Game Of Thrones (TV series)
- Kostomanolis
Re: Game Of Thrones (TV series)
Τα βιβλια τα εχω διαβασει και τα 5 προ αρκετου καιρου, οποτε να ξερετε λιγα πραγματα εχουν μεινει να δειξουν απο τα βιβλια. Οτι παιζει ειναι ΦΡΕΣΚΟ πραμα. Απο τοτες βεβαια αυτο που προβληματιζει ολους ειναι τι θα γινει με τον Τζον...
Εχει και 1-2 πραγματακια που δεν εχουν παιξει καθολου στην σειρα αλλα θα σεβαστω τον κανονα των spoilers, θα δειξει αν τα φανερωσουν σε αυτο τον κυκλο η τον επομενο...
Οσο για προτιμηση εννοειται Starks και North remembers (πιο ΠΑΟΚ δεν γινεται...)
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εχει και 1-2 πραγματακια που δεν εχουν παιξει καθολου στην σειρα αλλα θα σεβαστω τον κανονα των spoilers, θα δειξει αν τα φανερωσουν σε αυτο τον κυκλο η τον επομενο...
Οσο για προτιμηση εννοειται Starks και North remembers (πιο ΠΑΟΚ δεν γινεται...)
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Chuck Norris
Άντε να χωριστουμε σε σταρκς, λανιστερς ,ταργκαρυενς κλπ να τσακωνομαστε λίγο γιατί έχουν ηρεμήσει πολύ τα πνεύματα !
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Καλά, αυτός δεν είναι ο σκοπός του εν λόγω topic;;;Chuck Norris έγραψε:Άντε να χωριστουμε σε σταρκς, λανιστερς ,ταργκαρυενς κλπ να τσακωνομαστε λίγο γιατί έχουν ηρεμήσει πολύ τα πνεύματα !

Προσωπικά πάντως

Απεχθάνομαι τους τσακωμούς...

ρε μαγκες καθομαι και σας διαβαζω εδω και λιγη ωρα και αναρωτιεμαι ειμαι ο μονος που δεν εχει δει ουτε μισο δευτερολεπτο απο αυτην τη σειρα???

H καλυτερη στιγμη για μενα που χαρηκα περισσοτερο απο καθε αλλη φορα ηταν ο Κοκκινος γαμος....
- painkiller4
Παρομοιως και εγωandis4 έγραψε:ρε μαγκες καθομαι και σας διαβαζω εδω και λιγη ωρα και αναρωτιεμαι ειμαι ο μονος που δεν εχει δει ουτε μισο δευτερολεπτο απο αυτην τη σειρα???![]()
![]()

