Πανιώνιος-ΠΑΟΚ,1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Βελλίδης
5
4%
Κόστα
7
6%
Τζαβέλας
11
9%
Κοροβέσης
8
7%
Σκόνδρας
5
4%
Τσίμιροτ
7
6%
Τζιόλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέλκας
34
29%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ροντρίγκεζ
1
1%
Κλάους
2
2%
Ζάιρο
3
3%
Μυστακίδης
4
3%
Σάμπο
32
27%

Σύνολο ψήφων: 119

Pr.Jon

Re: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ,1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Pr.Jon »

αυτή είναι η ομάδα μας,
παίκτες μέτριοι που με τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ κλατάρουν...
Ελάχιστοι κάνουν τα βασικά καλά!
Σήμερα είδαμε τα 3 εξτρέμ μας...και οι 3ης μαζί μια σωστή κίνηση δεν έκαναν.
Το δε φόρ μας, ότι να ναι...
Τα μπάκ μας γαμησέτα, στο κέντρο είμασταν κάπως υποφερτοί και όμως έλειπε η ποιότητα του 20 χρόνου Χαρίση!!!
Τι να λέμε ρε παιδιά, Πούλημα 6-7 παίκτες και όλοι όσοι έπαιξαν σήμερα πρέπει να είναι αλλαγή..
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

το απολυτο τιποτα
απιστευτος πονοματος
τουλαχιστον καλο το σκορ για το θεσμο
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πόσοι παίκτες μας, μπορούν να σταθούν σε αυτόν τον Πανιώνιο;
Εξαιρώντας Τσιμιροτ, Γκάρι, Ζαιρο, Μυστακιδη;

Ά και Μακ, που μάλλον μας χαιρετά...

SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 27 Ιαν 2016, 17:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Το συμβόλαιο του Ιγκόρ νομίζω 1+2 χρόνια δεν είναι;;;; Λογικά πάμε ως έχουμε μέχρι Μάιο και τον βλέπω να μας χαιρετάει...Πλέον κατάλαβα ότι αυτά που κάνει με τις αλχημειες τα κάνει επίτηδες για να φύγει και να πάρει αποζημίωση δεν εξηγείται αλλιώς...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Pablito έγραψε:Πραγματικα η ομαδα δεν παιζει τπτ... αν δεν εμπαινε και το καταλαθος γκολ τωρα θα ειχαμε δραματα..!!

Κλαους αν αγαπας την ομαδα,ζητα να κατσεις στον παγκο

E όχι κ καταλάθος. Σαφέστατα δουλεμένο στην προπόνηση .
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

slidar έγραψε:Ο τζαστιν μπιμπερ χειροκροταει που εβαλε το γκολ και παει για καθυστερηση.

ΤΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ.

ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΙΖΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

:redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:

Ο,τι να ναι, τον κόσμο χειροκρότησε.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Παιδες μια παρακληση,οι ειρωνιες δεν ειναι κριτικη...θυμιζετε εμενα στο τοπικ του Δωνη...ντροπη.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Μισή ντροπή δική μας κ άλλη μισή δική τους.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Thanix έγραψε:Μην κάνετε κανα χαζό και βάλετε κανα γκολ στο τελος, κρίμα ειναι ο dimg4

Sent from my mind using boobs power

Βραβειο εξυπναδας. Το πηρες. Πανηγυρισε τωρα. Το βρηκες, το κακο της ομαδας θελω επειδη θελω να δω βελτιωση.
Κρατα το χ και βγες λευκο πυργο εσυ

Thanix έχεις ρίξει τον πήχη υπερβολικά χαμηλά να ξες. Πάντα όλα τα βλέπεις ρόδινα.Τον ΠΑΟΚ υποστηρίζεις, όχι την Καλαμαριά.

Αυτο το ποστ το διάβασες, κάνε ενα κόπο και διάβασε και την απάντηση μου λίγο πιο κάτω κρίμα ειναι!

Επίσης υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ όπως ειπες! Υποστηρίζω!!! Και πιστεύω οτι με το να αλλάζεις προπονητές αβέρτα 3 φορές τον χρόνο φτάνεις να εχεις να παρεις 31 χρονια πρωτάθλημα και να εισαι στην φάπα αγωνιστικά! Γνώμη μου ειναι τι να κάνουμε; Εγώ θέλω να τα βλέπω ποδοσφαιρικά τα πράγματα! Ειναι τεράστια συζήτηση! Για μένα για αυτο το χαλί φταίει αυτός που έδωσε τόσα χρήματα για να δημιουργηθεί αυτο το ρόστερ! (Για το ρόστερ μιλάω μην μου αρχίσετε για χρέη κτλ)

Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

η ομάδα τακτικά είναι πολύ καλή και είναι θέμα χρόνου να αποδώσει ποδόσφαιρο και μεγαλύτερης ποιότητας.
όπως δήλωσε και ο άρνεσεν στον πόλκα αποφάσισαν με τον τούντορ ότι δεν χρειαζόμαστε άλλους παίκτες άντε το πολύ 1-2 μικρόπροσθήκες και αφού το βλέπουν αυτοί έτσι εμείς δε πρέπει να γκρινιάζουμε.
υπομονή η ομάδα χτίζεται, το πλάνο είναι εδώ και με τέτοιο επενδυτή και υπερηχητική στελέχωση στην διοίκηση είναι θέμα χρόνου να πέσουν κούπες στα κεφάλια μας.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Thanix έγραψε:
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
Dimg4 έγραψε:[quote="Thanix"]Μην κάνετε κανα χαζό και βάλετε κανα γκολ στο τελος, κρίμα ειναι ο dimg4

Βραβειο εξυπναδας. Το πηρες. Πανηγυρισε τωρα. Το βρηκες, το κακο της ομαδας θελω επειδη θελω να δω βελτιωση.
Κρατα το χ και βγες λευκο πυργο εσυ

Thanix έχεις ρίξει τον πήχη υπερβολικά χαμηλά να ξες. Πάντα όλα τα βλέπεις ρόδινα.Τον ΠΑΟΚ υποστηρίζεις, όχι την Καλαμαριά.

Αυτο το ποστ το διάβασες, κάνε ενα κόπο και διάβασε και την απάντηση μου λίγο πιο κάτω κρίμα ειναι!

Επίσης υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ όπως ειπες! Υποστηρίζω!!! Και πιστεύω οτι με το να αλλάζεις προπονητές αβέρτα 3 φορές τον χρόνο φτάνεις να εχεις να παρεις 31 χρονια πρωτάθλημα και να εισαι στην φάπα αγωνιστικά! Γνώμη μου ειναι τι να κάνουμε; Εγώ θέλω να τα βλέπω ποδοσφαιρικά τα πράγματα! Ειναι τεράστια συζήτηση! Για μένα για αυτο το χαλί φταίει αυτός που έδωσε τόσα χρήματα για να δημιουργηθεί αυτο το ρόστερ! (Για το ρόστερ μιλάω μην μου αρχίσετε για χρέη κτλ)

Sent from my mind using boobs power[/quote]

Ποιο ροστερ; ρωτάω πιο πάνω κάτι.. Πόσοι από αυτούς θα τους έβαζε σήμερα ο Ουζουνιδης αν τους είχε;
Απαντώ μόνος μου. Κανέναν

SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 27 Ιαν 2016, 17:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Νοοτροπια Αχιλλεα Περαιας που κανει καθυστερηση απο το 30' μπας και παρει κανενα βαθμο και σωθει.Την κακη εικονα να την δεχτω(για ποσο ομως?),την νοοτροπια loser δεν την ανεχομαι με τιποτα.Ισως μια επισκεψη στην προπονηση κλονισει λιγο τα πραγματα,τουλαχιστον μεχρι το τελος της χρονιας
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Πάνως είμαστε με το ένα πόδι στους 4.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αν οι εμφάνισεις με Ξάνθη και με κουλα ηταν καλες, τοτε αυτο το ματς θα μπορούσε ανετα να περασει στο μπαι, γτ παιζεις κ για το Χ και υπαρχει κ η κουραση..

Ελα ομως που δεν ισχυσε κατι τετοιο και το σημερινο ερχεται αθροιστικά στα προηγούμενα 2...
Και το θεμα ειναι οτι παγιωνονται ξανα μετριοκακες εμφανισεις..
Απλα καποιοι μιλουσαν για διαιτησιες με ξανθη κ κουλα..

Ελπιζω απο ατρομητο ναρχισουν οι εμφανισεις αλα γιαννενο και να σταθεροποιηθουν πανω κατω εκει και στη συνέχεια...

Κ ελπιζω να δουμε περισσότερο μυστα π το παιδι ειναι αλλη παστα κ φαινεται..
Και τι ν κανουμε, να περιμενουμε να ανεβει ο κιτσιου γτ με σκονδρα χλωμο.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Να φυγουν ολοι. Αυτη ειναι η λυση. Μην το κουραζουμε και τζαμπα μαλωνουμε. Ολοι ομως ανεξαιρετως. Ουτε "ο ενας μωρε προσπαθουσε" "να κι αυτος πιστευω μπορει να σταθει". Ολοι απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιαο συμπεριλαμβανομενου προπονητη ΤΔ

Α ξεχασα. Να μεινει μονο ο Μπουλγκαρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Τετ 27 Ιαν 2016, 17:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”