Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικοί αγώνες μπάσκετ 15-16

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παιχτών
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Προετοιμασία και φιλικοί αγώνες μπάσκετ 2015-2016

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Στο σουλη πες τα

Αν ο κωττας παίρνει πεντάλεπτο θα κανει πάρτι
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

MANIAKOS έγραψε:Στο σουλη πες τα

Αν ο κωττας παίρνει πεντάλεπτο θα κανει πάρτι
Εγω πιστευω οτι θα παρει αρκετα λεπτα συμμετοχης φετος.
Δουλεψε αρκετα ο μικρος και δειχνει οτι αξιζει να ασχοληθει
ο Σουλης μαζι του.
(εδω εδινε χρονο στον Καλλε σε αυτον δεν
θα δωσει?? )
Ο Λιαππης φετος δεν βλεπω να παιρνει χρονο συμμετοχης
με τοσους παικτες στο 2....(Ντουβνιακ-Χαραλαμπιδη-Τσοχλα
Βασιλειαδη)
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Δημοσίευση από McCarthy »

Με την ίδια λογική κι ο Γιαννακίδης που έκανε αριστερό μπάσιμο με δεξί πόδι έπαιζε 25λεπτα και ξεκινούσε βασικός, δε μου λέει κάτι αυτό..Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά είναι από τα κλασσικά κολλήματα του Σούλη ακόμα και σε ματς που έχουν κριθεί δε τους βάζει ούτε για αυτό το 5λεπτο που λέμε. Κάτι αλλαγές Χάντμπολ 20 δευτερολέπτων για την άμυνα και το φάουλ στις τελευταίες επιθέσεις που γαμάνε την ψυχολογία του αθλητή.

Και ειδικά ο Λιάπης πέρυσι κατά κάποιο τρόπο τον εξέθετε τον Σούλη, γιατί το παλικαράκι κάθε φορά που έμπαινε και τα τριποντάκια του τα έσταζε και άμυνα παρόλο που είναι σαμιαμίδι έπαιζε γιατί έχει γρήγορα πόδια και καλή ντρίπλα έχει χωρίς να κάνει λάθη λόγω απειρίας και γενικά ένα 15λεπτο πιστεύω πως το αξίζει.

Που μου έφεραν πέρυσι εκείνο το πουλί από τη Σερβία αντί να δώσουν παραπάνω χρόνο στον Μιχάλη. Τον Σαλούστρο π.χ που μου κάνει αίρμπολ στο τρίποντο και χάνει καλάθια εξ επαφής δε μπορώ με τίποτα να τον βλέπω βασικό στο 3, αλλά ας όψεται η καταραμένη φτώχεια. Μακάρι φέτος στο 3 να δούμε και τον Καμάρα τον 1ο σκόρερ του Μαντουλίδη, αλλά δε το κόβω με τίποτα...
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Δηλαδη απο την φετινη ομαδα ο Λιαπης απο ποιον ειναι καλυτερος
στο 2?? Γιατι το παιδι δεν ειναι ασσος (δεν μπορει ουτε την μπαλα
να κατεβασει με πιεση). Ειναι ενα δυαρι σε σωμα ασσου χωρις
τρελα αθλητικα προσοντα.
Πιεζει αλλα τρωει την μια προσποιηση μετα την αλλη και γενικα
πρεπει να παρει χρονο αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να παρει
στον ΠΑΟΚ φετος.
Οι ψηλοι μπαινουν πιο δυσκολα να παρουν λεπτα συμμετοχης.
Φανταστειτε οτι ο Μαυροκεφαλιδης ηταν στην φουρνια με
Βασιλειαδη-Βασιλοπουλο και πηρε χρονο συμμετοχης οταν
οι αλλοι δυο ειχαν φυγει...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Επειδή βαριέμαι να ποστάρω στις μετεγγραφές. Γνωρίζει κάποιος αν υπέγραψε κάπου ο ααρικ μαρευ? Επίσης πώς λέγανε τον ψηλό που παιζε ελευσίνα και πήγε ρόμα? Από νιγηρία νομίζω. Αυτός έκλεισε κάπου??
Άβαταρ μέλους
McCarthy

