Π.Α.Ο.Κ-Κηφισια 67-71,Σχολια & Παραλειπομενα
Re: Π.Α.Ο.Κ-Κηφισια 67-71,Σχολια & Παραλειπομενα
Αυτοκαταστροφικη ομαδα!Δικο μας παιχνιδι χασαμε!Συγχαρητηρια σε ολη την αγωνιστικη ομαδα που καλυψε τη θεση του ψηλου για την οποια η διοικηση και ο Ιβαν σφυριζουν αδιαφορα..παρτε ενα νταμαρι αραπη 2,15 να γουσταρουμε...
ενας καλος που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο Dwight Howard...Σαββιδη βαλε κανα φραγκο ρε μιζερε ρωσε...ουυυυυυυ
ενας καλος που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο Dwight Howard...Σαββιδη βαλε κανα φραγκο ρε μιζερε ρωσε...ουυυυυυυ
Χωρις να θελω να φανω απαισιοδοξως..ριχνοντας μια ματια στο προγραμμα, βλεπω οτι παιζουμε με Αρη(εκτος) Ολυμπιακο (εντος)και Ρεθυμνο (εκτος) Κολοσσο (εντος) Παναθηναικο(εκτος).
Δε νομιζω οτι περαν του Κολοσσου μπορουμε να παρουμε κατι στα υπολοιπα
Δε νομιζω οτι περαν του Κολοσσου μπορουμε να παρουμε κατι στα υπολοιπα
Μιλαω εκ του ασφαλους καθοτι δεν μενω Θεσσαλονικη αλλα ειναι ντροπη αυτη η προσελευση.Μια φορα να παει ο καθενας στο γηπεδο θα ειναι γεματο ολη τη χρονια.Ελπιζω να παει κοσμος στο βολευ τουλαχιστον
- hasio_john
Δεν χρειάζεται ΚΑΝΕΝΑ κράξιμο η ομάδα και ο προπονητής! Αυτοί που χρειάζονται κράξιμο είναι όσοι άφησαν αυτή την ομάδα γυμνή οικονομικά! Δυστυχώς .... προσωπική γνώμη φυσικά και μακάρι να κάνω τρελή κωλοτούμπα ..., προβλέπω χαμηλή πτήση στο φετινό πρωτάθλημα! Όπως και να έχει πάντως, ΠΑΟΚΑΡΑ μια ζωή! 
Επίσης σταματήστε μερικοί αυτό με το κρα κρα κρα! Δηλαδή αν κάποιος μπει και πει την γνώμη του κράζει????
Έλεος ρε σεις! ΣΤΡΑΒΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?? Ποιος ο λόγος να κράξεις την ομάδα όταν βλέπεις πως την έχουν (έχουμε) παρατήσει?? !!

Επίσης σταματήστε μερικοί αυτό με το κρα κρα κρα! Δηλαδή αν κάποιος μπει και πει την γνώμη του κράζει????
Έλεος ρε σεις! ΣΤΡΑΒΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?? Ποιος ο λόγος να κράξεις την ομάδα όταν βλέπεις πως την έχουν (έχουμε) παρατήσει?? !!
Dimg4 έγραψε:Η ομαδα εκπεμπει sos.
Καιρό τώρα
Δεν είδες; Κοσμοσυρροή σήμερα
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ και μόνος θα πηγαίνω Παλατάκι ρε στηδεςπού! Οι υπόλοιποι να φωνάζετε για τις μεταγραφές μόνο... Ο κόουτς τους ακουγόταν για 20' παραπάνω από τη κερκίδα. Το τύμπανο το έκανε ο Σήφης στο μικρόφωνο. Ξεφτιλίκια.
pgetsos έγραψε:Dimg4 έγραψε:Η ομαδα εκπεμπει sos.
Καιρό τώρα
Δεν είδες; Κοσμοσυρροή σήμερα
Δεν ειδα παλι κοσμο. Για αυτο το λεω
Κόσμο είχαμε περισσότερο σε σχέση με την Τετάρτη.Περίπου 1.000 άτομα.Εντάξει ξεφτίλα,αλλά να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα.
Οι οργανωμένοι δεν μπορούσαν να έχουν ένα τύμπανο να κάνουμε λίγο ατμόσφαιρα;Έλεος..
Ομάδα δεν έχουμε.Ξεκάθαρο αυτό.Ένα άνευρο τουρλουμπούκι που έπρεπε να φτάσει να χάνει με 10 πόντους για να κάνει ένα μπάσιμο και να πιέσει στοιχειωδώς στην άμυνα.Μαύρο χάλι,ούτε τα στοιχειώδη.
Επειγόντως ένα πεντάρι αθλητικό,να παίζει άμυνα και να κάνει τα στοιχειώδη στην επίθεση.Έναν Βον δηλαδή.
Ρε Τσόχλα την μια βγαίνεις έξω μόνος σου,την άλλη σου κλέβουν την μπάλα λες και παίζεις σε εφηβικό..Αν είναι δυνατόν..
Οι οργανωμένοι δεν μπορούσαν να έχουν ένα τύμπανο να κάνουμε λίγο ατμόσφαιρα;Έλεος..
Ομάδα δεν έχουμε.Ξεκάθαρο αυτό.Ένα άνευρο τουρλουμπούκι που έπρεπε να φτάσει να χάνει με 10 πόντους για να κάνει ένα μπάσιμο και να πιέσει στοιχειωδώς στην άμυνα.Μαύρο χάλι,ούτε τα στοιχειώδη.
Επειγόντως ένα πεντάρι αθλητικό,να παίζει άμυνα και να κάνει τα στοιχειώδη στην επίθεση.Έναν Βον δηλαδή.
Ρε Τσόχλα την μια βγαίνεις έξω μόνος σου,την άλλη σου κλέβουν την μπάλα λες και παίζεις σε εφηβικό..Αν είναι δυνατόν..
ομαδα χωρις φιλοδοξια κ ονειρα δεν ειναι ομαδα.να παει να δει ο κοσμος τι;ομαδα χωρις θεαμα κ στοχους.Ας μας παρει καποιος(σαββιδης;),να ριξει χρημα,να αποκτησει οραμα ευρωλιγκας κ ο κοσμος θα ερθει.
Να μαζευτούμε να πάτε. Πλάκα κάνετε ρε; Είναι ομαδα αυτό; Και μη με πείτε για μπάτζετ. Μια χαρά είναι το μπάτζετ. Δεν έχουν πολλές ομάδες μεγαλύτερο. Ούτε έχει η Κηφισιά περισσότερο κόσμο στο γηπεδο
Re: Π.Α.Ο.Κ-Κηφισιά ,17/10,17:00,NS2 (παράλληλη μετάδοση)
obanebane έγραψε:Το χανουμε κατα πασα πιθανοτητα το ματς,ορμηξτε κορακια.
Έχεις την εντύπωση τώρα, ότι τι;
Ότι χαιρόμαστε ας πούμε, που η ομάδα δεν βλέπεται;
Ότι νιώθουμε δικαιωμένοι που γκρινιάζαμε για τη γύμνια στο 1 και στο 5, και τώρα καθόμαστε σε ένα θρόνο φτιαγμένο από σκαλπ play makers, και χαϊδεύουμε το μουσάκι μας, καγχάζοντας περιπαικτικά;
Ότι αν συνεχίσουμε τα κλαρίνα (διόλου απίθανο) θα αρχίσουμε να πανηγυρίζουμε που σήμερα, 2η αγωνιστική μιλάμε για πολύ δύσκολες καταστάσεις στην ομάδα, καταστάσεις οι οποίες αν δεν αλλάξουν σύντομα, πάμε ολοταχώς για δράματα;
Και που ακριβώς αποσκοπεί η προστακτική στο δεύτερο πληθυντικό; Ότι άλλοι εμείς, και άλλοι εσείς;
Φίλε, δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, έχω διαβάσει καναδυό φορές τις απόψεις σου, κυρίως στα ποδοσφαιρικά, δεν ξέρω πόσο πολύ ασχολείσαι με το μπάσκετ, σε κόβω για αρρωστάκι, και τα αρρωστάκια τα γουστάρω.
Αλλά δεν είναι όλα άσπρα. Ούτε μαύρα βεβαίως, αλλά στο θέμα μας, η κριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Για όνομα του Θεού, σε ένα φόρουμ γράφετε και γράφουμε, ας μη δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στα πράγματα από αυτή που τους αναλογούν: Σε ένα φόρουμ ανταλλαγής απόψεων, εσύ λες πατάτα, εγώ λέω ντομάτα, θα πεις, θα πω, κλείνουμε μετά το pc και πάμε στους κανονικούς μας φίλους, στις γυναίκες μας, στο γήπεδο, στις δουλειές μας. Το ότι εγώ αρχίζω και βλέπω τον εφιάλτη να έρχεται κατάφατσα, δεν σημαίνει ότι είμαι εχθρός της ομάδας, ούτε το ότι εσύ τα βλέπεις όλα καλά, σε κάνει πρόβατο.
Είναι απλά οι απόψεις μας, και δεν έχουν καμία μα καμία σημασία, μπροστά στα γεγονότα που είναι:
# η ομάδα δεν έχει 1 και 5
# η ομάδα δεν έχει αυτοπεποίθηση
# η ομάδα δεν έχει λεφτά
# η ομάδα δεν έχει λαό.
Αν αυτά που βλέπω, δεν τα γράψω σε ένα φόρουμ που γράφτηκα σχεδόν για αυτό το λόγο (στην ουσία, εγγραφή έκανα για να τα λέω με τον palok και τον Μακάρθι) και δεν τα πω στους real life φίλους μου, τότε τι;
Εκτός αν έχετε την εντύπωση πως διοικητικά στελέχη, παίχτες, παράγοντες, δημοσιογράφοι, πρώην πρόεδροι και δεν ξερωγωτιάλλο, ασχολούνται όλη μέρα με το τι γράφουν τα μέλη ενός φόρουμ, και γράφοντας τα, τους στεναχωρούμε.
Τότε πάσο.
Όταν βγαίνει όλη η ομάδα και ΠΑΡΑΚΑΛΆΕΙ για λίγο κόσμο, όταν το τμήμα κινδυνεύει ΆΜΕΣΑ, χωρίς αγώνα εντός για ποδόσφαιρο Σάββατο απόγευμα, συγγνώμη αλλά ήταν απογοήτευση αυτό σήμερα
Δηλαδή αν πέσουμε δε θα πηγαίνει κανένας πια;
Δε μπορώ να καταλάβω πως οι επάνω μπορείτε να μην πηγαίνετε στο γήπεδο όταν είστε δίπλα...
Δε μπορώ να καταλάβω πως οι επάνω μπορείτε να μην πηγαίνετε στο γήπεδο όταν είστε δίπλα...
pgetsos έγραψε:
Όταν αρχίσουμε να φλερτάρουμε με τον υποβιβασμό, το γήπεδο θα έχει επί μονίμου βάσεως 3 με 4 χιλιάδες κόσμου.
Διαστροφή.