Ολυμπιακός Βόλου-Π.Α.Ο.Κ,17/12,15:00,OteSports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Ολυμπιακός Βόλου-Π.Α.Ο.Κ,17/12,15:00,OteSports1

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Κ20 είναι ρε συ, όχι Κ13.
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Γιατί, ο Βόλος θα κατέβει πλήρης να κερδίσει το ματς?
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

ωραια ο καθε 30χρονος χ παικτης του βολου που χει φαει με το κουταλι τα διαφορα χωραφια-γηπεδα της Ελλαδας θα μασησει απ τον 17-18χρονο του ΠΑΟΚ που χει παιξει μονο σε παιχνιδια τμηματων υποδομης..
οκ ρε μαγκες εσεις μην ανησυχειτε αφηστε εμενα να ανησυχω για την υστεροφημια της ομαδας και να προσευχομαι να μην στραβωσει τπτ..
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δε νομίζω πως η υστεροφημία της ομάδας κινδυνεύει από αδιάφορο παιχνίδι στον Βόλο, ένα χειμωνιάτικο μεσημέρι ακόμα κι αν χάσουμε 5-0.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

πολυ καλα κανει, οτι και να γινει
αδιαφορο τελειως ματς, με τοσους τραυματισμους που εχουμε
και ενα ματς ακομα πριν τις διακοπες
ας εχει απλα κοντα του και τον Ιβιτς, πιο καλα τους ξερει τους παιχτες ολους
Άβαταρ μέλους
shikabala81

Δημοσίευση από shikabala81 »

Το παιχνιδι ειναι εντελως αδιαφορο.Ας βαλει την κ20 ο ιγκορ.Σιγα μην ασχοληθουμε και με το βολο.Παντως ακομα και σε αυτο το ματς καποιοι βρισκουν πατημα να γκρινιαξουν.Παντα κατι θα τους φταιει οτι και να γινει.Ελεος με αυτη τη νοοτροπια.
παοκαρα23

συγγνωμη που εγω ως κλασσικος γκρινιαρης εδω μεσα(το αποδεικνυει αλλωστε κι η παρουσια μου στο φορουμ) μ ενδιαφερει ακομα και σε φιλικο να μην κινδυνεψει να διασυρθει η ομαδα μου.
τωρα αν ειναι κακη νοοτροπια αυτη και το να λες κλαιν σιγα το βολο-τι εγινε και να φαμε 5(αλλη ιστορια το τι θα λες μετα αν οντως ξεφτιλιστουμε)-ποιος ασχολειται με τον βολο(λες και μενα με νοιαζει ο Βολος κι οχι τι θα κανει ο ΠΑΟΚ) ειναι δειγμα σωστης νοοτροπιας αφηστε με να χω κακη νοοτροπια και να μην εχω τοσο χαμηλα τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Όποιος δεν έχει δει ούτε στιγμιότυπο από τα ματς της Κ20, είναι λογικό (το δικαιούται κιόλας) να έχει αμφιβολίες, ενστάσεις, ακόμη και φόβους για το αποτέλεσμα.

Μετά το ματς όμως, μήν αρχίσετε τα «βάλε ρε τους μικρούς να δούμε μπάλα»...

Εγώ δηλώνω ότι αυτό που θα δείτε, θα σας αρέσει. Μπορεί να νικήσουμε ή μπορεί να χάσουμε, αλλά μπαλίτσα θα δούμε καλή.

Τα παιδιά είδαν λίγες μέρες πριν τους «μεγάλους» να στέκονται ατρόμητοι στο Ντόρτμουντ και να παίρνουν και αποτέλεσμα. Αυτά είναι διδάγματα ζωής, κάποιοι τα βλέπουν και βελτιώνονται. Και κάποιοι άλλοι κάνουν ότι δεν τα βλέπουν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ok.

λοιπόν...

ο βόλος στον όμιλο μας έχει ΜΗΔΕΝ βαθμούς. 0.

Απο πάνω του είναι οι : Χανιά (3), Πανθρακικός (3) και ΠΑΟΚ με 6.

όπως εύκολα κανείς..καταλαβαίνει :mrgreen: ότι και να γίνει στο ματς με Χανιά και Πανθρακικό, ακόμα και 10 γκολ να βάλει ο Βόλος ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ δεν περνάει. άρα είναι ένα εντελώς αδιάφορο ματς και για αυτόν, ναι μόνο για πρεστίζ κτλ κτλ.

Για να δούμε τώρα με ποιον παίζει ο Βόλος το ΣΚ για το πρωτάθλημα...

Ο Βόλος, που έχει 18 βαθμούς στις 21 του μήνα παίζει μέσα στην Καλλιθέα, που έχει 17 βαθμούς και αν τον κερδίσει τον περνάει.