BigBaby έγραψε:Δηλαδη απο την φετινη ομαδα ο Λιαπης απο ποιον ειναι καλυτερος
στο 2?? Γιατι το παιδι δεν ειναι ασσος (δεν μπορει ουτε την μπαλα
να κατεβασει με πιεση). Ειναι ενα δυαρι σε σωμα ασσου χωρις
τρελα αθλητικα προσοντα.
Πιεζει αλλα τρωει την μια προσποιηση μετα την αλλη και γενικα
πρεπει να παρει χρονο αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να παρει
στον ΠΑΟΚ φετος.
Διαφωνώ, αλλά προσωπικά αν με ρωτάς σε μια ομάδα χωρίς ουσιαστικούς στόχους (για πρωτάθλημα δε πας, τι 3ος τι 5ος) προτιμώ να βλέπω δικά μας παιδιά αντί του Ντούβνιακ ή κάποιου παλαίμαχου. Πέρυσι όποτε έπαιζε καλά μετά έτρωγε πάγκο για τα επόμενα 4-5 παιχνίδια λες και ήταν τιμωρία. Αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά...

Πάλοκ τον Εζιούκου λες. Σιγά μη περίμενε εμάς μέχρι Οκτώβρη, υπέγραψε στη Ρουμανία. O Μάρεϊ πρέπει να είναι ελεύθερος..

Υ.Γ. Εν τω μεταξύ ο Χάρης πήρε στον Κόροιβο αυτόν που κοιτούσε και ο μπαμπάς του για εμάς..Κάουνσιλ για βασικό άσσο. Πολύ πιο ορθή επιλογή, μιας και ο άνθρωπος είναι άσσος με 5 ασίστ μ.ο πέρυσι στο Ρέθυμνο. Απορώ γιατί δε τον πήραμε εμείς..Τελοσπάντων....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ετσι οπως ειναι δομημενη η ομαδα κατι μου λεει οτι δεν θα παρουμε αμερικανο ψηλο,θα παμε και εκει για γιουγκο.
Ουπς λαθος τοπικ. 8-)
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ρε παιδιά , υπάρχει κάποιος οποιοσδήποτε να μεταφέρει και την "επικρατούσα άποψη" των μπασκετόφιλων εδώ στο φορουμ προς τον τεχνικό διευθυντή και τον κόουτς;
Διαφωνεί κανείς ότι ο Λιάπης απέδωσε πολύ καλά τα τελευταία 2 χρόνια κι όμως τον έφαγε ο πάγκος; γιατί;; γιατί;;
γιατί Σιναντίνοβιτς δηλαδή κι όχι το παιδί μας;;=
..παρόλα αυτά, διαφωνώ με κάτι που ειπώθηκε για συνωστισμό στο 2...για μένα, Τσόχλας αναπληρωματικός στο 1, Βασιλειάδης μόνο στο 3, Χαραλαμπίδης αν και όταν και πως θα είναι...άρα, Τέπιτς όταν δεν είναι στο 1 πάει στο 2, και κυρίως Ντούβνιακ στο 2 ...άρα χωράει χρόνος για τον Λιάπη ως αναπληρωματικό 2...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνω 1000% για τον Λιαπη και περυσι φωναζα,το μονο που περναει απο το μυαλο μου και νομιζω οτι το ειχα γραψει ειναι οτι δεν τον βαζει (μεχρι να τον πεισουν να υπογραψει ενα πολυετες συμβολαιο,πως θα γινει ομως κατι τετοιο αν ο παιχτης νιωθει οτι δεν τον υπολογιζει ο προπονητης; :? ) υπο τον φοβο να μας κλεψει καποιος τον παιχτη.
Δεν ξερω ουτε ποτε ληγει το συμβολαιο του.
Για να συνεχισω, δεν μπορεις να πεις στον παιχτη ποτέ υπεγραψε ενα τετραετες μαζι μας και μετα θα παρεις τον χρονο που σου αξιζει, τον εχασες μια για παντα.
Δεν ξερω πραγματικα τι να υποθεσω,το παιδι παντως κοντρα στη λογικη στον λιγο χρονο που παιρνει ειναι παντα εκει,χρησιμοτατος και σε καποια παιχνιδια κομβικος,οσο μπορει να το πει καποιος αυτο για παιχτη των 5 λεπτων.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Εχει υπογραψει νομιζω τετραετες στα 18 του...οποτε δεν φοβουνται μην μας τον κλεψουν.
Δεν παιζει καλη αμυνα αν και προσπαθει....(θα μου πει καποιος ουτε ο Δεδας παιζει αμυνα
αλλα ο Δεδας ειναι εμπειρος και με τρομερο σουτ κατι που δεν εχει ο μικρος ).
Δεν δημιουργει για τον εαυτο του οποτε κατα την αποψη μου ειναι ο νεος Γιαννακιδης .
Ο Σουλης παιδες αν θυμαστε τον Κονιαρη τον πιστευε και τον εβαζε πιο πολυ απο τον Λιαπη
αν και ο Κονιαρης ειναι 2 χρονια μικροτερος.
Κατι παραπανω ξερουν οι ανθρωποι εκει στην ΚΑΕ απο εμας ή εχετε την εντυπωση οτι
γνωριζει καποιος να διαχειριζεται μια ομαδα καλυτερα απο τον Σουλη-Ματζικ-Ζουρνατζιδη???
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Δεν ισχύουν αυτά που λέτε, πολύ απλά γιατί ο Λιάπης το 2013 όντως υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο μέχρι το 2017..! Είναι καθαρά θέμα Σούλη. Εγώ με άνθρωπο μέσα από τη διοίκηση που είχα μιλήσει πριν 2 χρόνια που ξεκινούσε ο Λιάπης και όλοι τότε λέγανε για τον Κόνιαρη, μου είχε πεί χαρακτηριστικά πως τον πιστεύουν πάρα πολύ και θυμάμαι μου είχε πεί κιόλας "πρόσεξε τι άμυνα παίζει για τα κυβικά του, δεν αφήνει φάση να πάει χαμένη, κοίτα τι γρήγορα πόδια που έχει, κτλ".

