Βέροια - Π.Α.Ο.Κ., 12/9,18:15, NS2 & 2HD
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Βέροια - Π.Α.Ο.Κ., 12/9,18:15
Φοβαμαι το εξτρα κίνητρο των γχ ζβ
Αν και ο κύριος Νικολακόπουλος ειπε θα κερδίσουμε
Αν και ο κύριος Νικολακόπουλος ειπε θα κερδίσουμε
- kataramenos5
Πω πω θα σκασουμε αυτο το μηνα με τις διακοπες τις εκλογες κλπ.Δε περναει η μερα ρε παιδι μου.
- jimpapa
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα παιδιά
Με την Νόβα γενικά τι παίζει ξέρει κανείς ? Ολα τα μάτς του ΠΑΟΚ θα είναι κλειδωμένα ?
Βρίσκομαι στη Σοφια αυτή τη στιγμή ..υπάρχει κανένας που να γνωρίζει κάποιο μαγαζί που να δείχνει ελληνικά μάτς? Μιας και έχει πολλούς φοιτητές ..ξέρω γω μήπως βρούμε τίποτα...έχω τρελαθεί ..δεν μπορώ να δώ κανένα μάτς..
Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπω Νοβα στην Βουλγαρία ?
Ευχαριστώ
Με την Νόβα γενικά τι παίζει ξέρει κανείς ? Ολα τα μάτς του ΠΑΟΚ θα είναι κλειδωμένα ?
Βρίσκομαι στη Σοφια αυτή τη στιγμή ..υπάρχει κανένας που να γνωρίζει κάποιο μαγαζί που να δείχνει ελληνικά μάτς? Μιας και έχει πολλούς φοιτητές ..ξέρω γω μήπως βρούμε τίποτα...έχω τρελαθεί ..δεν μπορώ να δώ κανένα μάτς..
Ευχαριστώ
Η αληθεια ειναι οτι μου ανεβηκε λιγακι η πιεση διαβαζοντας για την πιθανότητα να δουμε ξανα Τζιολη πισω και στα χαφ
..
Δεν καταλαβαινω γιατι να μην παει επιτελους στα χαφ κ στην αμυνα με την πεπατημενη των ευρωπαικων που ανεπτυξαν μια Α χημεια..
Παντως ακομα και να παει Τζιολη πισω, δε μπορω να ξαναφανταστω (αυτη τη χρονική στιγμη) Σαμπο βασικο, ελπιζω Χαριση ή Σαββιδη..
Τεσπα, ιδωμεν..
Δεν καταλαβαινω γιατι να μην παει επιτελους στα χαφ κ στην αμυνα με την πεπατημενη των ευρωπαικων που ανεπτυξαν μια Α χημεια..
Παντως ακομα και να παει Τζιολη πισω, δε μπορω να ξαναφανταστω (αυτη τη χρονική στιγμη) Σαμπο βασικο, ελπιζω Χαριση ή Σαββιδη..
Τεσπα, ιδωμεν..
Το οτι δε θα παρουμε σεντερμπακ κατα τα φαινόμενα δειχνει οτι ο τζιολης υπολογίζεται και πισω
Θα βλαστημησει πολυ η ομαδα ειδικα τωρα στις αρχες χωρις τζιολη στο κεντρο..
Καλως η κακως ο Κατσε με Τζιολη εχει μαθει να παιζει και ο Πελκας στα 5 παιχνιδια του στη νεα ομαδα μαυτους τους 2 απο πισω του..
Και αυτο νομιζω ειναι πολυ σημαντικο..
Γνωμη μου ειναι οτι ειναι καλυτερο να δεσουν λιγάκι τα πραγματα στο κεντρο, να παρουμε 2-3 νικες, να γυρισει ο τσιριμωκος, και τοτε, ειδικα στην τουμπα, ας τον βαζει..
Καλως η κακως ο Κατσε με Τζιολη εχει μαθει να παιζει και ο Πελκας στα 5 παιχνιδια του στη νεα ομαδα μαυτους τους 2 απο πισω του..
Γνωμη μου ειναι οτι ειναι καλυτερο να δεσουν λιγάκι τα πραγματα στο κεντρο, να παρουμε 2-3 νικες, να γυρισει ο τσιριμωκος, και τοτε, ειδικα στην τουμπα, ας τον βαζει..
