Π.Α.Ο.Κ-Qabala, 0-0, MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ-Qabala, 0-0, MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Η ομάδα στερείται ποιότητας.. Άμα δεν τα χώσεις χοντρα για ΕΤΟΙΜΟΥΣ παίχτες και όχι λαχεία στυλ ζαιρο τσιμιροτ σαμπο χαιρι δεν πρόκειται να δούμε.. Θα το ξαναπώ.. Όσο είναι σημεία αναφοράς στην ομάδα παίχτες όπως ο κάτσε ο Τζιολης ο Κλάους ο μαλεζας κ.τλ.,. Αυτή θα είναι η ομάδα μας.. Και θα μας φταινε όλα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Παρ 27 Νοέμ 2015, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
32. σωστά.
στρατηγέ μου, εγώ σήμερα σου λεω ότι είδα το μοτο του ΑπόστολουΑ να επανέρχεται. ελπίζω ο χρόνος να με αποδείξει σωστό. αυτό και μόνο αυτό.
τσου. μια ερώτηση έκανα του ναι η όχι, μη στραβώνεις ρε παιχταρά μου.

στρατηγέ μου, εγώ σήμερα σου λεω ότι είδα το μοτο του ΑπόστολουΑ να επανέρχεται. ελπίζω ο χρόνος να με αποδείξει σωστό. αυτό και μόνο αυτό.

τσου. μια ερώτηση έκανα του ναι η όχι, μη στραβώνεις ρε παιχταρά μου.
χαλια
στο β κατι πηγε να γινει αλλα...
βαλε μεσα Τσιμιροτ να τον δουμε, αδιαφορο ματς ηταν
στο β κατι πηγε να γινει αλλα...
βαλε μεσα Τσιμιροτ να τον δουμε, αδιαφορο ματς ηταν
slidar έγραψε:Η ομάδα στερείται ποιότητας.. Άμα δεν τα χώσεις χοντρα για ΕΤΟΙΜΟΥΣ παίχτες και όχι λαχεία στυλ ζαιρο τσιμιροτ σαμπο χαιρι δεν πρόκειται να δούμε.. Θα το ξαναπώ.. Όσο είναι σημεία αναφοράς στην ομάδα παίχτες όπως ο κάτσε ο Τζιολης ο Κλάους ο μαλεζας κ.τλ.,. Αυτή θα είναι η ομάδα μας.. Και θα μας φταινε όλα..
Σωστος.
Γιατί έχει σύστημα η ομάδα και της λείπει μόνο η ποιότητα; 2 νίκες σε 11 ματς ο μαθητευόμενος και συνεχίζουμε. Αν είχαν προλάβει τέτοιο ρεκόρ ο Δώνης με τον Δερμιτζάκη (προπονητές δλδ της ίδιας κλάσης με τον Τούντορ) θα ζήταγε ο ΠΑΟΚσης τα κεφάλια τους σε πάσσαλο.
Αλλά για ο ιθαγενής ξεγελιέται εύκολα με ξένα καθρεφτάκια. Ξεχνάμε και τις ξεφτίλες και όλα.
Τούντορ φύγε μόνος σου.
Αλλά για ο ιθαγενής ξεγελιέται εύκολα με ξένα καθρεφτάκια. Ξεχνάμε και τις ξεφτίλες και όλα.
Τούντορ φύγε μόνος σου.
δε στραβώνω αδερφέ.
απλά μέσα στα όλα που πρέπει να αλλάξουν σε αυτό το άρρωστο σωματείο που αγαπάμε πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξει και ένα σύγχρονο συνήθειο των οπαδών που παρατηρείται πλέον συχνά(και εκτός ΠΑΟΚμάνια).
Πρέπει ο οπαδός να απαιτεί, να κριτικάρει, να πιέζει.
εμείς το φτάσαμε στο άλλο άκρο. έλεγε θυμάμαι ένα παλικάρι εδώ ότι οι μεταγραφές φέτος είναι της πλάκας, θυμάμαι είχαν πέσει πάνω του σα λυσασμένα σκυλιά καμιά 10αριά, τί γαύρο του είπαν να γίνει αν δεν αντέχει, τι μάυρα μεσάνυχτα ότι έχει από μπάλα αν δε βλέπει ότι φέτος χτίζεται κάτι εντελώς διαφορετικό και δυνατό.
πρέπει να απαιτούμε, δε πρέπει να είμαστε τυφλά πουλιά.
σε όλες τις μεγάλες ομάδες σε όλο το γαλαξιακό σύστημα έτσι γίνεται.
