Γιατι φιλε μου ? Που διαφωνεις σε οτι εγραψε ο φιλος?Ετσι καρμπον δεν χανουμε παντα? Η μηπως αν ετρωγε καποιος κιτρινη με Εργοτελη θα επαιζε στο επομενο? (και ηταν στο οριο εννοειται)kataramenos5 έγραψε:ace79grpaok έγραψε:κρίμα ρε αα που δεν παίξανε με Εργοτέλη να φαει και κανένας άλλος κάρτα και να τον αφήσεις εκτός κριμας![]()
Το κριμα ειναι να διαβαζεις τετοια σχολια σε ΠΑΟΚτσηδικο φόρουμ.
Παναθηναϊκός-Π.Α.Ο.Κ. 8/3, 19:30, NS1
Re: Παναθηναϊκός-Π.Α.Ο.Κ. 8/3, 19:30, NS1
- paokovios1974
Δεν ξερω πως μου εχει κολησει αλλα πιστευω οτι θα κερδισουμε την Κυριακη,στατιστικα να το παρεις βρε αδερφε δεν γινεται να μην κανεις ενα καλο παιχνιδι μετα απο 3 μηνες.Μεγαλος προβληματισμος φυσικα για το χωρο του κεντρου που υπαρχει ουσιαστικα μονο ενας κεντρωος,και θα παμε(για αλλη μια φορα)με πειραματικη-εκπαιδευτικη-οτι να ναι 11αδα.Παρολαυτα παρολα οσα εχουν προηγηθει παρολες τις σφαλιαρες παρολες τις επικινδυνες αλχημειες η φωνη μεσα μου εξακολουθει να λεει οτι θα κερδισουμε.
Αγγελε εχεις παρει τεραστια ρισκα και αν χασεις και αυτο το παιχνιδι(εξαρτατε βεβαια και το πως),θα χασεις και τους τελευταιους υποστηρικτες σου.
Δωστε λιγο χαρα ρε ΓΜΤ στον ΠΑΟΚση.Πατηστε τον σιχαμερο βαζελο.
Αγγελε εχεις παρει τεραστια ρισκα και αν χασεις και αυτο το παιχνιδι(εξαρτατε βεβαια και το πως),θα χασεις και τους τελευταιους υποστηρικτες σου.
Δωστε λιγο χαρα ρε ΓΜΤ στον ΠΑΟΚση.Πατηστε τον σιχαμερο βαζελο.
- ace79grpaok
Καλά οτι πεις εσύ και ο κοσμοκαλόγερος σου.το οτι παντα αφήνει παίκτη που έφαγε κάρτα εκτός απο το επόμενο επόμενο παιχνιδι φταίει ο Βρύζας και η γκοντζαρεβα άντε γιατί η υπομονή έχει και τα όρια τηςkataramenos5 έγραψε:Αck:ace79grpaok έγραψε:κρίμα ρε αα που δεν παίξανε με Εργοτέλη να φαει και κανένας άλλος κάρτα και να τον αφήσεις εκτός κριμαςΤο κριμα ειναι να διαβαζεις τετοια σχολια σε ΠΑΟΚτσηδικο φόρουμ.
-
Ωραιαοι Π.Α.Ο.Κ τσιδες.. ο ενας θα χασουμε ο αλλος τα δικα του..τι ειναι αυτα ρε συς? Τι αντηληψεις ειναι αυτες? Π.Α.Ο.Κ ειστε ρε μαγκες .. δεν ειστε ουτε πας γιαννενα ουτε καλλονη.. ακου εκει θα χασουμε.. την ομαδα σου να την υποστηριζεις ως εκει που δεν παει μεχρι αηδιας κ ακομα ποιο πολυ.. κ με την ντριμ τιμ και επιλεκτη ομαδα του κοσμου να παιζει εσυ πρεπει να την πιστευεις και να λες οτι θα τους ριξουμε ντορτι.. αυτα εδω που κανετε ειναι νεομοντερνισμοι,ψευτοαντικειμενικοτητα, εποχες ρεβολουσιον, νεοΠ.Α.Ο.Κτσιδικα, 2007 κ μετα.. ρε μαγκες εμεις κατεβαιναμε μες την λεωφωρο και στο φαληρο κ στην φιλαδελφια και αναστατωνοτανε ολη η ελλαδα..και παιζουμε με τον χειροτερο και ποιο υποχθονιο κ γλοιωδη αντιπαλο του Π.Α.Ο.Κ που εχει κανει τερατα ειςβαρος του Π.Α.Ο.Κ κ συ καθεσε πισω απο την υπολογιστη σου και γραφεις θα χασουμε κ τετοιες μλκιες?ενταξει ξερω πικρα και χιλιαδυο αλλα ρε συς εμεις ειμαστε ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ. ρε συς.. εμεις ειμαστε περυφανοι γιατι ειμαστε ΑΕΤΟΙ κ δεν ειμαστε κατω στην μιζερια τους.. Π.Α.Ο.Κ ΕΙΜΑΣΤΕ Π.ΕΡΗΦΑΝΟΙΑ Α.ΝΤΙΣΤΑΣΗ Ο.ΝΕΙΡΟ Κ.ΑΤΑΚΤΗΣΗ και τα μυαλα στο μπλεντερ..