Και εγω ετσι πιστευω αλλα δεν ξερω τι σκέφτεται
Το παιχνίδι απο πισω σιγουρα αλλα να δουμε
Το παιχνίδι απο πισω σιγουρα αλλα να δουμε
Πάνε στα μαγαζιά και ξεκίνα τους το ψηστήρι "βάλτε νόβα ναπούμε να βλέπετε το πατρωτάκι σας στον ΠΑΟΚ ξερωγώ".jimpapa έγραψε:Καλησπέρα παιδιά
Βρίσκομαι στη Σοφια αυτή τη στιγμή ..υπάρχει κανένας που να γνωρίζει κάποιο μαγαζί που να δείχνει ελληνικά μάτς? Μιας και έχει πολλούς φοιτητές ..ξέρω γω μήπως βρούμε τίποτα...έχω τρελαθεί ..δεν μπορώ να δώ κανένα μάτς..![]()
![]()
Ευχαριστώ
Κάποιος θα ζουμπαδιαστεί και θα το βάλει.
Αν η σκέψη του Τούντορ να χρησιμοποιει 6αρι αντί για 3ο CB με εντολή να κινείτε πιο μπροστά και όχι μαζί με τους δύο Πορτογάλους σε 3αδα στην ευθεία τότε η διάταξη γίνεται ρόμβος και είναι η πιο σοφή επιλογή σχήματος που μπορεί να κάνει ο Τούντορ με βάση τα χαρακτηριστικά και το βάθος τoυ ρόστες. Ο Τούντορ έχει δύο 4αδες χαφ στο κέντρο για να παίξει τον ρόμβο ενώ αντίθετα έχει περιορισμένες επιλογές ποσοτικά αλλά και σε χαρακτηριστικά για να αμυνθεί και να αναπτυχθεί με τριάδα στην άμυνα. Όταν μαλιστα θα μπουν στα χαφ ο Χαρίσης και ο Τσίμιροτ αντί των Σάμπο και Τζιόλη θα βλέπαμε μαζί με Κάτσε και Πέλκα μια εξαιρετική 4αδα με πολύ ενδιαφέρον, ικανή να ανεβάζει την μπαλα σωστά από την άμυνα στην επίθεση και με αρκετά τρεξίματα έτσι ώστε να υποστηρίζει τα ανεβάσματα των full back στις πλευρές και το παιχνίδι του Μπερμπάτοφ.simba έγραψε:Θα βλαστημησει πολυ η ομαδα ειδικα τωρα στις αρχες χωρις τζιολη στο κεντρο..
http://sharemytactics.com/51737/
Αδερφε σωστη η σκεψη σου για το ρομβο και ολη η ξηγα,
πολλοι το εχουμε σκεφτει αυτο για καλυτερη αξιοποιηση των κεντρικων χαφ (αν και παλι ακυρωνονται τα εξτρεμ που πηραμε, ειδικα Μακ-Ζαιρο..),
αλλα προς το παρον, ο Ιγκορ δεν εχει δειξει οτι το πηγαινει εκει..
Και στο γιαννενο αν καποιες στιγμες φανηκε οτι παιζαμε ετσι, νομιζω οτι ηταν λογω της αναρχιας που ειχε επικρατησει για αρκετα λεπτα, του ταμπουριου του γιαννενου και λογω της ανεπαρκειας του Σαμπο να δωσει λυσεις στο κεντρο..
Anw, θα δουμε στη συνεχεια...
Btw, ο ρομβος με Χαριση-Κατσε-Τσιμιροτ δεν ξερω γιατι αλλα μου φαινεται αρκετα αμυντικο και περαν του Cimirot, οι αλλοι δεν ειναι και ιδιαιτερα δημιουργικοι..Επισης ειδικα για τη λιγδα το να γεμιζεις το κεντρο σου ετσι, χωρις εξτρεμ, νομιζω δεν ειναι και ο,τι καλυτερο γιατι ειναι βουτυρο στο ψωμι του αντιπαλου που θα ερθει για ταμπουρι γεμιζοντας το και αυτος με 6 δικους του..
Και στην τελικη τα μπακ μας δεν ειναι και τπτ δα Χολεμπες ή Λινοι που θα δημιουργουν ΤΑ ρηγματα με μπουκες και προσωπικες ενεργειες, ωστε να βασιστεις εξολοκληρου πανω τους..
Κατ'εμε πιο ισορροπημενο θαταν κατι που θα ενσωματωνε μεσα εναν εκ των Ζαιρο (κατα προτιμηση) ή Μακ, για ρηγματα απο πλαγια και ατομικη ενεργεια..
