ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Βελλίδης
3
8%
Τζαβέλας
9
23%
Βίτορ
1
3%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κοροβέσης
4
10%
Ροντρίγκεζ
1
3%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσίμιροτ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζιόλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρίσης
14
35%
Κλάους
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπερμπάτοφ
4
10%
Ζάιρο
3
8%
Κόστα
1
3%

Σύνολο ψήφων: 40

aklautos4

Re: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aklautos4 »

Μπραβο ομαδα!!!Συνεχιστε ετσι και θα βγουμε τσου λου και θα παρουμε και κυπελλο
οσοι δεν ειστε ικανοποιημενοι να θυμαστε οτι ειμαστε μες στους στοχους μας ακομα που ειναι το βασικο
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

PAOKpanta έγραψε:
pilotos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ κι ας λέτε ότι θέλετε, στα αρχίδια μου, τακτικά μηδένισε την κούλα.
Κλασικά έφαγες γκολ από το πουθενά.....
Και έτρεχες να γυρίσεις το ματς, χωρίς δεξί μπακ, με ανετοιμο τον Γκάρι και αριστερό μπακ τον φιλότιμο Κοροβεση (μπράβο του και για σήμερα, αυτό μπορεί αυτό δίνει)
Δε θέλω να σταθώ άλλο σε παίκτες, η κούλα είναι πολύ μικρή ομάδα, την έχεις εύκολα, αν είσαι απλά σοβαρός.
Η ομάδα συνεχίζει να παίζει χωρίς συνεπή αμυντική λειτουργία στα στημένα κι αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα, δεν ήταν πρόβλημα κανένας Ολσεν.

Θέλω να ελπίζω ότι έστω και την τελευταία ώρα, θα βρεθούν λύσεις εκεί που πονάμε, δεξί μπακ, σέντερ μπακ και δεκάρι.
Το καλοκαίρι σίγουρα θέλουμε νέο ΦΟΡ!!!

Υγ μπράβο στον τζαβελα για το πάθος του (κι όμως το λέω εγώ...)

SM-G920F
ρε φιλε ως ποτε θα ψαχνουμε να ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ απαραδεκτα αποτελεσματα

εχεις δικιο σε γενικες γραμμες ΑΛΛΑ ο ΠΑΟΚ ΕΧΑΣΕ απο ομαδα με το 1/3 του μπατζετ σου, που ηρθε απο τη Γ.

Οσον αφορα στο "τακτικα μηδενισε" διαφωνω. Η κουλα εχασε περισσοτερες ευκαιριες και μεις απειλησαμε ελαχιστα στο τελος
Ναι ξέχασα να γράψω Υγ3
Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος και μετρά μόνο το αποτέλεσμα και ποτέ η εμφάνιση.

Καλά το πήγε το ματς ο Τούντορ, ήθελε να μην φάει γκολ στο πρώτο (έφαγε) και να βγει στην κόντρα που βγήκε. Στο δεύτερο που αυτοί δεν θα είχαν τρεξίματα, θα τους έλιωνε με 0-0... Γιατί κι αυτοί θα ήθελαν να βγουν μπροστά.

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Ρεαλιστικα το ματς ηταν για ισοπαλια.Ωστοσο παιξαμε αθλια και χασαμε απο πεθαμενους,που δεν ξερω με αυτη την ομαδα πως καταφερνουν και παιρνουν βαθμους απο δω και απο κει.

Απο κει και περα,προσωπικα δεν ξαναβλεπω ΠΑΟΚ μεχρι πλευ οφ και λιγο κυπελλο,ευελπιστωντας οτι εκει μπορει να δειξουν οτι εχουν λιγο τσιπα παικτες και επιτελειο.

Αυτα,καλο βραδι
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Thanix έγραψε:Ρε Warwick μην μας σπας τα παπάρια ρουφιανε...με την κουκούλα κυνηγάς να υποδείξεις!
Έχουμε τον νταλγκα μας έχουμε και σένα

Sent from my mind using boobs power

Επεξεργάστηκε. Λίγο ήρεμα ;)

τι επεξεργαστηκες ρε μοντ το ρουφιανε δεν το βλεπεις να το σβησεις

θανιξ ασε τα ρουφιανε και τα βλκας ηρεμια φιλικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Κυρ 24 Ιαν 2016, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

@che, θα συμφωνήσω αν προταθούν λύσεις, χωρίς να έχουμε μηδενισμούς και εκδιωγμούς

έχουμε μάθει στις "φάπες" να ζητάμε κεφάλια... όταν η ψυχή βράζει, δεν πρέπει να λαμβάνονται αποφάσεις
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

1. Ο διαιτητής πήρε αποφάσεις που συνέβαλαν στην ήττα και έδωσε κάρτες με ευκολία.
2. Οι αντίπαλοι ήταν ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ και έκαναν θέατρο σε ΟΛΗ τη διάρκεια του αγώνα πέφτωντας κάτω σα πυροβολημένοι.

Έχοντας πει αυτά :

Άλλη μια εμφάνιση - ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.
Άλλη μια εμφάνιση που η ομάδα ήταν ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.
Άλλη μια εμφάνιση που φάγαμε γκολ πιο γελοίο κι απ τα γελοία.
Άλλη μια εμφάνιση που είδαμε παίκτες - ΚΟΤΑΡΕΣ να τρέμουν και τον ίσκιο τους πετώντας τη μπάλα εντελώς στα τυφλά στα 2/3 των περιπτώσεων.
Άλλη μια εμφάνιση που οι καλύτεροι σου παίκτες απείχαν ΜΙΛΙΑ απο τους υπόλοιπους και δεν είχαν που να στηριχθούν.
Άλλη μια εμφάνιση που η φράση "ψυχολογική προετοιμασία" φαντάζει πολύπλοκος αλγόριθμος.
Άλλη μια εμφάνιση που επιλέγονται παίκτες ανέτοιμοι, απροετοίμαστοι, ανήμποροι.

