Π.Α.Ο.Κ. - Ρέθυμνο Cretan Kings 87-94,Σχολια & Παραλειπομενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ρέθυμνο Cretan Kings 13/02 17:00 (Novasports
Δεν κατηγορει κανεις τους παικτες,ουτε βεβαια και την διοικηση ευκολα,αλλα πλεον εχουν ζορισει οι καταστασεις επικυνδινα.
- KalamarGiannis
έχω μια υποψία ή μάλλον θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαστε τττττοοοοοοόσο αναίσθητοι εκεί στη διοίκηση...
κι ότι έστω για 1-2μήνες θα φέρουν 2 μαύρους στα playoffs...έστω για αν παίξουμε μια φορά επί ίσοις όροις το παιχνίδι ρε γαμώτο...κι ας έχουμε μειονέκτημα έδρας...
κι ότι έστω για 1-2μήνες θα φέρουν 2 μαύρους στα playoffs...έστω για αν παίξουμε μια φορά επί ίσοις όροις το παιχνίδι ρε γαμώτο...κι ας έχουμε μειονέκτημα έδρας...
- PAOK_NORTH_ARMY
Δυστυχώς σήμερα χάνουμε τεράστια ευκαιρία να πάρουμε την 5η θέση και να αντιμετωπίσουμε τον Ρούλη. Πάμε για 6η θέση και χανούμι λογικά που είναι καλύτερη ομάδα ασχέτως αν τους κερδίσαμε. Δε θέλω να σκέφτομαι οτιδήποτε διαφορετικό.
KalamarGiannis έγραψε:έχω μια υποψία ή μάλλον θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαστε τττττοοοοοοόσο αναίσθητοι εκεί στη διοίκηση...
Γιαννη μην ελπιζεις αδικα,η ομαδα θα παει ετσι μεχρι τελους.
Δεν υπαρχει και λογος πλεον,αυτη η υπερπροσπαθεια στο ματς με την αεκ μας στοιχησε την ηττα απο τους γερμανους και τον αποκλεισμο απο την συνεχεια της ευρωπης.
Αν ειχαμε προκριθει τοτε ναι να κοιταγαν να ενισχυσουν την ομαδα,τωρα πια δεν εχει νοημα.
Κρίμα...δεν πειράζει όμως, συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι ρε...
είμαστε...
ΜΙΑ ΖΩΗ... 

Καμια ενισχυση,μη νευριασει και ο αρχηγος και αρχισει τα μηνυματα στο ινσταγκραμ "φερτε ψηλους κοντους κλπ".Συνεχιζουμε το μοναχικο δρομο της εξυγιανσης με Κακαρουδη(και 50 ατομα στις εξεδρες και 10 ηττες σε 18 ματς στο πιο αστειο πρωταθλημα Α1)
- KalamarGiannis
φιλαράκι μου, για μένα δεν έχει νόημα το χρέος από 1.500.000 ευρώ να είναι 1.580.000 π.χ. και να έχω καλύτερη ομάδα στα playoffs...
έτσι κι αλλιώς κάποτε εμφανίζεται ένας λεφτάς που αποπληρώνει το χρέος αυτό και η ομάδα προχωράει.
όπως έκανε τόσα χρόνια το λικι και η κουλα. έτσι θέλω κι εμείς. κι αν αυτό γίνει τότε μπράβο τους, αν δεν γίνει ποτέ είναι σαφέστατη αποτυχία των διαχειριστών...γιατί παρά τις καλές προθέσεις κάποιος έγραψε ότι διώξανε τους ανθρώπους που τσοντάρανε στην ομάδα, και αν το σκεφτει κανείς κάτι Αμοιρίδηδες, Πανάκες, Σαββίδηδες, Κανιώρες και λοιπούς δεν τους ξανακούσαμε...πολύ θά θελα να μάθω τι έπαιξε...μόνο η κρίση, ή κάποιοι το κάναν μαγαζί τους και μάλιστα χωρίς να δίνουν μία;; (η καταλληλότερη στιγμή για τέτοια κουβέντα είναι όταν σε κερδίζει ομάδα που δεν έχει κάνει άλλη νίκη εκτός...τις πταίει για την ένδοια ρόστερ;;)
έτσι κι αλλιώς κάποτε εμφανίζεται ένας λεφτάς που αποπληρώνει το χρέος αυτό και η ομάδα προχωράει.