σε μεγάλες ομάδες υπάρχουν οπαδοί που κριτικάρουν, γκρινιάζουν, πιέζουν, απαιτούν.
εμείς αυτό το κάναμε να φαίνεται αίρεση και κάποιοι ρεπόρτερ της πλάκας έχουν το θράσος να το παρουσιάζουν ότι είναι και μια από τις αιτίες που δε πάει καλά η ομάδα η γκρίνια των οπαδών.
και το τρελό είναι ότι και κάποιοι οπαδοί συστρατεύονται με αυτό και πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ δε πάει καλά γιατί φταίει ο οπαδός που γκρινιάζει.
απλά μέσα στα όλα που πρέπει να αλλάξουν σε αυτό το άρρωστο σωματείο που αγαπάμε πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξει και ένα σύγχρονο συνήθειο των οπαδών που παρατηρείται πλέον συχνά(και εκτός ΠΑΟΚμάνια).
εμείς το φτάσαμε στο άλλο άκρο. έλεγε θυμάμαι ένα παλικάρι εδώ ότι οι μεταγραφές φέτος είναι της πλάκας, θυμάμαι είχαν πέσει πάνω του σα λυσασμένα σκυλιά καμιά 10αριά, τί γαύρο του είπαν να γίνει αν δεν αντέχει, τι μάυρα μεσάνυχτα ότι έχει από μπάλα αν δε βλέπει ότι φέτος χτίζεται κάτι εντελώς διαφορετικό και δυνατό.
σε μεγάλες ομάδες υπάρχουν οπαδοί που κριτικάρουν, γκρινιάζουν, πιέζουν, απαιτούν.
εμείς αυτό το κάναμε να φαίνεται αίρεση και κάποιοι ρεπόρτερ της πλάκας έχουν το θράσος να το παρουσιάζουν ότι είναι και μια από τις αιτίες που δε πάει καλά η ομάδα η γκρίνια των οπαδών.
και το τρελό είναι ότι και κάποιοι οπαδοί συστρατεύονται με αυτό και πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ δε πάει καλά γιατί φταίει ο οπαδός που γκρινιάζει.
-
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΖΙΟΛΗ . Εγκληματίας οποιος του ανανεωσει συμβολαιο.
Στο πρωτο η ομάδα ήταν νεκρη. Στο δευτερο με τις αλλάγες αποκτησε κινηση και γινανε κάποιες ευκαιρίες. Η ομάδα δυστηχώς εχει πολλους παικτες που αυτο το διαστημα τελειωνει το συμβολαιο τους και μέχρι τις μεταγραφές τους εχει αναγκη ,ελπιζω να μην γινει καμια ανανεωση σε αυτους και να μπορέσει η ομάδα να τους αναπληρώσει .
Αναθεωρω για τον Σαμπο ,εχει στοιχεία πολυ καλά και αν δουλεψει θα ειναι μια σημαντικη προσθηκη για τον ΠΑΟΚ. Αντιθετα άλλοι δεν μπορουνε και ουτε θα μπορεσουνε στα 32υο τους.
Ο Σαββιδης να σταματησει να γκρινιαζει για την ομάδα και να ζητάει τον λογο γιατι δεν πάει καλά. Να διωξει οποιους τον συμβουλεύουν ,ειλικρινα δεν κάνουν ,γιατι αν εκαναν δεν θα ειχα στοπερ τους Βιτορ,Κοστα,Σκονδρα και Τζαβέλα και δεν θα ειχα αμυντικο χαφ τον Τζιολη και να τον θεωρω καλυτερο μου παίκτη. Πραγματικα μονο για αυτο θα εδιωχνα τον Τουντορ(για τα καλα λόγια για τον Τζιολη). Γνωμη μου για τον Τζιολη ειναι οτι μπορει να παιζει ενα παιχνιδι και τρια να κάθεται . Τον Μαλεζα τον εξαιρω γιατι ειναι ενα παιδι απο τα σπλαχνα μου , και κανει για να ειναι αναπληρωματικος.
Μυστακιδης πολυ καλος σήμερα .
Κερκιδα ,αρρωστη κατασταση, εξαιρεση, η 4.
