Π.Α.Ο.Κ - Πανθρακικός, 8/11,17:15,NS2

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
sporos123

Re: Π.Α.Ο.Κ - Πανθρακικός, 8/11,17:15,NS2

Δημοσίευση από sporos123 »

Συμφωνω με τον Κομανταντε,θα μπορουσαν να εκφρασουν την διαμαρτυρια τους μπαινοντας π.χ μετα απο 15 λεπτα.Αν δεν κανω λαθος εχει ξαναγινει.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Δηλαδη εγω που θελω να καθισω στη θεση μου στη θυρα 4 πρεπει να περασω απο ολη τη γκρινια και τις βρισιες που θα ριξουν τα "καλοπαιδα" που κανουν αποχη;Τι χαζη αποχη ειναι αυτη με το να καθεσαι εκτος γηπεδου;αυτα τα καναμε στο γυμνασιο για να γλιτωσουμε μαθημα...με αποχες και καταληψεις δεν κερδιζεις τιποτα πια ειδικα απο τη στιγμη που μας κυβερνανε οι καταληψιες
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το να πιέζουν οι σύνδεσμοι, ή έστω πιο ορθά, οι οργανωμένοι οπαδοί για την μη εφαρμογή της μλκιας φιλάθλου, δεν πιστεύω ότι θα είχε πάνω απο 1% πιθανότητα να αλλάξει κάτι (και πολύ λέω ισως :twisted: ).

το να πιέσουν οι παε βλέποντας τα γήπεδα να ερημώνουν, τα έσοδα να μειώνονται και άλλο και τους προϋπολογισμούς τους να πέφτουν έξω με συνέπεια την αδυναμία συμμετοχής πολλών εξ αυτών ακόμη και στο πρωτάθλημα, έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να αλλάξει κάτι.

και επειδή όλα στη ζωή αποτελούν μέρος μιας όποιας αλυσίδας και επειδή κάθε δράση φέρνει μια αντίδραση κ.ο.κ, θεωρώ και εγώ ότι η μοναδική κίνηση που μπορούν να κάνουν οι σύνδεσμοι ΟΛΩΝ των ομάδων της Ελλάδας, είναι όπως τη σημερινή.

δεν θεωρώ ότι το ζήτημα είναι πιο πολύπλοκο απο τα παραπάνω απλά που έγραψα. ;)
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Να ρωτήσω και εδώ αν ξέρει κάποιος να απαντήσει. Για ποιό λόγο δεν συμμετέχει η Θ4 στη κίνηση της anti-carta όπου συμμετέχουν όλοι οι οργανωμένοι όλων των ομάδων εκτός από εμάς και τη θύρα 7;
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Τι κάρτα φιλάθλου και πιπεριές ριγανάτες, αφού έτσι κι άλλιως τα καταγράφουν όλα ας φτιάξουν μια κάρτα ανθρώπου να μας ελέγχουν καλύτερα.
Δεν νομίζω να έχει κανένα αποτέλεσμα η αποχή αφού μάλλον αυτό προσπαθοουν να κάνουν στην ουσία, να διαλύσουν το οπαδικό κινημα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

xlebouras έγραψε:Δηλαδη εγω που θελω να καθισω στη θεση μου στη θυρα 4 πρεπει να περασω απο ολη τη γκρινια και τις βρισιες που θα ριξουν τα "καλοπαιδα" που κανουν αποχη;Τι χαζη αποχη ειναι αυτη με το να καθεσαι εκτος γηπεδου;αυτα τα καναμε στο γυμνασιο για να γλιτωσουμε μαθημα...με αποχες και καταληψεις δεν κερδιζεις τιποτα πια ειδικα απο τη στιγμη που μας κυβερνανε οι καταληψιες
δηλαδη αυτοι που κανουν αποχη ειναι κωλοπαιδα...μαλιστα...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

xlebouras έγραψε:Δηλαδη εγω που θελω να καθισω στη θεση μου στη θυρα 4 πρεπει να περασω απο ολη τη γκρινια και τις βρισιες που θα ριξουν τα "καλοπαιδα" που κανουν αποχη;Τι χαζη αποχη ειναι αυτη με το να καθεσαι εκτος γηπεδου;αυτα τα καναμε στο γυμνασιο για να γλιτωσουμε μαθημα...με αποχες και καταληψεις δεν κερδιζεις τιποτα πια ειδικα απο τη στιγμη που μας κυβερνανε οι καταληψιες
αν δεν γουσταρεις μπορεις τουλαχιστον να μην οξυνεις τα πνευματα σε μια αποφαση που σε αρεσει δε σε αρεσει πηραν οι οργανωμενοι οπαδοι της ομαδας μας.

τα υπολοιπα ειναι περιττα. πανε και κατσε οπου θελεις ειμαι χιλια τα εκατο σιγουρος οτι κανεις δεν θα σου πει τιποτα. οπως και εσυ δεν θα εχεις κανει τιποτα για να αντιδρασεις σε οτι σου πλασαρουν.

προσωπικα άκουσα όλα τα επιχειρήματα των παιδιών των συνδέσμων όπως τα έκφρασαν ΚΑΙ στην εκπομπή τους και είμαι απολύτως σύμφωνος. Επίσης δεν πρόκειται πλέον να ανεχτώ καμία αναφορά εδω μέσα σε "ταραξίες", "καλόπαιδα" και άλλα γλαφυρά που θα χαρακτηρίζουν ΑΔΙΚΑ παιδιά που έχουν δώσει ΚΑΙ τη ζωή τους για τον ΠΑΟΚ. ΤΕΛΟΣ. Ο επόμενος θα κανει καιρό να ξαναγράψει εδώ. εκφράστε την άποψη σας κόσμια.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

σωστος ο μοδ κγεο
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

Πάμε γερά..
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Οποιος θελει να ψαξει να ακουσει την εκπομπη των οργανωμενων την Παρασκευη στο ραδιο, τα παιδια το ειπαν ξεκαθαρα, ζηταν την ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ για εναν αγωνα που δεν τον κανουν μονο για τους ΣΦ αλλα για ολους, το ζητησαν ευγενικοτατα και χωρις καποιον περιορισμο, θες βοηθας, δεν θες δεν βοηθας και δεν τρεχει καστανο, τωρα για ειρωνικους χαρακτηρισμους μεσα σε " καλο ειναι να σταματησουν!!!
Σοβαρευτειτε ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ενδεκάδα εχουμε;
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Περιμενε βιαστηκέ
Άβαταρ μέλους