Διπλο μεσ την ελλαδα Π.Α.Ο.Κ ΛΕ ΟΛΕ
Π.Α.Ο.Κ 1926
Διπλο μεσ την ελλαδα Π.Α.Ο.Κ ΛΕ ΟΛΕ
Π.Α.Ο.Κ 1926
- ace79grpaok
Σύνθεση με βαζελο αα style
Itanz
Σκονδρας-βιτορ-κοστας-ρατ
Παπατζον-νομποα-κλαους
Δημητρακης all time classic-κλεφτοκοτας-μακ
Και η Παναγία να βάλει το χερι της ,η ο θεός που μας είχε εγκαταλήψει πριν το παιχνιδι με την Βέροια και μας βοήθησε με την Βέροια και δεν ξξέρω τι θα κανει με τον βαζελο ανάλογα ποιος θα προσευχηθεί ποιο πολυ
ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ πεθαινεις
Itanz
Σκονδρας-βιτορ-κοστας-ρατ
Παπατζον-νομποα-κλαους
Δημητρακης all time classic-κλεφτοκοτας-μακ
Και η Παναγία να βάλει το χερι της ,η ο θεός που μας είχε εγκαταλήψει πριν το παιχνιδι με την Βέροια και μας βοήθησε με την Βέροια και δεν ξξέρω τι θα κανει με τον βαζελο ανάλογα ποιος θα προσευχηθεί ποιο πολυ

- kataramenos5
Αν φταιει μια ο ΑΑ γι αυτο πουλες εσυ φταις 10 για τη σταση σου .Η εμπαθεια μας πανω απ ολα.Ποιος ΠΑΟΚ μωρε τωρα.ace79grpaok έγραψε:Καλά οτι πεις εσύ και ο κοσμοκαλόγερος σου.το οτι παντα αφήνει παίκτη που έφαγε κάρτα εκτός απο το επόμενο επόμενο παιχνιδι φταίει ο Βρύζας και η γκοντζαρεβα άντε γιατί η υπομονή έχει και τα όρια τηςkataramenos5 έγραψε:Αck:ace79grpaok έγραψε:κρίμα ρε αα που δεν παίξανε με Εργοτέλη να φαει και κανένας άλλος κάρτα και να τον αφήσεις εκτός κριμαςΤο κριμα ειναι να διαβαζεις τετοια σχολια σε ΠΑΟΚτσηδικο φόρουμ.
- paokovios1974
Αντε ρε ΠΑΟΚαρα μωρε.
Γμ την καταδικη μου γμ.
Τι παθαμε μωρε?
ΠΑΟΚ ΡΕΕΕ
Γμ την καταδικη μου γμ.
Τι παθαμε μωρε?
ΠΑΟΚ ΡΕΕΕ
- Dinos_Liverpool
Παόκια, μπορούμε πιο ήρεμα, παρακαλώ πολύ!
Επίσης, να σας τονίσω ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι μεν θρήσκος, αλλά κοσμοκαλόγερος ΔΕΝ είναι!
Άντε... χωρίς λόγο τώρα πιάνεστε!
Επίσης, να σας τονίσω ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι μεν θρήσκος, αλλά κοσμοκαλόγερος ΔΕΝ είναι!
Άντε... χωρίς λόγο τώρα πιάνεστε!