Δυστηχώς ειμαστε ικανοι να ξεσκισουμε την ομάδα και να φυγει μια χρονια χωρίς να εχει φτιαχτει τιποτα. Τιτικα ο Λουκας ,ο Νομποα δεν κάνει ,χαζο παιδι ο Καμαρα και άλλα πολλά . ο Λουκας η θέση του ηταν να παιζει ελευθερος πισω απο τον επιθετικο εμεις τον βαζαμε να παιζει στην γραμμη , ο Νομποα αχρηστος μακαρι να τον ειχαμε να παιζει εξαρι μπροστα απο τους αμυντικούς και να μην εχω αυτον τον Τζιολή, αυτος ο Καμαρα ως αχρηστος εφυγε πρωτος σκορερ στην Γαλλια και αλλα πολλα τετοια. Οι μεταγραφές που εχει κάνει ο ΠΑΟΚ φέτος ειναι αρκετές καλες αλλα δεν καλυψανε τα κενα . Στα στοπερ θέλω παικτες αξιας και για δεκάρι θέλω οτι καλυτερο μπορουμε να παρουμε. Και τον Τουντορ να ξεχασει οτι ο Τζιολης ειναι ψηλο παληκαρι και του θυμιζει εκεινον.
MVP o Σαμπο.
Στο πρωτο η ομάδα ήταν νεκρη. Στο δευτερο με τις αλλάγες αποκτησε κινηση και γινανε κάποιες ευκαιρίες. Η ομάδα δυστηχώς εχει πολλους παικτες που αυτο το διαστημα τελειωνει το συμβολαιο τους και μέχρι τις μεταγραφές τους εχει αναγκη ,ελπιζω να μην γινει καμια ανανεωση σε αυτους και να μπορέσει η ομάδα να τους αναπληρώσει .
Αναθεωρω για τον Σαμπο ,εχει στοιχεία πολυ καλά και αν δουλεψει θα ειναι μια σημαντικη προσθηκη για τον ΠΑΟΚ. Αντιθετα άλλοι δεν μπορουνε και ουτε θα μπορεσουνε στα 32υο τους.
Ο Σαββιδης να σταματησει να γκρινιαζει για την ομάδα και να ζητάει τον λογο γιατι δεν πάει καλά. Να διωξει οποιους τον συμβουλεύουν ,ειλικρινα δεν κάνουν ,γιατι αν εκαναν δεν θα ειχα στοπερ τους Βιτορ,Κοστα,Σκονδρα και Τζαβέλα και δεν θα ειχα αμυντικο χαφ τον Τζιολη και να τον θεωρω καλυτερο μου παίκτη. Πραγματικα μονο για αυτο θα εδιωχνα τον Τουντορ(για τα καλα λόγια για τον Τζιολη). Γνωμη μου για τον Τζιολη ειναι οτι μπορει να παιζει ενα παιχνιδι και τρια να κάθεται . Τον Μαλεζα τον εξαιρω γιατι ειναι ενα παιδι απο τα σπλαχνα μου , και κανει για να ειναι αναπληρωματικος.
Μυστακιδης πολυ καλος σήμερα .
Κερκιδα ,αρρωστη κατασταση, εξαιρεση, η 4.
Δυστηχώς ειμαστε ικανοι να ξεσκισουμε την ομάδα και να φυγει μια χρονια χωρίς να εχει φτιαχτει τιποτα. Τιτικα ο Λουκας ,ο Νομποα δεν κάνει ,χαζο παιδι ο Καμαρα και άλλα πολλά . ο Λουκας η θέση του ηταν να παιζει ελευθερος πισω απο τον επιθετικο εμεις τον βαζαμε να παιζει στην γραμμη , ο Νομποα αχρηστος μακαρι να τον ειχαμε να παιζει εξαρι μπροστα απο τους αμυντικούς και να μην εχω αυτον τον Τζιολή, αυτος ο Καμαρα ως αχρηστος εφυγε πρωτος σκορερ στην Γαλλια και αλλα πολλα τετοια. Οι μεταγραφές που εχει κάνει ο ΠΑΟΚ φέτος ειναι αρκετές καλες αλλα δεν καλυψανε τα κενα . Στα στοπερ θέλω παικτες αξιας και για δεκάρι θέλω οτι καλυτερο μπορουμε να παρουμε. Και τον Τουντορ να ξεχασει οτι ο Τζιολης ειναι ψηλο παληκαρι και του θυμιζει εκεινον.
MVP o Σαμπο.
Τσου αλλο εχω απαιτησεις ΓΕΝΙΚΑ και αλλο εχω μη ρεαλιστικες απαιτησεις απο την ομαδα.tsou έγραψε:δε στραβώνω αδερφέ.
και το τρελό είναι ότι και κάποιοι οπαδοί συστρατεύονται με αυτό και πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ δε πάει καλά γιατί φταίει η γκρίνια των οπαδών.
