Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 2-1 Σχόλια, MVP, παραλειπόμενα αγώνα
- Panos Fanfaras
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 2-1 Σχόλια, MVP, παραλειπόμενα αγώνα
Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως ο Μυστακίδης είναι πάγκο και οι Πέλκας Ζάιρο βασικοί. Είχαμε κατοχή και υπεροχή αλλά σε γενικές γραμμές ήμασταν κάκιστοι. Τέλος πάντων, ευτυχώς ήρθε η νίκη, την χρειαζόμασταν πολύ και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Στο επόμενο παιχνίδι θα ήθελα να δω Χατζη αντί Μαλεζά, Μακ αντί Ζάιρο, Μυστα αντί Πέλκα και Μπερμπάτοφ αντί Κλάους.
ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ ΠΑΙΚΤΑΡΑΟΥΑ! ενα μπραβο και στον ιβιτς,καθως ειναι μεγαλο κατορθωμα για τον φετινο ΠΑΟΚ να ανατρεπει σκορ σε ενα τοσο σημαντικο ματς..Γλυκο σορυ αλλα τα ιδια και τα ιδια ,δυστυχως οσο καλες αποκρουσεις και να κανεις οταν τρως χαλβατζιδικα ειναι δωρον αδωρο...ο,γκαρυ ,γκαρυ!!!
Βάλτε τώρα όλοι τον αντιΠΑΟΚΤΣΗ καμόρα που αφήνει και υπονοούμενα ότι το ματς ήταν αβαβά...αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα όπως λέει.
spyretto έγραψε:Βάλτε τώρα όλοι τον αντιΠΑΟΚΤΣΗ καμόρα που αφήνει και υπονοούμενα ότι το ματς ήταν αβαβά...αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα όπως λέει.
Ετσι, ετσι!!
Τρέξτε να δηλητηριάσετε τα μυαλά σας!!
ΞΥΛΟ
- Μπαρκαρούτσος
Κάμερα έψαχνε, στα χανούμια που το έβλεπαν από το σπίτι φαντάζομαι...ή στον πρεζέμπορα, ξέρω 'γώ...Mīngus έγραψε:O Rodrigues σε ποιους έκανε σσσ ξέρουμε;
- PAOK_Antarctica
Μπράβο για τη νίκη αλλά με τέτοια εμφάνιση δεν πάμε πουθενά. Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα συντομότατα.
ΥΓ Γλύκο εσύ σούπερ σταρ. Διώξιμο σε ΟΛΟΥΣ τους τερματοφύλακές μας.
ΥΓ2 Μόνο εγώ ειδα τον Τζιμπούρ να δίνει μπουνιά στον Βελλίδη μετά το τέλος του ματς????
ΥΓ Γλύκο εσύ σούπερ σταρ. Διώξιμο σε ΟΛΟΥΣ τους τερματοφύλακές μας.
ΥΓ2 Μόνο εγώ ειδα τον Τζιμπούρ να δίνει μπουνιά στον Βελλίδη μετά το τέλος του ματς????
για πλακα θα βγει πρώτος ο ΠΑΟΚ, αν και ο ίβιτς θα μας δυσκολέψει λίγο αλλα ok πιστεύω να υπερβούμε και αυτό το εμπόδιο....τζιώλης στην θέση του Χαρίση
μαλεζας αντι Χατζηισαίας
και μετα το τερματισε με σκόνδρα στην θέση leobats και κάτσε στην θέση πέλκα με σκορ 1-1 ούτε για να κλειδώσεις το παιχνίδι υπέρ σου δεν κανεις τέτοιες αλλαγές....
θεος ο ιβιτς
για μύστα τι να πει κανεις παιχταράς, δικό μας παιδί και αρχιδατος στις δηλώσεις του,απορώ πως δεν τον έβαλε βασικό ....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sfinas την Τετ 11 Μάιος 2016, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενταξει ΜΑΠΑ παιχνιδι απο εμας. Δεν αλλαζουμε σε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ποτε πανω απο 3 πασες. ΑΛΛΑ παιχνιδι ανταξιο της λιγδας.
Ακομα κ ετσι πιστευω οτι οι αντιπαλοι ειναι χειροτεροι. Και θα πρωτοτυπισω(?)...
Για εστω 5 fuckin' games δε με νοιαζει ποιοι κ πως θα παιξουν...αλλα εχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ο ΠΑΟΚ να νικησει. Αρκετα πια...νικες κ οπως να ναι...ας ερθουν οι ιδεολογιες κ τα ιδανικα μετα τα Π.Ο.
Ακομα κ ετσι πιστευω οτι οι αντιπαλοι ειναι χειροτεροι. Και θα πρωτοτυπισω(?)...
Για εστω 5 fuckin' games δε με νοιαζει ποιοι κ πως θα παιξουν...αλλα εχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ο ΠΑΟΚ να νικησει. Αρκετα πια...νικες κ οπως να ναι...ας ερθουν οι ιδεολογιες κ τα ιδανικα μετα τα Π.Ο.
Έσκασα κολοαεκ με το αντιποδοσφαιρο αυτοί αν παίξουν παιχνίδι κατοχής τριάρες θα τρώνε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μυστα το μεγάλο φετινό μας κέρδοςmaceio έγραψε:ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ ΠΑΙΚΤΑΡΑΟΥΑ! ενα μπραβο και στον ιβιτς,καθως ειναι μεγαλο κατορθωμα για τον φετινο ΠΑΟΚ να ανατρεπει σκορ σε ενα τοσο σημαντικο ματς..Γλυκο σορυ αλλα τα ιδια και τα ιδια ,δυστυχως οσο καλες αποκρουσεις και να κανεις οταν τρως χαλβατζιδικα ειναι δωρον αδωρο...ο,γκαρυ ,γκαρυ!!!
Μα γιατί το λες αυτό; αφού είναι δικό μας παιδί. Είναι κ ψαγμένος. Κάνει τόση προσπάθεια να μας ανοίξει τα μάτια εμάς τα πρόβαταspyretto έγραψε:Βάλτε τώρα όλοι τον αντιΠΑΟΚΤΣΗ καμόρα που αφήνει και υπονοούμενα ότι το ματς ήταν αβαβά...αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα όπως λέει.
- Chuck Norris
Πηγαίνετε και δείτε ποιος μίλησε πρώτος για ανατροπή στο ημίχρονο !!! ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ !!! Και ας πονάνε τα μάτια μας
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Ρε Σπύρετο μην ανάβεις τα λαμπάκια με αυτόν τον κοπριτηspyretto έγραψε:Βάλτε τώρα όλοι τον αντιΠΑΟΚΤΣΗ καμόρα που αφήνει και υπονοούμενα ότι το ματς ήταν αβαβά...αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα όπως λέει.

Δεν του καθησε του ηλιθιου στραβή ε;
Αναπάντεχη νίκη αλλά ακομη μεγαλύτερη αδικία να κερδισε αυτή η ΑΕΚ αυτόν τον ΠΑΟΚ