Π.Α.Ο.Κ - Αστέρας Τρίπολης, 24/05, 18.15, NS2 & 2HD
Re: Π.Α.Ο.Κ - Αστέρας Τρίπολης, 24/05, 18.15, NS2 & 2HD
Διαβάζω από εδώ κι από εκεί διάφορες "πληροφορίες" για την σημερινή ενδεκάδα. Κοινό στοιχείο η απουσία του Σκόνδρα. Εντύπωση μου κάνει, αλλά θα κριθεί στο αποτέλεσμα.
εχουμε ματς ξυπνηστε ολοι μα ολοι τουμπα σημερα να γμησουμε το μποροθρυλο καιι ο σπανος ας κανει το χρεος του
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

- thanos-xanthi
- hasio_john
Το φοβάμαι πολύ το ματς! ΔΕΝ θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να ήμουν στην θέση των παιχτών μας σήμερα μιας και οι ίδιοι ξέρουν πως μια στραβή σήμερα (με νίκη της ζέλας στον δικό τους αγώνα) θα είναι και το τέλος της πρώτης θέσης! Μιλάω φυσικά για τον μόνιμο πλέον άγχος που έχουμε αλλά και το σύνδρομο της ηττοπάθειας που μαζί με τα λαϊκά δικαστήρια που παραμονεύουν στην γωνία, όλα μαζί δίνουν έναν επιπλέον βάρος στα πόδια των παιχτών μας!
Από την άλλη θα δούμε σήμερα έναν διαστημικό Αστέρα που εννοείτε θα ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ για να μας νικήσει με την κατάλληλη βοήθεια από το κοράκι!
Από τις λίγες φορές που δεν μου έχει μείνει ίχνος αισιοδοξίας για αγώνα της ομάδας μου! Ντρέπομαι που το λέω και είναι πολύ υποτιμητικό και λάθος, ΑΛΛΑ δυστυχώς ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ!
Μόνο με ένα 4-0 σήμερα θ' αλλάξει η ψυχολογία μου προς το καλύτερο!
Από την άλλη θα δούμε σήμερα έναν διαστημικό Αστέρα που εννοείτε θα ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ για να μας νικήσει με την κατάλληλη βοήθεια από το κοράκι!
Από τις λίγες φορές που δεν μου έχει μείνει ίχνος αισιοδοξίας για αγώνα της ομάδας μου! Ντρέπομαι που το λέω και είναι πολύ υποτιμητικό και λάθος, ΑΛΛΑ δυστυχώς ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ!

και το 1-0 φτανει. 3 πόντους δίνει.
Περιμένω κατάθεση ψυχής απο τους παίχτες. και απο εμάς που θα είμαστε στο γήπεδο.
γενικά, απο όλους.
Περιμένω κατάθεση ψυχής απο τους παίχτες. και απο εμάς που θα είμαστε στο γήπεδο.
γενικά, απο όλους.
hasio_john έγραψε:Το φοβάμαι πολύ το ματς! ΔΕΝ θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να ήμουν στην θέση των παιχτών μας σήμερα μιας και οι ίδιοι ξέρουν πως μια στραβή σήμερα (με νίκη της ζέλας στον δικό τους αγώνα) θα είναι και το τέλος της πρώτης θέσης! Μιλάω φυσικά για τον μόνιμο πλέον άγχος που έχουμε αλλά και το σύνδρομο της ηττοπάθειας που μαζί με τα λαϊκά δικαστήρια που παραμονεύουν στην γωνία, όλα μαζί δίνουν έναν επιπλέον βάρος στα πόδια των παιχτών μας!
Χασιο ηρεμησε αραξε πιες κανα τσιπουρακι μετα φραπε το βραδυ βαλε ενα ουισκακι και ξαναμπες στο φορουμ και κανε δεκα ποστ τετοια

- hasio_john
Φίλε Che, ήδη ξεκίνησα με ρακόμελο και ένα ντόπιο .... χαλαρωτικό
και αρχίζω να νιώθω έτοιμος για να δω τον αγώνα με άλλη οπτική γωνία! Μακάρι να κερδίσουμε σήμερα και να σαι σίγουρος πως θα δεις πολλά ποστ σαν αυτά που λες! 

- kataramenos5
Αντε να ετοιμαζόμαστε σιγα σιγα."Ριξε στο γυαλι φαρμάκι" για να μαστε έτοιμοι ψυχολογικά ,
λιγο Απόστολο για να φτιαχτουμε,
[youtube]NA2fcJ6rj-w[/youtube]
το διαρκειας στα δοντια και φυγαμε για τα γουστα.
Εεεεπ.

λιγο Απόστολο για να φτιαχτουμε,
[youtube]NA2fcJ6rj-w[/youtube]
το διαρκειας στα δοντια και φυγαμε για τα γουστα.

che4 έγραψε:ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Εεεεπ.

- xrictoforoc
ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ;
ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΒΛΑΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ

ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΒΛΑΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ

- PAOK_Antarctica
Εννοείται θα είμαστε εκεί. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να περάσει κανείς ένα απόγευμα Κυριακής;
Παυλάρας, Λίνο, πιθανόν εξελίξεις στο θέμα του τδ/Προπονητή...
άντε και μια ΝΊΚΗ και είμαστε ξανα on... kavla track.

άντε και μια ΝΊΚΗ και είμαστε ξανα on... kavla track.

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κοίτα να δεις που ο Παυλάρας θα βραβεύσει το Λίνο σήμερα!
Δεν βρίσκω ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως λόγο για να ΜΗΝ πάει κάποιος στο γήπεδο σήμερα...
ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

- kataramenos5
Ρε ακομα εδω ειστε (ειμαστε) ?ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΟΙ.
Η ΓΚ@@ΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
Η ΓΚ@@ΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