Μονος σου το λες οτι το υλικο ειναι ακομα λιγο. Αρα, το βρισκεις λογικο να κραζεται η ομαδα σε καθε γκελα που κανει και να απαιτουμε πρωταθλημα? Αλλο απαιτω να ΚΑΝΟΥΜΕ ομαδα που θα παρει πρωταθλημα και αλλα να το απαιτουμε απο την παρων ομαδα ασχετως τις δυνατοτητες της.
ο σαμπό σήμερα έδειξε αυτά που έβλεπε ο τούντορ στην προπόνηση και επέμενε να τον βάζει συνεχεια μέσα.... πάντως άμα δεν φάει πάγκο ο berba η ομάδα δεν θα αναστηθεί ποτε.δεν γίνετε να τρέχει μονος του ο μακ και να μαρκάρει μέχρι το αντίπαλο τέρμα και ο berba από διπλα να δίνει οδηγίες που να μαρκάρουν , ήμαρτον ....βάλε αθανασιάδη η ζάιρο νέους παίχτες που να βράζει το αίμα τους να πιέζουμε ψιλά να μην περνούν ανάσα οι αντίπαλοι.
ο berba είναι για μετά το 70, και άμα νικάμε σε ρολο ελευθερου να παίξει για την εξέδρα και ως εκεί.
ο berba είναι για μετά το 70, και άμα νικάμε σε ρολο ελευθερου να παίξει για την εξέδρα και ως εκεί.
ΔΙΑΦΩΝΩ.
ο οπαδός για να απαιτήσει πρέπει πρώτα να κάνει ένα απλό, βασικό πράγμα.
να στηρίξει γεμίζοντας το γήπεδο.
ο οπαδός για να απαιτήσει πρέπει πρώτα να κάνει ένα απλό, βασικό πράγμα.
να στηρίξει γεμίζοντας το γήπεδο.
Οσο δε φευγει αυτη η χωριατο - νοοτροπια απ την ομαδα, δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι! Καθε χρονια τα τελευταια χρονια ειναι καρμπον με την προηγουμενη..εχουν αλλαξει ποσα προσωπα και ο τροπος με τον οποιο η ομαδα γινεται τοσο ευκολα μπουρδελο καθε χρονο ειναι μοναδικη!
Σκόραρε κι ο αρχηγός της Γκρόνιγκεν ο Μαντούρο στο Βελοντρόμ απόψε...ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1
Εγώ ψηφίζω Τζιόλη, μόνο και μόνο επειδή ήταν ο μόνος που προσπαθούσε να σταματήσει το 1-2 που έκανε ο Μαλεζάς με το Σκόνδρα σε κάθε επίθεση.
-
Προσωπικα φίλε θεωρω τις μεταγραφές με προοπτικη , η ομαδα ειχε πολλές ελλειψεις και δεν μπορουσε να φυγουν όλοι για να ερθουν αλλοι τόσοι.tsou έγραψε:δε στραβώνω αδερφέ.
Οσοι λέμε να μην υπάρχει κράξιμο δεν θεωρουμε οτι φταιει αυτό που δεν πάει η ομάδα καλά ,η ομάδα εχει ελειψεις,απλα με το κράξιμο και την αποχη τα πράγματα χειροτερα γινονται ,δεν γινεται να υπάρχει τετοια μοουρμουρα. Στα 90 λέπτα οσο εισαι μεσα βοηθας την ομάδα αν δεν γουστάρεις να βλέπεις η δεν αντέχεις να μην πας καθόλου. Τελειωνει το παιχνιδι και δινεις να καταλάβει ο ιδιοκτητης να κάνει μεταγραφές. Ο Σαββιδης δεν εχει δειξει οτι εχει καβουρια. Αν γεμιζε το γηπεδο θα ερχοντουσαν αλλοι παίκτες.
Αυτη την στιγμη υπαρχουν 5 παικτες του ΠΑΟΚ που συνολικα παίρνουν 3.000.000 ευρω σε σημαντικες θέσεις και δεν μπορουν να προσφέρουν,ελπιζω να μην γινει καμια ανανεωση σε αυτούς.
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. Τερμα η διχονοια.
Επιτέλους τελείωσε ο Αζαρμπαιτζανός.
Αντε τώρα να ακούσουμε τον κόουτς τι θα μας πει και απόψε.
Αντε τώρα να ακούσουμε τον κόουτς τι θα μας πει και απόψε.