όπως έκανε τόσα χρόνια το λικι και η κουλα. έτσι θέλω κι εμείς. κι αν αυτό γίνει τότε μπράβο τους, αν δεν γίνει ποτέ είναι σαφέστατη αποτυχία των διαχειριστών...γιατί παρά τις καλές προθέσεις κάποιος έγραψε ότι διώξανε τους ανθρώπους που τσοντάρανε στην ομάδα, και αν το σκεφτει κανείς κάτι Αμοιρίδηδες, Πανάκες, Σαββίδηδες, Κανιώρες και λοιπούς δεν τους ξανακούσαμε...πολύ θά θελα να μάθω τι έπαιξε...μόνο η κρίση, ή κάποιοι το κάναν μαγαζί τους και μάλιστα χωρίς να δίνουν μία;; (η καταλληλότερη στιγμή για τέτοια κουβέντα είναι όταν σε κερδίζει ομάδα που δεν έχει κάνει άλλη νίκη εκτός...τις πταίει για την ένδοια ρόστερ;;)
- painkiller4
Δεν ξερω χθες ακουσα το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Αρη Καρακούση να μιλα σε ενα ραδιοφωνικο σταθμο και να λεει οταν τον ρωτησαν για τυχον μεταγραφικη ενισχυση οτι το τεχνικο τιμ βλεπει και παρακολουθει για παιχτη χωρις βεβαια να λεει και κατι περισσοτερο και συγκεκριμενο.
Για να δουμε
Για να δουμε
KalamarGiannis έγραψε:φιλαράκι μου, για μένα δεν έχει νόημα το χρέος από 1.500.000 ευρώ να είναι 1.580.000 π.χ. και να έχω καλύτερη ομάδα στα playoffs...
Τωρα γραφεις μεγαλες κουβεντες,εγω δεν ειμαι κοντα στην ομαδα για να εχω πληροφορηση,καλο θα ηταν ομως αφου καποιοι ξερετε πραγματα και καταστασεις να μας πειτε να μαθουμε.
- KalamarGiannis
σκέψεις που μου δημιουργούνται διαβάζοντας τους άλλους είπα...
καθαρές εξηγήσεις μπορεί να μας δώσει κανείς;
κι εγώ δεν έχω ιδέα τι παίζεται, λίγο inside info θα ήθελα για το τι πράξαν και τι σκέφτονται για τα φετινά αποτελέσματα...
καθαρές εξηγήσεις μπορεί να μας δώσει κανείς;
κι εγώ δεν έχω ιδέα τι παίζεται, λίγο inside info θα ήθελα για το τι πράξαν και τι σκέφτονται για τα φετινά αποτελέσματα...
- hasio_john
Αυτό ακριβώς! Κανένα αγωνιστικό σχόλιο δεν πρέπει να γίνει για την ομάδα αυτή!joshua έγραψε:Φυσικο επακολουθο οταν επιμενουν να μην ενισχυουν την ομαδα.Εχουν σκασει ολοι.
Πόσο δύσκολο ήταν ρε π@ύστη μου να είχαμε 2 γαμ@μένους παιχταράδες και να κεντούσαμε παντού..
Εννοείτε κοιτάμε ψηλά, ΑΛΛΑ και από την άλλη αν είναι να συνεχιστεί αυτή η παρωδία να το κλείσουμε καλύτερα το μαγαζάκι! Ενισχύστε λίγο την ομάδα ρε σεις! Ας βάλουμε ο κάθε οπαδός από 10-20 ευρώ και να δεις πως μαζεύονται τάκα τάκα τα λεφτά.. Εκεί καταντήσαμε, να σκεφτόμαστε να κάνουμε κάνα έρανο μπας και δούμε την ομάδα ψηλά!
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ρέθυμνο Cretan Kings 87-94,Σχολια & Παραλειπο
Για ποιους οπαδούς μιλάμε με τόση ευκολία ;
Δεν είδα το ματς αλλα λογικα οι απουσίες στοίχισαν
Σταματήστε τη γκρίνια
Δεν είδα το ματς αλλα λογικα οι απουσίες στοίχισαν
Σταματήστε τη γκρίνια
- hasio_john
Σαν χαλασμένη κασέτα ακούγετε αυτό με την γκρίνια και την γκρίνια! ΈΛΕΟΣ ΡΕ ΣΕΙΣ...
Βρε συ Μανιακέ, Δεν είδα κάποιον στα σχόλια να γκρίνιαξε!
Δηλαδή όποιος πει την γνώμη του γενικά για την ομάδα γκρινιάζει??
Το έχετε μαμήσει με το θέμα αυτό!
Να μπαίνουμε στο Παοκμανια και να βάζουμε μόνο τέτοια
για να μην χαλάσουμε την ζαχαρένια της στόφας του ΠΑΟΚτσή!
Βρε συ Μανιακέ, Δεν είδα κάποιον στα σχόλια να γκρίνιαξε!
Δηλαδή όποιος πει την γνώμη του γενικά για την ομάδα γκρινιάζει??
Το έχετε μαμήσει με το θέμα αυτό!
Να μπαίνουμε στο Παοκμανια και να βάζουμε μόνο τέτοια

ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ...ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΛΛΛΕΕΕΜΜΜΕΕΕ... 
ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;
...ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 13 Φεβ 2016, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.