Skoda Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
- Dinos_Liverpool
Re: Skoda Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Συμφωνώ με όλους και κυρίως με che4. Τούντορ, πάρτο λίγο αλλιώς... το φελέκι μου μέσα!
Re: Skoda Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 0-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Παιδιά μου λέτε και εμένα του αμπαλου γιατί φτάιει σήμερα ο διαιτητής; για ενα οφσάιντ και μια κακώς δομενη κάρτα;; εγώ είδα οτι και στην Ξάνθη έδωσε μια λάθος κάρτα.σιγά τα αυγά.μην τρελαθουμε κιόλας.
Σήμερα έπρεπε εμείς να μπούμε σωστα. Ο τουντορ το είδε λάθος...είχε απ ουσίες... αλλά και με αυτους που είχε στον παγκο μπορούσε να κατεβάσει καλύτερη ομάδα αρχικα.πήγε να το διορθώσει αλλά τελικά φαγαμε ενα κλασσικό στημένο όπως τοσα αλλά στη σεζόν.
Μβπ ολσεν μυστακιδης μονο για το γκολ, γενικά μετριος
Καλοί Τζαβέλας και τζιολης κοροβεσης του β ημιχρόνου.
Κακοί χαρισης τσιμιροτ
Απαράδεκτους Κλάους. Αν θες να είσαι βασικό σέντερ φορ του ΠΆΛΙ δεν γίνεται να χάνεις σε 10 μέρες 2 γκολ πανω στη γραμμή
Σήμερα έπρεπε εμείς να μπούμε σωστα. Ο τουντορ το είδε λάθος...είχε απ ουσίες... αλλά και με αυτους που είχε στον παγκο μπορούσε να κατεβάσει καλύτερη ομάδα αρχικα.πήγε να το διορθώσει αλλά τελικά φαγαμε ενα κλασσικό στημένο όπως τοσα αλλά στη σεζόν.
Μβπ ολσεν μυστακιδης μονο για το γκολ, γενικά μετριος
Καλοί Τζαβέλας και τζιολης κοροβεσης του β ημιχρόνου.
Κακοί χαρισης τσιμιροτ
Απαράδεκτους Κλάους. Αν θες να είσαι βασικό σέντερ φορ του ΠΆΛΙ δεν γίνεται να χάνεις σε 10 μέρες 2 γκολ πανω στη γραμμή
Φταίει το ότι στα στημένα, μαζεύονται 11πίσω που δεν πηδούν ούτε εφημερίδα. Όλες οι ομάδες κάνουν ένα ντουέτο, στέλνουν εκεί την μπάλα και ένας από τους δύο σου βάζει γκολ.RoMaN έγραψε:Τον αγώνα ούτε τον είδα, ούτε τον άκουσα, διάβασα εδώ τα σχόλια μόνο...
Επειδή δεν κατάλαβα:
Ήταν κακός ο Π.Α.Ο.Κ.;
Ήταν κακός ο διαιτητής;
Και τα δύο;
Θέλω να καταλάβω τι φταίει που χάσαμε...
Δηλαδή, δεν χρειάζεται να είσαι προπονητής για να βάλεις γκολ σε αυτήν την άμυνα του ΠΑΟΚ. Και τυφλός να είσαι, ξέρεις πως θα τους πεις να στηθούν για να πάρουν κεφαλιά
SM-G920F
- john4serres
λειπει ενας Ιβιτς ή μου φαινεται απο αυτην την ομαδα ;
Αυτο που τρωμε γκολ στο 90' δεν αντεχεται!
Η φαση του Κλαους δεν χανεται!
Συνεχιζουμε...ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ
Η φαση του Κλαους δεν χανεται!
Συνεχιζουμε...ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ

-
Ποιος είπαμε ότι θα είναι ο βασικός μας τερματοφύλακας? ποιος?ο Μάρκος?μβπ ολσεν χαλαρά..κάκιστοι οι Κλάους και ο κιτσιου....παρτε δεξί μπακ χτες!!!!τραγικο που δεν έπαιξε καθόλου ο μπερμπατοφ σήμερα.
- hasio_john
Αμπαλέα, κοίτα την δουλειά σου εσύ και άσε τις βαρύγδουπες δηλώσεις!ABALAEA2 έγραψε:Ρε σκάστε δεν παίζεστε, σαν αγάμητες γκόμενες κάνετε!! Είναι δυνατόν να βάλει Μπερμπάτοφ στο 70 όταν η ομάδα πρέπει να αμυνθεί?? Μήπως χάναμε?? Και που δεν γαμ@τε ο Τούντορ θα φταίει...
Πες την δική σου γνώμη και άσε τις σάλτσες!
Είμαστε που είμαστε στην τσίτα, μην μας τσιγκλάς και συ!
Ο καθένας έχει την γνώμη του. Εσένα σου άρεσε ο Τούντορ σήμερα, αλλά δεν σου είπαμε τίποτα... σωστά??
Χαλάρωσε!
Γιατί δεν έχουμε λαιβ την συνέντευξη μετά το ματς;
Γελοία η κριτική στον Τουντορ επειδή δεν εβαλε τον 35χρονο Μπέρμπα για δεύτερο συνεχόμενο 90λεπτο μέσα σε τρεις μέρες και ενώ την Κυριακή έχουμε ντέρμπυ.
Αυτό το κακό αστείο με φάουλ κατά, οφσάιντ που δεν υπάρχουν και κίτρινες που βγαίνουν σαν καραμέλες πρέπει να τελειώνει επιτέλους. Σαββίδη κάνε κάτι μας έχουν κατασφάξει δεν παλεύεται άλλο.
Τώρα με τα σιχάματα τα κάτω ιδίως θα σφυρίζεται και απ τα 2 μέτρα η επαφή φαουλ!
ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ έχουμε που έχουμε για τον @έο ομάδα ε να έχουμε και κόντρα διαιτησία δεν παλεύεται.
Τώρα με τα σιχάματα τα κάτω ιδίως θα σφυρίζεται και απ τα 2 μέτρα η επαφή φαουλ!
ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ έχουμε που έχουμε για τον @έο ομάδα ε να έχουμε και κόντρα διαιτησία δεν παλεύεται.
Πραγματικα!ABALAEA2 έγραψε:Ρε σκάστε δεν παίζεστε, σαν αγάμητες γκόμενες κάνετε!! Είναι δυνατόν να βάλει Μπερμπάτοφ στο 70 όταν η ομάδα πρέπει να αμυνθεί?? Μήπως χάναμε?? Και που δεν γαμ@τε ο Τούντορ θα φταίει...
Και εν τω μεταξυ, σε 4 μερες παιζουμε. Αν νικησουμε, ειμαστε δευτεροι. Ειναι παιχνιδι 6 ποντων εκείνο! 1000 φορες το προτιμω να μη ρισκαρε σημερα Μαλεζα, Μακ, Γκαρι, Μπερμπατοφ (απο την αρχη εννοω) και να τους εχουμε με ΑΕΚ που με νικη περναμε ΔΕΥΤΕΡΟΙ!
Αν τυχον και τον εβαζε σημερα στο 70' και χαναμε, κοβω το κεφαλι μου ολοι εδω θα λεγαν τι τον εβαλε ενω παιζαμε αμυνα κτλ. Δεν αντεχεστε
- Μπαρκαρούτσος
Είναι εκτός έδρας...εκτός κι αν εννοείς ράδιο, δεν ξέρω..spyretto έγραψε:Γιατί δεν έχουμε λαιβ την συνέντευξη μετά το ματς;
john4serres έγραψε:λειπει ενας Ιβιτς ή μου φαινεται απο αυτην την ομαδα ;
Σε ποια θέση...;

Ευχαριστώ!!pilotos έγραψε:Φταίει το ότι στα στημένα, μαζεύονται 11πίσω που δεν πηδούν ούτε εφημερίδα. Όλες οι ομάδες κάνουν ένα ντουέτο, στέλνουν εκεί την μπάλα και ένας από τους δύο σου βάζει γκολ.RoMaN έγραψε:Τον αγώνα ούτε τον είδα, ούτε τον άκουσα, διάβασα εδώ τα σχόλια μόνο...
Επειδή δεν κατάλαβα:
Ήταν κακός ο Π.Α.Ο.Κ.;
Ήταν κακός ο διαιτητής;
Και τα δύο;
Θέλω να καταλάβω τι φταίει που χάσαμε...
Δηλαδή, δεν χρειάζεται να είσαι προπονητής για να βάλεις γκολ σε αυτήν την άμυνα του ΠΑΟΚ. Και τυφλός να είσαι, ξέρεις πως θα τους πεις να στηθούν για να πάρουν κεφαλιά
SM-G920F
- Kostas_Peraia4
Πολυ....john4serres έγραψε:λειπει ενας Ιβιτς ή μου φαινεται απο αυτην την ομαδα ;