- Chuck Norris
Goran παρ το απόφαση και ξεκινά ! Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας προλαβαίνεις να δεις τους πρώτους 5 κύκλους !
- Chuck Norris
Tywin εσύ ;cambiaso έγραψε:H καλυτερη στιγμη για μενα που χαρηκα περισσοτερο απο καθε αλλη φορα ηταν ο Κοκκινος γαμος....
ΟΧΙ..Tyrion for ever....Δεν συμπαθουσα Ρομπ(αθετησε συμφωνια με τον Φρευ γιατι ηθελε το ωραιο το μ.....) κ Κατλιν(κατηγορησε αδικως τον Τυριον)....οπως θεωρω κ εντελως βλαμμενο τη Σανσα...Chuck Norris έγραψε:Tywin εσύ ;cambiaso έγραψε:H καλυτερη στιγμη για μενα που χαρηκα περισσοτερο απο καθε αλλη φορα ηταν ο Κοκκινος γαμος....
- Μπαρκαρούτσος
Όχι, ο Late Lord Frey θα 'ναι...Chuck Norris έγραψε:Tywin εσύ ;cambiaso έγραψε:H καλυτερη στιγμη για μενα που χαρηκα περισσοτερο απο καθε αλλη φορα ηταν ο Κοκκινος γαμος....
Tolaros έγραψε:Δεν ξέρω τι κόλλημα έχετε με τους Σταρκ, εντάξει αδικηθηξαν αλλά μπουχου κλαψ κλαψ, τυρανεια είχανε, συνέχεια κάποιος τρώει το κεφάλι του. Κατά τα άλλα βαρετοι κ ηλιθιοι (ειδικά ο Ρομπ που έχασε μια συμμαχία κ τον πόλεμο γιατί του καυλωσε αλλιώς. Σόρι τα θέλε κ τα παθε που έλεγε κ ο Γκουσγκουνης).
Δηλαδή άμα είχατε επιλογή θα μένατε στο Βορρά κ στο Γουιντερφελ?? Σιγά το σκατότοπο με τους απλυτους βαρβαρους κ το χιόνι 11 μήνες το χρόνο. Χίλιες φορές οι Μαρτελ.
Μέχρι να πεθανει ο μπαμπα-Λανιστερ ήταν οι κατάλληλοι για το θρόνο. Τώρα δεν ξέρω τι θέλω, μάλλον Νταϊνέρις
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που καταλογίζεις στον King Robb, είναι το μεγαλύτερό του λάθος, αλλά το ΜΟΝΟ!
Γενικά έδειξε γνήσιο Βόρειο πείσμα και καλό στρατηγικό μυαλό...άλλωστε, αν επιζούσε το Γάμο, η επόμενή του κίνηση ήταν να σας φάει το Casterly Rock, όπου εκεί ήταν μόνο ο..Kevan..; Κλάιν μάιν, μια χαψιά του Greywind ήταν ο εναπομείνων στρατός σας εκεί...
Αν είχα επιλογή, θα έμενα στο Dorne για τα νιαμού και τον ήλιο, ή στο Winterfell, ναι! Μέρος με ιστορία, όχι σαν το Casterly Rock που ιδρύθηκε από...στιαπού!! Ούτε η Cersei θέλει να γυρίσει πίσω...
Άσε που και η μπρωτεύουσα, το King's Landing, βρωμάει σκατά και σπέρμα, οι περίοικοι σιχαίνονται τους αυλικούς και γενικώς γάμησέ τα... Το Winterfell έχει άλλη αίσθηση..
Έχω δει λίγο, έχω διαβάσει και δύο βιβλία, ειδικά η σειρά μου είναι τελείως αδιάφορη
Η 2η σεζόν του true detective ήταν μια ξενέρα ολόκληρη.Μέχρι το τέλος,δεν κατάλαβα ούτε καν την υπόθεση.Μεγάλη μ@λακία.DC έγραψε:Πρέπει να έχω δει 1 δευτερόλεπτο ... πάνω στο ζούπινγκ.
Σειρές αυτής της λογικής δεν με κάνουν κλικ. Βίκινγκς, Βοργίες κλπ.
Ούτε στιλ Λοστ και τους κλώνους του (Under the dom) με τις χαζοανατροπές και τα αλλαξοκωλίδια τους.
Πέρυσι κατέβασα και ξαναείδα το Twin Peaks (ευχαρίστως το ξαναβλέπω), το True Detective (και τους δύο κύκλους, μάλλον ότι καλύτερο είδα τελευταία και κάποια στιγμή θα τα ξαναδώ), το Sherlock (φοβερή παραγωγή) και για να περάσω την ώρα μου βλέπω Person of Interest, Mentalist (το τέλειωσα), Elementary (καθάρισα μέχρι 3ο κύκλο) ή, ακόμα καλύτερα, τίποτε σε μίνι σειρές από Σκανδιναβία και Αυστραλία (που η αλήθεια είναι ότι έχω ξεχάσει τους τίτλους τους).
Τα αραπάνω μέχρι πριν 10 μήνες. "Τεχνικά" προβλήματα δεν με άφησαν να συνεχίσω το σπορ αλλά σύντομα θα το ξαναρχίσω.
Το Sherlock Κορυφή,το elementary κακή απομίμηση..
Το Mentalist καλή υπόθεση,αλλά στο τέλος με το ποιος ήταν ο red john ήταν μεγάλη απογοήτευση συν την άθλια άκυρη τελευταία σεζόν..
Προτείνω με κλειστά μάτια:
-Breaking Bad.
-Downton Abbey (Παρότι φαίνεται ξενέρωτο,θα σας τρελάνει).
-How to get away with murder.
-The Night Manager.
-The Flash.
-The Walking Dead.
-The 100.
-The Big Bang Theory.
-Vikings.
Όσο για το game of thrones,χωρίς να έχω διαβάσει τίποτα,προβλέπω επιστροφή και wildlings στο castle black,μάχη με τους bolton για την Sansa και μέσα σε όλα αυτά ανάσταση Jon Snow.
Στα υπόλοιπα ας γίνει ότι θέλει.Μόνο μην σκοτώσετε την Μάρτζορι και την Mother of Dragons..
Rob Stark σε έφαγε το κεφάλι σου...Το κάτω κεφάλι σου.
- Μπαρκαρούτσος
- teo4giannitsa
Μιας και το Ντορν το μαμήσανε εγώ υποστηρίζω την Μαρτζορι ( ως Μαρτζ, οι Ταιρελς ουτε που με ενδιαφερουν ). Κανονικά θα πήγαινα με τους Μπαραθεον αλλά και ο Στανις δε Μανις...
Ευτυχώς διάβασα και τα βιβλία.
Ευτυχώς διάβασα και τα βιβλία.
Chuck Norris έγραψε:Goran παρ το απόφαση και ξεκινά ! Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας προλαβαίνεις να δεις τους πρώτους 5 κύκλους !
Ο.Κ.

Ξεκινάω λοιπόν...