pyrgioths έγραψε:Απιστευτος ο εκνευρισμος μου με την αλλαγη χαριση-μαλεζα για να παιξει ο τζιολης στοπερ..............
Ρε κολλημενο μυαλο τουνδορα καταφερες να βλεπω τον ΠΑΟΚ και να ειναι σα να μην τον βλεπω στο 2ο ημιχρονο......![]()
επιανα το κεφαλι μου κανα 10λεπτο χωρις να το καταλαβω με την μ@κ@κι@ που εκανες.............
![]()
![]()
Εβγαλες τον μοναδικο αμυντικο που εκοβε στο 1ο ημιχρονο............Εβγαλες το πιο ποιοτικο σου στοπερ.............Αν δεν παιζαμε με την βεροια θα ελεγα πως το εκανες ντερμπι.................Ελεινος και τρισαθλιος.............![]()
![]()
Για εμενα MVP Μαλεζας...........Ηταν πολυ καλος,αλλα η ψηφος μου και εδω και στο σαιτ της ΠΑΕ θα ειναι καθαρα για την ηλιθιοτητα του τουντορ ως προς την εμμονη να αφηνει εκτος τον μοναδικο αμυντικο που αισθανομαι μια καποια σιγουρια στην αμυνα................
υγ:Αν δεν ψηφιζα Μαλεζα θα ψηφιζα Χαριση.......Μπηκε και εδωσε ταχυτητα και ποιοτητα στην μεσαι μας γραμμη.......
υγ2:μολις ακουω στο μετροπολις οτι ο μαλεζας ενιωσε σφίξιμο και βγηκε........απο την μια ευχομαι να ειναι αληθεια γιατι πανω που ειδαμε πως εκοψες τους πειραματισμους σου εδειξες να μην ξεπερνας τις εμμονες σου,απο την αλλη ευχομαι να μην εχει τιποτα ο "μαλε" γιατι ερχονται ντερμι και ειναι οτι καλυτερο εχουμε στην αμυνα (δεν μας τιμει αυτο!)...........αν και εισαι ικανος να τον αφηνεις εκτος 18αδας και να υπολογιζεις τον πιο αργο κι απο ριπλει "τζιολη" για στοπερ!...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΞΕΚΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μην έχεις εμμονές εναντίον του συνέχεια.