Το σκεφτήκατε αυτό;
Ε, ρε, κατάντια........

xlebouras έγραψε:Λαμογια και πουτανας γιοι σε καναν μαυρο χαλι...
Δε βριζω συνθημα ειναι..
ace79grpaok έγραψε:Οι παίκτες μας είναι αδερφαρες ,4 παιχνίδια 4 κλαρίνα από την ζελα ,μηδέν αντίδραση μηδέν τσαγανο και εγωισμός όπως είχα πει και ποιο παλιά η ομάδα θέλει παίκτες που να μην θέλουν να χάσουν ούτε στην προπόνηση να κάνουν τάκλιν στην καρωτίδα στο οικογένειακο διπλό,επιτέλους προπονητή και παίκτες ΝΙΚΗΤΕΣ φραν φέρε νικητές όχι άλλες λουγκρες γχ να τελειώσει η χρονια και ούτε στα 7 χιλιόμετρα από την τούμπα παρέα με τον κολκα σου.Ελπιζω σε άμεση ανακοίνωση προπονητή και 20ιουλιου παοκ-ροβανιεμι
ron-swanson έγραψε:Αλλα αυτοι που θα επρεπε να τρελαινονται ειναι ο Αγγελος, ο Βρυζας και ο Ιβαν. Ε, αυτους μια χαρα τους βλεπω οποτε γιατι να τρελαινομαι εγω;
ron-swanson έγραψε:Εντωμεταξυ καθομαι και στεναχωριεμαι και αγχωνομαι μηπως βγουμε τελευταιοι και ποτε θα κανουμε προετοιμασια και ποτε θα ερθουν οι παιχτες και αλλη η ανεση να ξερεις απο τωρα οτι εχεις τα 5 εκ. και τον χειμωνα θα παιζεις ομιλους και λοιπα.
Ε στην τελικη δεν με νοιαζει. Εδω οι παιχτες δεν καιγονται να παιξουν αν οχι για την φανελα, εστω για τις διακοπες τους. Για μενα μια χαρα θα ειναι και τελευταιοι να βγουμε. Θα βλεπω ΠΑΟΚαρα ολο το καλοκαιρι που εμενα δεν με χαλαει καθολου. Περσι που αργησαμε να ξεκινησουμε επαθα στερητικο συνδρομο. Εψαχνα στις παραλιες καφετεριες να δω τα φιλικα!
Εντωμεταξυ οι βαζελοι πανηγυριζουν που θα παιξουν προκριματικα Τσαμπιονς Λιγκ.
Μονακο, Τσσκα, Μπριζ, Αγιαξ, Σαχταρ. Ελατε με τον κωλο βαζελοι.
Αυτο που πρεπει να μας κανει να βαραμε το κεφαλι μας στον τοιχο με οση δυναμη εχουμε, ειναι οτι εμεις θα ημασταν ισχυροι και θα ειχαμε πιθανους αντιπαλους κατι Γιουνγκ Μποις και κατι Σπαρτα Πραγας.
Αλλα αυτοι που θα επρεπε να τρελαινονται ειναι ο Αγγελος, ο Βρυζας και ο Ιβαν. Ε, αυτους μια χαρα τους βλεπω οποτε γιατι να τρελαινομαι εγω;
DC έγραψε:xlebouras έγραψε:Λαμογια και πουτανας γιοι σε καναν μαυρο χαλι...
Δε βριζω συνθημα ειναι..ace79grpaok έγραψε:Οι παίκτες μας είναι αδερφαρες ,4 παιχνίδια 4 κλαρίνα από την ζελα ,μηδέν αντίδραση μηδέν τσαγανο και εγωισμός όπως είχα πει και ποιο παλιά η ομάδα θέλει παίκτες που να μην θέλουν να χάσουν ούτε στην προπόνηση να κάνουν τάκλιν στην καρωτίδα στο οικογένειακο διπλό,επιτέλους προπονητή και παίκτες ΝΙΚΗΤΕΣ φραν φέρε νικητές όχι άλλες λουγκρες γχ να τελειώσει η χρονια και ούτε στα 7 χιλιόμετρα από την τούμπα παρέα με τον κολκα σου.Ελπιζω σε άμεση ανακοίνωση προπονητή και 20ιουλιου παοκ-ροβανιεμι
Μπαίνω να γράψω δυο λογάκια, σε μια από τις σπάνιες φορές μου και βλέπω τα παραπάνω.
Καλά ρε, εσείς οι έχρωμοι .... και μπλε και κόκκινοι .... ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΛΙΓΟ;;;;; Εγώ ντρέπομαι που τα διαβάζω και που είμαι ΠΑΟΚσής αυτήν την στιγμή. Και να γράψω τι και για ποιον;
Τι να πω .... ντροπή και πάλι ντροπή. Πριν να κατηγορήσουμε την ομάδα και το ότι κάποιοι την μικραίνουν, καλό θα ήταν να κοιτούσαμε πρώτα το σπίτι μας.
Αυτά και γεια σας. Μάλλον έκανα μαλακία και (ξανα)μπήκα.