- Μπαρκαρούτσος
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 05#p932905Dinos_Liverpool έγραψε:Καλά, κοίτα πως φαίνονται οι "εραστές" της "σπυριάρας"...
Εδώ μιλάμε για μπάλα κ. Ρόμαν!

- Dinos_Liverpool
- ace79grpaok
Βρε συ, δεν τον πας τον Άγγελο, το καταλάβαμε αυτό, αλλά να τον μειώνεις συνέχεια και να μιλάς για κλαρίνα, κοσμοκαλόγερους και να μαλώνετε με τους υπόλοιπους φίλους κάθε τρεις και λίγο σαν τα πετεινάρια το βρίσκεις σωστό;
Τα "άκουσες" ελαφρώς από τους φίλους - και δικαιολογημένα - για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησες και όχι για τις απόψεις σου. Θέλω να λήξεις εδώ τις "κοντρίτσες" σου, σε παρακαλώ πολύ!
Εγώ σου λέω ότι δεν χάνουμε την Κυριακή!
Ντίνος
Τα "άκουσες" ελαφρώς από τους φίλους - και δικαιολογημένα - για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησες και όχι για τις απόψεις σου. Θέλω να λήξεις εδώ τις "κοντρίτσες" σου, σε παρακαλώ πολύ!
Ντίνος
ποιος βαζελος ρε παιδια;;με ποιον θα μας κερδισει;;με το αργοκαραβο τον Πετριτς;με τον Μπεργκ που ειναι παικταρα αλλα απο τοτε που τραυματιστηκε δεν βαζει τα ποδια ουτε σε μονομαχια με 12χρονο;με τον παλαιστη(Καρελης);;
με τον ασταγκουν;
Στην τουμπα χωρις την αριστερη πλευρα(Ρατς,Μακ),τους παιζαμε στο μισο γηπεδο κι αν καναμε το 2-1 στην ευκαιρια του Παπ η με το πεναλτι που δεν εδωσε πανω στο Βιτορ το κοντερ θα γραφε 4.
Αμα παιξουν παθιασμενα οι δικοι μας κι ο ΑΑ κατεβασει την ομαδα με 4-4-1-1 κοντα τις γραμμες,στησιμο στο δικο μας μισο και πρεσινγκ στο κεντρο τοτε το κοντερ θα γραψει απο 3 και πανω.Ποιος θα σταματησει Περειρα και Μακ πλακα κανουμε.Ο Σιντεφελντ κι ο Ταυλαριδης;ο Τριανταφυλοπουλος;
με τον ασταγκουν;
Στην τουμπα χωρις την αριστερη πλευρα(Ρατς,Μακ),τους παιζαμε στο μισο γηπεδο κι αν καναμε το 2-1 στην ευκαιρια του Παπ η με το πεναλτι που δεν εδωσε πανω στο Βιτορ το κοντερ θα γραφε 4.
Αμα παιξουν παθιασμενα οι δικοι μας κι ο ΑΑ κατεβασει την ομαδα με 4-4-1-1 κοντα τις γραμμες,στησιμο στο δικο μας μισο και πρεσινγκ στο κεντρο τοτε το κοντερ θα γραψει απο 3 και πανω.Ποιος θα σταματησει Περειρα και Μακ πλακα κανουμε.Ο Σιντεφελντ κι ο Ταυλαριδης;ο Τριανταφυλοπουλος;
- ace79grpaok
ace79grpaok έγραψε:Βρε συ, δεν τον πας τον Άγγελο, το καταλάβαμε αυτό, αλλά να τον μειώνεις συνέχεια και να μιλάς για κλαρίνα, κοσμοκαλόγερους και να μαλώνετε με τους υπόλοιπους φίλους κάθε τρεις και λίγο σαν τα πετεινάρια το βρίσκεις σωστό;
Ντίνος
Καλά κάνε όνειρα ότι θα πάρεις αποτέλεσμα στον βαζελο με παπατζον χαφ,
- kataramenos5
Βλεπεις κατι?Λογω αισιοδοξιας?Εδω και ποσα χρονια αυτο λεμε κι ολο κηδεία κανουμε στη λαγότρυπα.Dinos έγραψε:
Με προβλημα στα χαφ ?Ψιλοχλωμο το κοβω.