zaffodb έγραψε:Odi έγραψε:Να σημειώσω επίσης (άσχετο βέβαια) ότι την Κυριακή παίζουμε στην κατ εμέ μακράν ασχημότερη πόλη της Ελλάδας.
Μιλάμε απλά δεν βλέπεται.Μουντή,γκρίζα,κρύα,γεμάτη ομίχλη,ασχήμια όχι αστεία..Όταν πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ.
Sorry αν έχουμε κανέναν από την Τρίπολη στο forum,αλλά η αλήθεια να λέγεται..
Ούτε εμένα μου αρέσει η Τρίπολη, αλλά με το συμπάθιο: Γρεβενά, Αγρίνιο και Λάρισα είναι στάνταρ οι χειρότερες πόλεις της Ελλάδας, μ'αυτή τη σειρά...

Για τη Λάρισα έχεις άδικο, Θεσσαλονικιός είμαι που ζώ στη Λάρισα και νομίζω ότι είναι εξαιρετική πόλη, το σύστημα των πεζοδρόμων στο κέντρο της, το Φρούρειο, το πάρκο του Αλκαζάρ, τα τσιπουράδικα, τα καφέ (τα περισσότερα ανά κάτοικο στην Ελλάδα) κλπ προσθέτουν πόντους στην πόλη.Προσοχή μιλάω για την πόλη και όχι για τα πλατύποδα τυριά της ΑΕΛ.
Στα του αγώνα, πάντα είχα την απορία πως αυτή η ομάδα-παράσιτο κατορθώνει και επιβιώνει, ιστορία δεν έχει, κόσμο δεν έχει, καθώς οι Τριπολιτσιώτες υποστηρίζουν τον Παναρκαδικό, πως στο διάλο τα καταφέρνει;
Νομίζω είναι μια καλή ευκαιρεία να αρχίσουμε να ρεφάρουμε και με δαυτους.Προσοχή στην άμυνα και νομίζω ότι η νίκη θα έρθει.