"Κλειδωμένο" και στο στοίχημα ακόμα...Ούτε με 1,01 δεν το δέχεται καμία στοιχηματική, ούτε καν στην Ν.Α. Ασία!!!potamda έγραψε:Καταρχήν να αλλάξει ο τίτλος "Πιθανός νέος προπονητής 2016/Μάρτιος 2017"...

"Κλειδωμένο" και στο στοίχημα ακόμα...Ούτε με 1,01 δεν το δέχεται καμία στοιχηματική, ούτε καν στην Ν.Α. Ασία!!!potamda έγραψε:Καταρχήν να αλλάξει ο τίτλος "Πιθανός νέος προπονητής 2016/Μάρτιος 2017"...
οχι αδερφε θα πρεπει απλα να μην σκαβουν τον λακο του οι αμπαλοι οπαδοι του ΠΑΟΚ μας και οι βρωμο αρδ της πολης και αυτος ειναι μονο ενας φερναντο σαντος. πιστεψε με ακομα και τον σαμπαολι που ακουστηκε εδω μεσα να φερουν που ειναι προπονηταρας πολλοι μπερδεμενοι και πολλοι αμπαλοι δεν θα ξερουν καν ποιος εναι και τον ιανουαριο θα τον θαβουν και αυτονpsykoman έγραψε:Ειμαι πολυ περιεργος να δω τον παλαβο που θα ρθει στην ομαδα μας...
Γιατι οποιος ερθει θα πρεπει να ειναι πολυ παλαβος και οχι σωας τας φρενας
χααχχαχαχαχα ρε τον καημενο τουντορ, τον φαγαμε εμεις οι αμπαλοι ενω μας εκανε πορεια πρωταθλητισμου.... αναποδα βεβαιαpaoktzis έγραψε:οχι αδερφε θα πρεπει απλα να μην σκαβουν τον λακο του οι αμπαλοι οπαδοι του ΠΑΟΚ μας και οι βρωμο αρδ της πολης και αυτος ειναι μονο ενας φερναντο σαντος. πιστεψε με ακομα και τον σαμπαολι που ακουστηκε εδω μεσα να φερουν που ειναι προπονηταρας πολλοι μπερδεμενοι και πολλοι αμπαλοι δεν θα ξερουν καν ποιος εναι και τον ιανουαριο θα τον θαβουν και αυτονpsykoman έγραψε:Ειμαι πολυ περιεργος να δω τον παλαβο που θα ρθει στην ομαδα μας...
Γιατι οποιος ερθει θα πρεπει να ειναι πολυ παλαβος και οχι σωας τας φρενας
Toσο καλος ο Μπεντο?Δεν εχω εικονα τουjibbie έγραψε:τα χουμε πει, Παουλο Μπεντο.
Και στην πρώτες στραβές (νίκες με άσχημο θέαμα, ωραίο θέαμα αλλά ήττες, σφαγές διαιτησίας κλπ.), αφαιρούμε το "α" από το μικρό όνομα, για ευκολία.jibbie έγραψε:τα χουμε πει, Παουλο Μπεντο.