Asimos έγραψε:καλή επιστροφή στους 500 της κερκίδας. Τίποτε άλλο.
οταν δεν υπαρχει διοικηση να προστατευσει την ομαδα αυτο βλεπω να γινεται δυστηχως
Asimos έγραψε:καλή επιστροφή στους 500 της κερκίδας. Τίποτε άλλο.
Επειδη διαβάζουμε πολλές εξυπνάδες σήμερα, ας αναπαράγουμε ενα σοβαρό ΠΑΟΚτσιδικο σχόλιο, για να μην χαθεί μέσα στις μπούρδες...The_Stalker έγραψε:Οκ, ο Άγγελος έκανε λάθη.
1) Δεν έπρεπε να εκτίσει ο Κάτσε σ' αυτό το ματς την ποινή.
2) Ο Μακ έπρεπε να ξεκινήσει.
3) Δεν ξέρω γιατί βγήκε ο Γκολάσα.
4) Σχεδόν όλα τα γκολ που τρώμε είναι από γρήγορες αντεπιθέσεις που βγαίνουν στην πλάτη των χαφ ή και των μπακ.
Από εκεί και πέρα, για να παίξεις άμυνα, πρέπει να σε σφυρίζουν αν όχι 50-50, τουλάχιστον 30-70. Αλλιώς ΔΕΝ. Επίσης οι περισσότερες επιθέσεις μας από την αρχή της χρονιάς, ξεκινούν από κλεψίματα με πίεση. Άρα κι εδώ αν δεν σε παίζουν τουλάχιστον 30-70, δύσκολα τα πράγματα. Δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι για το μ@@νόπανο που σφύριζε, τα περιμέναμε, τα είδαμε.
Οκ, και ο Βρύζας έκανε λάθη.
Η ομάδα έπρεπε να είχε κατεβεί σε αυτό το παιχνίδι με ενίσχυση.
Κάποια σχόλια όμως που είδα κι εδώ κι αλλού, με έχουν εξοργίσει. Δεν περιορίζονται στην (έστω και πικρόχολη) κριτική, αλλά περιλαμβάνουν κορώνες, αφορισμούς, και απαξίωση. Εμφανίστηκαν και κάποιοι σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή για να βγάλουν χολή.. Όσοι νομίζετε ότι είστε ΠΑΟΚ, να καταλάβετε ότι για να κάνουμε κάτι, ΔΕΝ κυνηγάμε την ομάδα, τον προπονητή, τον ΖΒ, τη διοίκηση και πάει λέγοντας. Κυνηγάμε τον κάθε καλογερόπουλο αυτού του κόσμου. Όσοι πάλι παριστάνετε τους ΠΑΟΚτσήδες, ΟΥΣΤ!
συμφωνω μαζι σου σε αρκετα πραγματα αδερφε μου αλλα εχω και καποιες ενστασεις...μπορεις να μου εξηγησεις που εφταιξε ο διαιτητης και δεν επαιξες σημερα αμυνα??The_Stalker έγραψε:Οκ, ο Άγγελος έκανε λάθη.
1) Δεν έπρεπε να εκτίσει ο Κάτσε σ' αυτό το ματς την ποινή.
2) Ο Μακ έπρεπε να ξεκινήσει.
3) Δεν ξέρω γιατί βγήκε ο Γκολάσα.
4) Σχεδόν όλα τα γκολ που τρώμε είναι από γρήγορες αντεπιθέσεις που βγαίνουν στην πλάτη των χαφ ή και των μπακ.
Από εκεί και πέρα, για να παίξεις άμυνα, πρέπει να σε σφυρίζουν αν όχι 50-50, τουλάχιστον 30-70. Αλλιώς ΔΕΝ. Επίσης οι περισσότερες επιθέσεις μας από την αρχή της χρονιάς, ξεκινούν από κλεψίματα με πίεση. Άρα κι εδώ αν δεν σε παίζουν τουλάχιστον 30-70, δύσκολα τα πράγματα. Δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι για το μ@@νόπανο που σφύριζε, τα περιμέναμε, τα είδαμε.
Οκ, και ο Βρύζας έκανε λάθη.
Η ομάδα έπρεπε να είχε κατεβεί σε αυτό το παιχνίδι με ενίσχυση.
Κάποια σχόλια όμως που είδα κι εδώ κι αλλού, με έχουν εξοργίσει. Δεν περιορίζονται στην (έστω και πικρόχολη) κριτική, αλλά περιλαμβάνουν κορώνες, αφορισμούς, και απαξίωση. Εμφανίστηκαν και κάποιοι σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή για να βγάλουν χολή.. Όσοι νομίζετε ότι είστε ΠΑΟΚ, να καταλάβετε ότι για να κάνουμε κάτι, ΔΕΝ κυνηγάμε την ομάδα, τον προπονητή, τον ΖΒ, τη διοίκηση και πάει λέγοντας. Κυνηγάμε τον κάθε καλογερόπουλο αυτού του κόσμου. Όσοι πάλι παριστάνετε τους ΠΑΟΚτσήδες, ΟΥΣΤ!
Αυτό ακριβώς! Έτσι είναι και όποιος δεν το βλέπει απλά δεν κατέχει το τόπι!joshua έγραψε:Δυστυχως οποιος βλεπει την ομαδα εδω και σχεδον 2 μηνες ηξερε πολυ καλα οτι με παρομοια αποδοση δεν μπορουσαμε να κερδισουμε μια ομαδα που εχει ισως και καλυτερο υλικο απο εμας,σιγουρα καλυτερο σε αρκετες θεσεις και οτι κσι αν λεμε η δεν λεμε για την διαιτησια σημαδια αγωνιστικης βελτιωσης δεν ειδαμε σημερα και δεν φταιει ο διαιτητης για αυτο τουλαχιστον.Ειλικρινα δεν ξερω τι χρειαζεται η ομαδα,σιγουρα αρκετους παικτες αλλα ποσους να παρεις και να ενταξεις φυσιολογικα τον γεναρη;Εγιναν τραγικα λαθη το καλοκαιρι.