και ενώ εκτός ο Βόλος τα παει καλά, εντός έχει 2 "γκέλες", ισσοπαλία με Αγροτικό Αστέρα και ήττα απο Απόλλων Σμύρνης (που ειναι 1ος στη β' εθνική μαζί με τη Λάρισα με 25β.)

τί σας κάνει να πιστεύετε ότι ο Βόλος δεν θα το δει πιο αδιάφορα απο ότι εμείς; ότι πχ και αυτοί μπορεί να βάλουν τα τσικό αφού ελπίς καμιά, μπας και χτυπήσουν το ματς στο Ελ πάσο;

τί;

υγ: ΑΝ έχω μια ένσταση στην αποστολή έχει να κάνει με τη συμμετοχή του Σαββίδη. οχι τπτ άλλο, αλλά τον παίξαμε και ξερόλλα γμτ. :lol:
παοκαρα23

Στεφανε το θεμα δεν ειναι αν ειναι ταλαντουχα η οχι τα παιδια ουτε αν κερδισουμε η χασουμε..
Το θεμα ειναι οτι μια στραβη(χτυπα ξυλο) δεν μπορουν να την διαχειριστουν λογω εμπειριας.Ουσιαστικα εχουμε να κανουμε με αγωνα επαγγελματιων εναντιων ερασιτεχνων..Δεν εγραψε κανεις να μην βαλει τους αναπληρωματικους του ροστερ και 2-3 απ την κ20..και μην ακουω σιγα το ματς-σιγα μη το χτυπησει ο βολος εχει αποδειχτει οτι ολοι οταν σε βρουν μποσικο προσπαθουν να σε πατησουν.Τεσπα,δεν εχει νοημα να γραψω περισσοτερα νομιζω η ενσταση μου(τουλαχιστον απο σενα πιστευω) εγινε κατανοητη.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πάρα πολλά απο τα παιδιά που είναι στην κ20 έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

ακόμα περισσότερο δε, ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τα περισσότερα επαγγελματικά συμβόλαια σε παίχτες κ20 στην Ελλάδα...

άρα, και αυτοί επαγγελματίες είναι. :D :mrgreen: 8-)
παοκαρα23

οταν κανεις οτι δεν καταλαβαινεις εισαι ολα τα λεφτα κγεο :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Σε ένα τέτοιο παντελώς αδιάφορο και χωρίς την ανάγκη βαθμολογικού ενδιαφεροντος, είναι παντού αποδεκτό να κατεβάζει ο προπονητής τη δεύτερη ή και τη Κ20 ακόμη.Αυτό εγώ το βλέπω θεμιτό και κυρίως να δούμε τη δουλειά των ακαδημιών μας σε αγώνα που λογικά θα έχουν το κίνητρο να φανούν. Το πρώτο που θα μας ενδιαφέρει είναι η ανάπτυξη και η ανάδειξη παικτών και μετά το όποιο τυχόν αποτέλεσμα σε ματς μόνο ρουτίνας.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ο μόνος σοβαρός στόχος που έχουν οι ομάδες των ακαδημιών είναι να ετοιμάζουν παίχτες για τη πρώτη ομάδα. Όχι μόνο από άποψη τεχνικής και τακτικής αλλά να είναι έτοιμοι και ψυχολογικά να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας που θέλω να πιστεύω ότι σε ένα δυο χρόνια θα είναι και παρά πολύ μεγάλες. Από αυτή την άποψη λοιπόν νομίζω ότι η συμμετοχή τους στο αυριανό επίσημο παιχνίδι αλλά και το γεγονός ότι όλη τη βδομάδα σχεδόν προπονείται στις συνθήκες της πρώτης ομάδας είναι εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν παρά πολύ στην εξέλιξη τους. Ότι αποτέλεσμα και να έρθει θα τους δώσει μια ιδέα για το τι τους περιμένει. Ακόμα και ένα βαρύ σκορ παίχτες που έχουν μέσα τους τον πρωταθλητισμό θα τους πεισμωσει. Άλλους θα τους προσγειώσει.

Η λογική που λέει ότι βάζεις σιγά σιγά τους μικρούς έχει βάση γενικά αλλά στο αυριανό παιχνίδι δεν είχε και πολύ νόημα μιας και έτσι κι αλλιώς θα παίζαμε με πολλές αλλαγές που σημαίνει ότι εκ των πραγμάτων δε θα έπαιζαν σε ένα δεμένο σύνολο. Ίσως το ότι θα παίξουν όλοι και θα είναι αυτοί η δεμένη ομάδα να είναι και καλύτερο.

Για μένα προσωπικά πάντως η Κ20 θα είναι και το μεγαλύτερο κίνητρο για να προσπαθήσω να δω το παιχνίδι...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”