Τώρα, τι έγινε από τότε μέχρι σήμερα κι ενώ το παιδί όπως πολύ σωστά λέει κι ο obanebane, όποτε μπαίνει τους βγάζει όλους ασπροπρόσωπους, ο Θεός κι η ψυχή του Σούλη...
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Edit γιατί μετά είδα το ποστ του Big Baby:

O Γιαννακίδης είχε πιο αργά πλάγια βήματα και πιο κακή περιφερειακή άμυνα και από Γ2 ΕΚΑΣΘ. Η ντρίπλα του που καμπούριαζε όταν κατέβαζε ήταν χειρότερη κι απ' του Φασούλα και γενικά δε μπορούσε να στρίψει. Ή βλέπουμε άλλο μπάσκετ ή δε ξέρω, είναι θέμα γούστου. Καμιά σχέση ο μικρός με τον Γιαννακίδη.

Τελοσπάντων, έβλεπα λίγο τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και νομίζω φέτος θα ξυπνήσουν μνήμες Τζάστιν Γκρέι και Ρασάντ Ράιτ. Ο Τέπιτς δεν..............Άσσος επειγόντως!
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Χωρίς 5άρι ακόμα και οι πρώτες αγωνιστικές
ΑΕΚ έξω
Κηφισιά μέσα
Αρούλης έξω
γαύρος μέσα
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Έτσι όπως βλέπω το πρόγραμμα είναι πολύ πιθανό να κάνουμε μόλις μια νίκη στους 5 πρώτους αγώνες...
Άβαταρ μέλους
pr0wler

Δημοσίευση από pr0wler »

Η ΑΕΚ δηλαδή θα έχει δέσει την πρώτη αγωνιστική; Με 7-8 νέους παίχτες;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”