Δε μου φταίει η ήττα.
Μου φταίει που ΠΑΛΙ φάγαμε γκολ-ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ
Μου φταίει που στα 80 απο τα 90 λεπτά τρακάραμε στο χορτάρι επειδή δε ξέρανε τι να κάνουν με τη μπάλα ενώ η κουλα ήταν κάκιστη.
Μου φταίει που δε μπορούμε να κάνουμε ούτε ΜΙΑ ορθολογική φάση.

Σιχάθηκα να με προσβάλλει αυτό το συνονθύλευμα.
Σιχάθηκα να υπάρχουν ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ δικαιολογίες για το τι μας έφταιγε.
ΣΙχάθηκα να έχουμε τον ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ (τον άρχοντα του σταρχιδισμού) και να τρώει κόκκινες επειδή η ίδια μας η ομάδα τον έχει κάνει ΕΞΑΛΛΟ με την αμπαλίαση της.

Πως το λένε ρε ************************ σας σιχάθηκα.

Φέρτε ένα γαμημένο ΜΠΑΛΑΔΟΡΟ να κρατάει μπάλα και να μη κάνει καμινάδες ή να μη τρέχει άσκοπα πέρα δώθε.
Φέρτε έναν αμυντικό που να μη πανηγυρίζουμε όταν κάνει πετυχημένο τάκλιν και κυρίως ΝΑ ΜΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ.

Απο τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο εκεί μέσα, ΣΙΧΑΘΗΚΑ σας νταντεύουμε τέσσερα χρόνια τώρα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 24 Ιαν 2016, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ήρεμα.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Δεν συμφωνω με πολλες επιλογες του Ιγκορ. Ουτε να μυρισω τα δακτυλα μου για να ξερω οτι ο Μπερμπατοφ τα εκανε επιτηδες πουτ@να για να δειξει την δυσφορια του. Παντως με τις εμμονες του προκαλει προβλημα στην ομαδα...
Ο Βελλιδης μου φανηκε λιγος οχι μονο στο γκολ, αλλα και στις αντιδρασεις του, χειροτερος και απο Γλυκο και απο Ολσεν.
Τακτικα παντως δεν ειμασταν κακοι. Λιγο ατυχοι κλασσικα και κολοφαρδη η αεκ κλασσικα. Για να δουμε και με τον νιονιο τι θα δουμε...
Με το Βιτορ μαθαμε τι εχει;

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

danirifle έγραψε:@che, θα συμφωνήσω αν προταθούν λύσεις, χωρίς να έχουμε μηδενισμούς και εκδιωγμούς

έχουμε μάθει στις "φάπες" να ζητάμε κεφάλια... όταν η ψυχή βράζει, δεν πρέπει να λαμβάνονται αποφάσεις

μαζι σου απλα εγω λεω υπαρχει προβλημα και να λυθει εσωτερικα εξυπνα ... εσυ λες ολα καλα εκει διαφωνησα πριν οτι ολα ειναι καλα δεν ειναι και ας λυθουν χωρις να μας ανακατευουν εμας τους αρδ και οτι αλλο .... γιαυτο εχω τον καλυτερο τδ για να λυνει τις κρισεις.... ειμαι σιγουρος οτι συμφωνεις
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

che4 έγραψε: τι επεξεργαστηκες ρε μοντ το ρουφιανε δεν το βλεπεις να το σβησεις
Όχι
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Όλα μαζεμένα.

Επίσημα πλέον ηρεμία δεν υπάρχει. Περαστικά μας.

Κάποιο μέλος είχε γράψει (νομίζω ο sera) για χαλάκι - olsen. Μην τους αφήσετε να εφεύρουν καινούργιο. Υποψήφιοι πολλοί: Βελλίδης, ΙΤ, Κλάους, Κίτσιου....
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Και επισης φαουλ του Μακ δεν υπαρχει και με τα σουπερ ουαου ρεπλει της νοβα δεν εχω γνωμη αν ηταν οφ σαιτ. Κατα τ'αλλα 100% λαθος Βελλιδη

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ο Χαρίσης βγαίνει MVP...μάλλον γιομόσφαιρο παίζουμε.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ομαδούλα ήταν η αεκ σήμερα.

Κ εμείς χειρότεροι.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Odi έγραψε:Απευθείας κόκκινη πήρε ο Μπέρμπα,όχι δεύτερη κίτρινη.
Ευτυχως μπας και χασει το ματς με το γαυρο ο τουριστας :twisted:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ολος ο ΠΑΟΚ σημερα μονο ο Χαρισης, ειναι τραγικο οι ευκαιριες μας να γινονται μολις μειναμε με 10 και οταν το αγγουρι ειναι στο λοκω με εξαιρεση την ευκαιρια του Γκαρυ που μπορουσες βεβαια να προηγηθεις. Απο αυτη τη κουλα που ειδα εξακολουθω και πιστευω οτι ειμαστε καλυτεροι. Ουτε ειμαι απ αυτους που θα βγω κ θα ζηταω να παρουν κεφαλια ειδικα αυτο το εργο τοχω βαρεθει τοσα χρονια και περισσοτερο με σαββιδη χωρις καμια βελτιωση μεσουσις της χρονιας. Ιβαν ελπιζω κι εσυ το ιδιο
Ειμαι σε φαση που εχει φτασει 500 σφυγμους στο λεπτο δεν θελω να πω τιποτα αλλο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”