Γκινγκάμπ - Π.Α.Ο.Κ. 2/10-20:00, ΑΝΤ1
Re: Γκινγκάμπ - Π.Α.Ο.Κ. 2/10-20:00, ΑΝΤ1
για μενα πιστευω πολυ κακο αυτο ειμαστε σε καλο μομεντουμ σε αντιθεση με αυτους. εχουν ποιο δυσκολο παιχνιδι απο εμας γινονται καλα σαλινο,μπενιτεζ,φουστερ που ειναι βασικοτατοι παιχτεσ
τεραστιο κακο μας εκαναν
τεραστιο κακο μας εκαναν
- Aureliano Buendia
@Rainmaker,
Αστειεύομαι ρε συ...
Κι εγώ ήθελα όσο τπτ να παίζαμε την Κυριακή.
Χώρια που αυτή την απόφαση τη βρίσκω ούτως ή άλλως φαιδρή.
Στο κλασικό ελληνικό πνεύμα, τυπολατρία, βιτρίνα και τπτ ουσιαστικό.
Αστειεύομαι ρε συ...
Κι εγώ ήθελα όσο τπτ να παίζαμε την Κυριακή.
Χώρια που αυτή την απόφαση τη βρίσκω ούτως ή άλλως φαιδρή.
Στο κλασικό ελληνικό πνεύμα, τυπολατρία, βιτρίνα και τπτ ουσιαστικό.
Και σε τί ακριβώς θα βοηθήσει αυτή η απόφαση;Σε τίποτα απολύτως.Οτι να ναι. Ελλαδάρα.
-
obanebane79
και εγω πιστευω οτι ηταν καλυτερα να γινει τωρα το ματς. εχουμε πολυ καλο μομεντουμ. ειδικα αν την ετρωγε και απο μαλμε και απο εμας τον γωνατιζες με 15 ημερες γκρινιας και μιρλας και πιθανοτατα αλλαγη προπονητη . ενω τωρα εχει 3 εβδομαδες προετοιμασια και βαλε.
εγω πιστευω ότι αν δεν ηταν το θρηνος-ΠΑΟΚ την Κυριακη δεν θα υπηρχε αναβολη
- ΑποστόληςΑ
Και ο θρήνος θα ζοριστεί γιατί θα παίξουμε μαζί το Σάββατο 18/10 και στις 21/10 θα παίξει με Juventus (εμείς στις 23 με Φιορεντίνα).
- sourmenetes
- Moderator
Η αγωνιστικη μπορει να παει σε ασχετη ημερομηνια..
Δεν ειναι απαραιτητο να παει την επομενη βδομαδα..
-
obanebane79
ναι αλλα μπορει τοτε (18/10) να γινει η 7η αγωνιστικη και η 6η να μπει σε αδιευκρινιστο χρονο εμβολιμη
υ.γ. αν γινει ετσι ειμαι σιγουρος οτι ο αδιευκρινιστος χρονος θα βολευει απιστευτα τους απογονους του στολου....
υ.γ. αν γινει ετσι ειμαι σιγουρος οτι ο αδιευκρινιστος χρονος θα βολευει απιστευτα τους απογονους του στολου....
Αυτο φοβόμουν...sourmenetes έγραψε:Η αγωνιστικη μπορει να παει σε ασχετη ημερομηνια..
Όλα σχετικά ειναι. Αν ο Ολυμπιακος κανει κανένα κλαρίνο τη Τετάρτη και δεν αλλαξει προπονητη θα ειναι καζάνι που βράζει και θα υπάρχει πολύ μεγαλη ένταση μέσα στην ομαδα τους και όσο δε θα υπάρχει παιχνίδι να ασχοληθούν τόσο θα μεγαλώνει και η γκρίνια εσωτερικά. Απο την άλλη εμεις παίζουμε με το γκάζι πατημένο εδώ και ενα μήνα νομίζω 3-4 μερούλες ξεκούρασης θα κάνουν καλο στους παιχτες μας και σωματικά και πνευματικά.
Πάντως σε ανάλογες περιπτώσεις θυμάμαι οτι η αγωνιστική έγινε εμβόλιμη αργότερα. Μπορει να αργήσει πολύ δηλαδή το ντέρμπι....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάντως σε ανάλογες περιπτώσεις θυμάμαι οτι η αγωνιστική έγινε εμβόλιμη αργότερα. Μπορει να αργήσει πολύ δηλαδή το ντέρμπι....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Π.Α.Ο.Κ-ΟΦΗ, 4-0, MVP, σχολια και παραλειπομενα
ΚλαίωEkatnetworkltd έγραψε:Όχι ρε pilote δεν παίζει σύστημα(όπως κάτσει το μάτς,βοήθα παναγιά δηλαδή)Η προπόνηση δε είναι στα πρότυπα του1980!Καλά για ογκομετρικά και μεθόδους σύνχρονους ούτε για αστείο!Και το άλλο το έμαθες;Ο άγγελος έφτιαξε στη Μεσημβρία Στίβο μάχης!
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σε αντίθεση με πολλούς φίλους , θεωρώ την αναβολή θείο δώρο. Βέβαια καταλαβαίνω το σκεπτικό σας , αλλά προσωπικά προτιμώ να τα δώσω όλα στη Γαλλία και να είμαι σχετικά άνετος στα επόμενα παιχνίδια (αν καταφέρω και κάνω διπλό) και ταυτόχρονα δε θέλω να πάω τόσο ψηλωμένος στο Φάληρο. Ποτέ δε μου βγήκε σε καλό.
Ας περάσουν οι μέρες να ετοιμαστώ όπως πρέπει και με την ησυχία μου και άστους τους άλλους να σκούζουν και να επιστρατευουν τους αρδ για συσπείρωση και "εκδικηση" κλπ κλπ.
ο γκει ειναι αυτος βιάζεται τώρα να μας "πατήσει" και να δείξει οτι ειναι το αφεντικό , όχι εμείς... Ο γκει έχει πολλά προβλήματα και θέλει με μια γρηγορη νίκη να τα ξεπερασει , οχι εμείς... ο γκει έχει γκρινια στη τάξη των οπαδών του , όχι εγώ.... Ας κάνουν κι ένα κλαρινο στη Μάλμε και θα δεις πόσο μαρτυρικό θα είναι το 10ημερο μέχρι το επόμενο παιχνίδι.
άστους να καίγονται και τα λέμε σε 2 βδομάδες...
η τύχη μας χαμογέλασε , έτσι πιστεύω
Ας περάσουν οι μέρες να ετοιμαστώ όπως πρέπει και με την ησυχία μου και άστους τους άλλους να σκούζουν και να επιστρατευουν τους αρδ για συσπείρωση και "εκδικηση" κλπ κλπ.
ο γκει ειναι αυτος βιάζεται τώρα να μας "πατήσει" και να δείξει οτι ειναι το αφεντικό , όχι εμείς... Ο γκει έχει πολλά προβλήματα και θέλει με μια γρηγορη νίκη να τα ξεπερασει , οχι εμείς... ο γκει έχει γκρινια στη τάξη των οπαδών του , όχι εγώ.... Ας κάνουν κι ένα κλαρινο στη Μάλμε και θα δεις πόσο μαρτυρικό θα είναι το 10ημερο μέχρι το επόμενο παιχνίδι.
άστους να καίγονται και τα λέμε σε 2 βδομάδες...
η τύχη μας χαμογέλασε , έτσι πιστεύω
Συμφωνώ 100% με Γιαπα
Το μυαλό πλήρως στο παιχνιδι πρόκριση με τα γαλλακια και το ντέρμπυ σε μια περίοδο οπου μπορεί και να είμαστε ηδη στο +6 και με περισσότερες λύσεις λογο επιστροφής παιχτών απο τραυματισμούς
Το μυαλό πλήρως στο παιχνιδι πρόκριση με τα γαλλακια και το ντέρμπυ σε μια περίοδο οπου μπορεί και να είμαστε ηδη στο +6 και με περισσότερες λύσεις λογο επιστροφής παιχτών απο τραυματισμούς