Οποτε ενα 4-3-3 με Χαριση(Τζιολη) - Κατσε (Τσιμιροτ) - Πελκα στο κεντρο, και Ζαιρο (Μακ) - Μιτκο - Κλαους
κατι που σε φαση επιθεσης θα ειναι καπως ετσι
http://sharemytactics.com/52260/
και σε φαση αμυνας με τον Κλαους να ειναι αυτος που θα οπισθοχωρει και θα πιεζει
http://sharemytactics.com/52261/
πολλοι το εχουμε σκεφτει αυτο για καλυτερη αξιοποιηση των κεντρικων χαφ (αν και παλι ακυρωνονται τα εξτρεμ που πηραμε, ειδικα Μακ-Ζαιρο..),
αλλα προς το παρον, ο Ιγκορ δεν εχει δειξει οτι το πηγαινει εκει..
Και στο γιαννενο αν καποιες στιγμες φανηκε οτι παιζαμε ετσι, νομιζω οτι ηταν λογω της αναρχιας που ειχε επικρατησει για αρκετα λεπτα, του ταμπουριου του γιαννενου και λογω της ανεπαρκειας του Σαμπο να δωσει λυσεις στο κεντρο..
Anw, θα δουμε στη συνεχεια...
Btw, ο ρομβος με Χαριση-Κατσε-Τσιμιροτ δεν ξερω γιατι αλλα μου φαινεται αρκετα αμυντικο και περαν του Cimirot, οι αλλοι δεν ειναι και ιδιαιτερα δημιουργικοι..Επισης ειδικα για τη λιγδα το να γεμιζεις το κεντρο σου ετσι, χωρις εξτρεμ, νομιζω δεν ειναι και ο,τι καλυτερο γιατι ειναι βουτυρο στο ψωμι του αντιπαλου που θα ερθει για ταμπουρι γεμιζοντας το και αυτος με 6 δικους του..
Και στην τελικη τα μπακ μας δεν ειναι και τπτ δα Χολεμπες ή Λινοι που θα δημιουργουν ΤΑ ρηγματα με μπουκες και προσωπικες ενεργειες, ωστε να βασιστεις εξολοκληρου πανω τους..
Κατ'εμε πιο ισορροπημενο θαταν κατι που θα ενσωματωνε μεσα εναν εκ των Ζαιρο (κατα προτιμηση) ή Μακ, για ρηγματα απο πλαγια και ατομικη ενεργεια..
Οποτε ενα 4-3-3 με Χαριση(Τζιολη) - Κατσε (Τσιμιροτ) - Πελκα στο κεντρο, και Ζαιρο (Μακ) - Μιτκο - Κλαους
κατι που σε φαση επιθεσης θα ειναι καπως ετσι
http://sharemytactics.com/52260/
και σε φαση αμυνας με τον Κλαους να ειναι αυτος που θα οπισθοχωρει και θα πιεζει
http://sharemytactics.com/52261/
-
Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Προτείνω την παρακάτω σύνθεση:
Γλύκος
Μαλεζάς - Τζιόλης - Τζαβέλλας
Κίτσιου - Χαρίσης - Kace - Πέλκας - Leovac
Μακ
Αθανασιάδης
Αλλαγές: Sabo, Berbatov
Γλύκος
Μαλεζάς - Τζιόλης - Τζαβέλλας
Κίτσιου - Χαρίσης - Kace - Πέλκας - Leovac
Μακ
Αθανασιάδης
Αλλαγές: Sabo, Berbatov
- Trilofiotis
Ωραία 11άδα απόστολε και αν και δε το βλέπω να αφήσει τους πορτογάλλους έξω, μου αρέσει να βλέπω τόσα Ελληνόπαιδα βασικούς και οι συγκεκριμένοι μαζί με τους υπόλοιπους κάνουν αρκετά δυνατό σύνολο.
Μπέρμπα καλύτερα να μη βάλει, εκτός και αν πάει το σκορ κανα 0-3 απο νωρις και τον βάλει στο 80 για τις φωτογραφίες
.Σαμπό ναι, πρέπει να πάρει ρυθμό και να αφήσει πίσω του την παγωμάρα.
Μπέρμπα καλύτερα να μη βάλει, εκτός και αν πάει το σκορ κανα 0-3 απο νωρις και τον βάλει στο 80 για τις φωτογραφίες