19.Jairo De Macedo da Silva
- Dimitris_L4
Re: Jairo De Macedo da Silva
καλως ηρθες αγορι μου..Σιδερενιος και βγαλε τα ματια ολων αυτων που αρχισαν ηδη το κραξιμο..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλώς ήρθες "χάρε" στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου!
Δεν πειράζει που σου έβαλα εισαγωγικά, ε; Έχουμε και προληπτικούς υπέργηρους, εδώ μέσα...
Ντίνος
Δεν πειράζει που σου έβαλα εισαγωγικά, ε; Έχουμε και προληπτικούς υπέργηρους, εδώ μέσα...
Ντίνος
O wesley που παιζει φορ στην τρεντσιν 18 χρ θα παει Τσέλσι λεει και εχει πολλα ταλέντα μιας και ρην ομαδα την εχει παλια δόξα του Άγιαξ
Καλωσηρθες ρε αγνωστε παιχτη στη μεγαλυτερη ομαδα του Συμπαντος τον ΠΑΟΚ και μακαρι να κανεις παπαδες στην επιθεση απο την πρωτη στιγμη
- Lacedaemonian
- john4serres
Καλώς μας ήρθες. Εύχομαι στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας να κάνεις παπάδες και να είναι η ομάδα που θα ανεβάσει την βραζιλιάνικη αξία σου στο Θεό.
- PAOK_Antarctica
Καλώς όρισες
Ειλικρινά μ'αρέσει πάρα πολύ που απλά κάποια στιγμή η ΠΑΕ ανακοινώνει ονόματα παικτών που δεν είχαν ακουστεί ποτέ!
Ο συγκεκριμένος είναι λαχείο. Είτε μας βγει είτε όχι, είναι κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση.
Στο μυαλό μου τον έχω πως θα έχει τον ρόλο του Αναστασάκου για κάποιο λόγο. Μια μεταγραφή από του πουθενά που θα μπαίνει αλλαγή και θα παστελώνει αθόρυβα

Ειλικρινά μ'αρέσει πάρα πολύ που απλά κάποια στιγμή η ΠΑΕ ανακοινώνει ονόματα παικτών που δεν είχαν ακουστεί ποτέ!
Ο συγκεκριμένος είναι λαχείο. Είτε μας βγει είτε όχι, είναι κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση.
Στο μυαλό μου τον έχω πως θα έχει τον ρόλο του Αναστασάκου για κάποιο λόγο. Μια μεταγραφή από του πουθενά που θα μπαίνει αλλαγή και θα παστελώνει αθόρυβα

πληρη μυστικοτητα διακατεχει τον συλλογο!! μονο η KGB ξερειjohn4serres έγραψε:ξερουμε κοστος μεταγραφης και μισθο του παικτη ?
Συγνώμη, τι εννοείς;PAOK_Antarctica έγραψε: Ο συγκεκριμένος είναι λαχείο. Είτε μας βγει είτε όχι, είναι κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση.
Δεν σου γεμίζει το μάτι εξ αρχής αλλά τέτοια ηλικία μπορεί να μας βγει λαυράκι
- PAOK_Antarctica
Ότι επενδύουμε σε νεαρούς παίκτες με ταλέντο και προοπτική. Δεν πρόκειται να μας βγουν όλοι, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας.Φοίνικας έγραψε:Συγνώμη, τι εννοείς;PAOK_Antarctica έγραψε: Ο συγκεκριμένος είναι λαχείο. Είτε μας βγει είτε όχι, είναι κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση.