Ρε μέσα στην τρέλα και την πίκρα δεν να πεις τιποτα αλλο παρά να ειρωνευτείς?Sera4 έγραψε:ο αγγελος ξερει μη μιλατε :ugeek:
Πας Γιάννινα-Π.Α.Ο.Κ. 3-0, ΜVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Πας Γιάννινα-Π.Α.Ο.Κ. 3-0, ΜVP, σχόλια και παραλειπόμενα
- billospaok_4
Πολυ το κομπλεξ σας ρε γ@μιοληδες!που θα ειρωνευτειτε κ νατοι οι πρωταθλητες!γλειψτε τα π@π@ρια του χοντρελα τωρα!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ προπονητής. Δείχνει πάλι με τα κολλήματα του πως είναι προπονητής εξαμήνου. Κατεβάζει την ομάδα σε εκτός έδρας χωράφι να παίζει όλη μπροστά, λες και είμαστε η Μπάρτσα κ έχουμε γ@μηθεί να βγάζουμε συνδιασμούς και να ανοίγουμε άμυνες. Ομάδα που παίζει το 1-2 μία φορά/ημίχρονο. Ομάδα που τεχνικά είναι 7,5/11 ΑΜΠΑΛΟΙ. Ναι είναι άμπαλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν μπορούν να παίξουν την μπάλα με τη μία στα 3 μέτρα απόσταση. Άμπαλοι που δεν ξέρουν να κάνουν κοντρόλ. Κίτσιου Σπυρομπούφος Τζανδάρης Κοντός είστε άμπαλοι. Και δίνεις στη σέντρα το Μαντούρο και το Μάρτενς και άλλοι στην ασυλία.
Ο ΠΑΟΚ με αυτήν την 11άδα πρέπει να παίζει ταμπούρι ακόμα και στη Νίκη Βόλου,ακόμα και στην Καλαμαριά, αφού δημιουργικά δεν δεν ΔΕΝ,πώς να το κάνουμε, ΔΕΝ. Λείπουν οι βασικοί ένα μήνα κ έχουμε φάει 15 γκολα από φτηνό πούλημα μπάλας κ κόντρα. Ίδια γκολ με Πάνθρακα, ίδια με Ξάνθη, ίδια με Κέρκυρα ,ίδια σήμερα, φτάνει ρε πούστη μου δεν το βλέπεις? Τι μου ανεβάζεις τους μαλωμένους με τα κοντρόλ φουλ επίθεση και χωρίς να έχεις σέντερ μπακ?
ΥΓ Από καλή πίστη θέλω να πιστεύω πως ο Ρατς πράγματι δεν μπορούσε σήμερα κ δεν ισχύει ότι από κόλλημα δεν τον δήλωσες να λείπει από ματς εντός. Αλλιώς είμαστε πραγματικά για τα πανηγύρια μια το προπονητικό τιμ και άλλη μια όσοι το δεχόμαστε και λέμε δε βαριέσαι έτσι είναι ο Άγγελος
Ο ΠΑΟΚ με αυτήν την 11άδα πρέπει να παίζει ταμπούρι ακόμα και στη Νίκη Βόλου,ακόμα και στην Καλαμαριά, αφού δημιουργικά δεν δεν ΔΕΝ,πώς να το κάνουμε, ΔΕΝ. Λείπουν οι βασικοί ένα μήνα κ έχουμε φάει 15 γκολα από φτηνό πούλημα μπάλας κ κόντρα. Ίδια γκολ με Πάνθρακα, ίδια με Ξάνθη, ίδια με Κέρκυρα ,ίδια σήμερα, φτάνει ρε πούστη μου δεν το βλέπεις? Τι μου ανεβάζεις τους μαλωμένους με τα κοντρόλ φουλ επίθεση και χωρίς να έχεις σέντερ μπακ?
ΥΓ Από καλή πίστη θέλω να πιστεύω πως ο Ρατς πράγματι δεν μπορούσε σήμερα κ δεν ισχύει ότι από κόλλημα δεν τον δήλωσες να λείπει από ματς εντός. Αλλιώς είμαστε πραγματικά για τα πανηγύρια μια το προπονητικό τιμ και άλλη μια όσοι το δεχόμαστε και λέμε δε βαριέσαι έτσι είναι ο Άγγελος
Παράδοξα, βλέπω λογικές προτάσεις κι όχι αφορισμούς. Είμαστε σε καλό δρόμο...
οχι δεν ειμαι...σε αφηνω να διαλεξεις και την ομαδα μου αν θεςpaoki1985 έγραψε:Ρε μέσα στην τρέλα και την πίκρα δεν να πεις τιποτα αλλο παρά να ειρωνευτείς?Sera4 έγραψε:ο αγγελος ξερει μη μιλατε :ugeek:

Μπράβο ρε φίλε. Έχεις δικιο. Αλλά για μένα φταίει και ο Αγγελος.Gimnistis έγραψε:Δεν φταίει κανένας αγγελος η κλαους η τζανδαρης.
Το λάθη του καλοκαιριού τώρα πληρώνονται.
gergeo4 έγραψε:και σημερα χασαμε λογω αγγελου με τις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ επιλογες τυπου σπυρομπουλου-τσανδαρη,κιτσιου,σαλπι..τις συνεχομενες αλλαγες συστηματος(ουτε μπασκετ να παιζαμε),τα ανυπαρκτα στημενα..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΡΑΤΣ-ΤΖΑΒΕΛΛΑ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΙΟΛΗΣ-Ο ΜΑΚ?Δυστηχως ο αγγελος δειχνει οτι δεν μποει τον πρωταθλητισμο και οντως εχει παιδια και αποπαιδια..![]()
![]()
Πήγαινε εσύ ρε προπονητάρα...Στείλε το βιογραφικό σου με μειλ.
- PAOK_Antarctica
ρε παιδια τα πραγματτα ειναι απλα..απο το ροστερ το φετινο ουτε τα 3/4 δεν θα επαιζαν στον γαυρο που παιρνει καθε χρονο πρωταθλημα..αν θες να το παρεις πρεπει να εχεις παιχταραδες και βαθος παγκου..και φυσικα εναν νορμαλ προπονικα ανθρωπο..φυσικα ξενο..
Έχεις απόλυτο δικιο αδερφέ. Σε όλα. Αποδεικνύεται οτι ο λίγος Τζιώλης για πολλούς είναι υπερ πολύτιμος, όπως επίσης Ρατς και Μακ. Τρείς προσωπικότητες ακόμη με μετταγραφές χρειάζονταιhasio_john έγραψε:Ο Βοσκάκη ήταν π@υτάνας γιος όπως πάντα και έπαιξε έδρα, αλλά δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα! Δεν χρειάστηκε άλλωστε μιας και ήμασταν τόσο χάλια που και άλλο ένα ημίχρονο αν παίζαμε θ' αρπάζαμε άλλα 2 τεμάχια!
Αυτές οι φάπες από τα χωριά είναι μαύρες σελίδες στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά μην ξεχνάμε ότι με το ρόστερ που έχουμε (και τα κοράκια εναντίον), είμαστε ακόμα ΠΡΩΤΟΙ! Ηρεμία θέλει και ΣΤΗΡΙΞΗ απ' όλους μας!
Υ.γ. ... και εννοείτε ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!
Ωστόσο ρε Άγγελε, δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το σύστημα στα εκτός έδρας που πάμε όλοι μπροστά για να βάλουμε 5-6 γκολ λες και είμαστε η Ρεάλ! Μήπως (ταπεινή γνώμη προπονητή καναπέ) θα ήταν καλύτερα να οχυρωθούμε στην αρχή πίσω και όσο περνάει η ώρα και βλέποντας πως παίζει ο αντίπαλος, να κάναμε κάποια κίνηση ματ?? Ήταν κομβικής σημασίας το ματς και ΈΠΡΕΠΕ να το αντιμετωπίσουμε αναλόγως!
Το ξεχνάμε και κοιτάμε μπροστά! ΠΑΟΚ και στα δύσκολα!
Τα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ σχόλια για τη μητέρα συνοπαδού αντιμετωπίστηκαν?? ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ!
- paokovios1974
Γ@μω την τρελλα μου μεσα γ@μω εχετε κρεμασει τελειως.Σαββιδη ασε τα μα μουσουτου και ενισχυσε τωρα την ομαδα και σεις ρε καρντασια στηριξτε λιγο γ@μω την πουτ@ν@ μου,αυτο ηταν δηλαδη βγαλαμε τα τσεκουρια του πολεμου?βοηθηστε λιγο γ@μωτο μας χρειαζεται η ομαδα δεν το βλεπετε?Το μυαλο σας στο σαςταλεγα το χετε και να κραξετε τον προπονητη.Ελεος πια ΠΑΟΚ ΡΕ
ο προπονητης φταιει?οιπαικτες? ο λαος που τα μυαλα μας πηρανε αερα? τι να αλαξουμε προπονητη? και αν το προβλημα ειναι οι παικτες?ισως και τα 2 να θελουνε αλλαγη..αλλα μηπως ειναι και θεμα του ιβαν που μας εταξε λαγους με πετραχειλια και νομιζουμε οτι γιναμε καμια ομαδαρα..λεω εγω
- PAOK_Antarctica
Δηλαδή ρε paokovie είσαι σίγουρος πως ο Άγγελος ζητούσε παίκτες το καλοκαίρι και ο Σαββίδης του έλεγε "όχι, δεν σου δίνω";
- sourmenetes
- Moderator
Ναι αντιμετωπισθηκαν...GEOL έγραψε:Τα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ σχόλια για τη μητέρα συνοπαδού αντιμετωπίστηκαν?? ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ!
Το φορουμ ειναι δικαιο προς ολους.