Όλο λέω ότι δεν θα δω άλλα παιχνίδια, αλλά όταν έρχεται η ώρα, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς και ψάχνω τρόπο να δω τον αγώνα.
Άντε, λοιπόν, μία νίκη σήμερα.

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή, αν ο Ολυμπιακός τιμωρηθεί και ο ΠΑΟ δεν πάρει άδεια από την UEFA πάμε κατ' ευθείαν στους ομίλους Ch.L.;
Πικρό χιούμορ έκανα πριν .... Και φυσικά θέλω να αργήσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι... Δεν υπάρχει καιρός για πειράματα!!!chrisg4 έγραψε:nikolasf
Αν δεν έχουμε επίσημα παιχνιδια μεχρι να αρχίσει το πρωταθλημα με τα κονε του Αρνεσεν μπορούμε να κλείσουμε ωραία φιλικα και να πάρουμε μέρος και σε καλά τουρνουά που θα συμμετέχουν μεγάλες ομάδες. Καλύτερα λοιπόν ενα φιλικό ΠΑΟΚ - Τσέλσι για παράδειγμα παρα να τρέχουμε σε Αυστριες Ρωσίες για προκριματικά...
Sent from my iPhone using Tapatalk
το γεγονος του οτι εφερε Χ, σημαινει οτι εχουμε μικρυνει τοσο πολυ σαν ομαδα, που ο Αστερας πιστευει οτι θα μας κερδισει σιγουρα στην Τριπολη...chrisg4 έγραψε:Το γεγονός οτι ήρθε ενα ακούραστο Χ στο βάζελος - Αστέρας εκτός οτι μου κανει φοβερή εντύπωση μ ανησυχεί και λιγο. Θελει πολυ προσοχή σήμερα. Με νίκη νομίζω την έχουμε τη δευτερη θέση καθώς ο Αστέρας θα αναγκαστεί τη Κυριακή να ανοιχτεί για να κερδίσει κατι που όσες φορές εκανε εκτέθηκε. Ειναι κατι που δε ξέρει να κανει. Παση θυσία νίκη λοιπόν σήμερα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εδώ μου έβαλε τον παραγκωνισμένο και ανέτοιμο -λόγο γαστρεντερίτιδας- Σκόνδρα με την ζέλα λες και ήθελε να τον εκθέσει... και σήμερα -που θεωρητικά θα ήταν πιο έτοιμος- ξαναβάζει Κίτσιου και προτιμά τον ανέτοιμο Κωνσταντινίδη για χάφ!!!sourmenetes έγραψε:Ο κοστα εκτος 11αδας...
Δηλαδη να τρελαινεσαι...
Μη και βγει ο τζαβελλας εκτος.