα πλει οφ ακομα κανονικο γκολ δε βάλαμε
Ολα γκολάρες
Στα πλει οφ ακομα κανονικο γκολ δε βάλαμε
Ολα γκολάρες
Ζητησε αλλαγη παιχνιδιού ο Βλανταν.. το αυτονοητο.
Πρέπει να φυλαχτουμε απο οτι θα σκεφτούν για να βγαλουν πρωτο το βαζελο.